2023/06/26

Kommunista vagy horthysta?

 Mindannyiszor kiakadok mikor orbánt és talpnyalóit a rendszerét "kommunistázzák...kommunistának" titulálják. Akkor elmagyarázom miért qrva nagy tévedés ez.

a "kommunista - kommunizmus" a "kommuna" kifejezésből ered. A "kommuna" olyan közösség ahol a javak a KÖZÖSSÉG tulajdonában vannak és együtt termelik meg, állítják elő a javakat, majd mindenki szükségletei szerint részesül belőle. Ez a "kommunizmus" is, ami egyébként soha sehol a világon nem volt. Volt olyan hogy "szocializmus", ami még csak a "kommunizmus" előszobája. Tény hogy voltak a "szocializmusnak" hibái. Ott "elvtársi" alapon osztogatták a fontosabb hivatalokat. A "jó elvtársak" érvényesültek a nem jók kevésbé.
Miközben a "szocializmusban" lakásokat, iskolákat, kórházakat, gyárakat, utakat, művelődési házakat, üdülőket ...építettek aaa munkásnak és a proli gyerek is tanulhatott, nyaralhatott....
A horthysta orbán rendszerben stadionokat a falujukba meg kisvasutat meg lombok nélküli lombkorona sétányt meg közpénzből közösségiháznak hazudott magán nyaralót... meg Hatvan pusztai uradalmi luxus birtokot meg gázszerelő haverból ország leggazdagabb strómant, meg sajátláb lánkának milliárdos vagyont... ner naccságáéknak luxus életet. ... ner csemetéknek magán iskolát, .... 5 éves ner csemetének luxus kecót, .. ner suttyónak luxus autókat, luxus életet, ner talpnyalónak úri életet, ner csicskáknak hivatalt....
Nos az orbán rendszer véletlenül sem "kommunista", ugyanis a javak MAGÁNTULAJDONBAN vannak. Az orbán rendszer leginkább a cifra mentés nagymagyarkodó uram bátyám sógor koma rokonság horthy rendszerre hasonlít. Arra a rendszerre ahol igencsak menő volt a cifra mentés melldöngetős magyarkodás, miközben a hivatalokat, rangokat, címeket.... a sógorság komaság rokonság alapon osztogatták a tehetség az emberi alkalmasság semmit nem számított. aaa javakat IS így osztogatták, osztogatják. A nép nyomorgot a kivételezettek a hatalomhoz dörgölőzők KÖZPÉNZEN dőzsöltek, urizáltak, címeket, rangokat, kitüntetéseket osztogattak egymásnak. ...és mi van most? .. ugyan ez.
Tehát orbán és talpnyalói a rendszerük színtiszta horthysta rendszer.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!