2013/02/23

Hű de magyarok....

Komlói Török Gábor

Náci gyár amit hagynak, amit tétlenül néznek, és eltussolnak, burkoltan védenek!
A bűnös szerintük az, aki leleplezi őket. Mert mindent fordítva tesznek, észt veszejtő szarházai két szélsőjobbos banda, és a demokráciával visszaélve döntik meg azt lassan!

"Várná az ember, hogy végre igazi botrány legyen a nyilvánosságra került tényből: neonácik-újnyilasok osztogattak kollégiumi helyeket, ösztöndíjakat Magyarország legjobbnak tartott egyetemén – és csak remélhetjük, hogy másutt nem… Ám ha maga Balog, a hibbant nevű minisztérium első embere közli, hogy “diákcsínyről” van csupán szó… Akkor nincs is semmi baj, ugye?!

Félelmetes emberek ülnek a magyar országgyűlésben – van, ki neonáci létére még cigány nőt is “ledöfne”… Igazából föl sem kapja a fejét erre senki. Nincs ebben semmi különös – annyi mindent mondanak az ország házában!

Lépni nem lehet úgy – nyitott szemmel-füllel -, hogy az ember ne ütközzön bele valami fölháborító dologba. Olyanokba azonban, amelyek régóta nem váltanak ki fölháborodást, mert mindennapjaink megszokott részévé váltak. Van-e ország Európában, ahol a náci (nyilas) jelenlét a mindennapokban annyira érzékelhető és annyira elfogadott (!), mint nálunk?

Néha föl-fölvetődik, hogy a kurucgyalázó náci honlappal a bűnüldözésnek kezdenie kellene valamit – ám az illetékesek úgy tesznek, mintha nem ismernék az uszító, köztörvényes anyagok hazai szerzőit. S miközben ezt a náci honlapot emlegetjük, alig gondolunk arra, hogy (sok?) tucatnyi még nácibb honlap működik ebben az országban, és sok tucatnyi maskarás és maskarátlan neonáci-újnyilas szerveződés!"
Spiró György: Jönnek

Jönnek a dúlt - keblű mélymagyarok megint,

fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,


csönd van. Senki se pisszen. Alantról

kevéske hűlt költő csontujja int.

Ó, ha gyilkolni szabadna újra,

csámcsogva, hersegve szívnák a vért -

miért is? ki tudja. Trianonért? -

mered pár utcanév pici csontujja.

Ez olyan klíma: itt folyton beborul,

ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,

hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,

és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,

hogy bebizonyítsuk:

nemcsak a szemetek tudnak magyarul

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!