2023/04/23

Eligazítást tartottam orbánistáknak.

 ... Nem először és nem utoljára.

Dr. Molnár Krisztián a Fehér megyei közgyűlés elnöke ezt írta a facebook oldalán április 11-én. Mellékelve egy fotó amin épp az országház előtt látható az elnök úr.
"Az Országházba való belépéskor a mindmáig hevesebben dobban a szívem.
📌 Ma délután is abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy itt végezhettem a munkámat, s képviseltettem Fejér vármegye- és lakosai érdekeit. A Szent Korona, a hely szelleme, s a “nagy elődök” emléke engem mindig megérint. Ugyanakkor felettébb méltatlannak és sajnálatosnak tartom azt, ahogy az elmúlt évek során egyes “képviselők” itt az Ország Házában “viselkedtek”. Acsarkodva, ordibálva, trágárkodva, fenyegetőzve, síppal-dobbal, krumplis-zsákkal… Ahelyett, hogy hálát adnának a Jóistennek, azért, hogy ez a munkahely és a magyar emberek szolgálatának lehetősége számukra megadatott!
📌 Az a véleményem, hogy aki ezt a helyet nem tiszteli, magát az Országot sem tiszteli!"
Erre válaszoltam neki én az alábbiakat...
Ezt a bunkóság és önteltség etalonjának kövér lackó elvtárs nertársnak is elmondta? ...és a KÖZPÉNZEN termetesre hízott és gazdagodott orbán nertársnak is? Mert ugyi épp kövér lackó elvnertárs az aki a bunkóságában a hatalmi mámorában elfelejtette hogy hol ül. Na majd ha ők tiszteletben tartják a "ház szellemét" és a magyar népet, hogy élünk sokan akiket az ellenzék képvisel, na majd akkor vezessen elő kend ilyen álszent pátoszos dumát. Addig viszont, álszenteskedjen kend otthon...meg a templomban. ... ha má "libernyákból...diplomás kommunistából némi kitérővel ekkora nemzethy keresztény lett.
Aztán egy orbánista az "elnök úrhoz"...
"Sártory Endre
Meg tudom érteni a tolmácsolt érzéseiddel kapcsolatban, mindkét irányt elnök úr ! Az ellenzék túlnyomó többsége már bebizonyította, hogy se Istent, se embert, sem hazát nem ismer ! Engem is bánt, hogy Gyurcsány félék és talpnyalóik honatyának nevezhetik magukat, de ez a demokrácia ára ! Remélem eljön hamarosan az idő, és a történelem szemétdombjára kerülnek !"
Na hogy ne érezze magát túl jól, neki is írtam pár kedvest, rágódnivalót...
Íme....
Sártory Endre "Ezt a bunkóság és önteltség etalonjának kövér lackó elvtárs nertársnak is elmondta? ...és a KÖZPÉNZEN termetesre hízott és gazdagodott orbán nertársnak is? Mert ugyi épp kövér lackó elvnertárs az aki a bunkóságában a hatalmi mámorában elfelejtette hogy hol ül. Na majd ha ők tiszteletben tartják a "ház szellemét" és a magyar népet, hogy élünk sokan akiket az ellenzék képvisel, na majd akkor vezessen elő kend ilyen álszent pátoszos dumát. Addig viszont, álszenteskedjen kend otthon...meg a templomban. ... ha má "libernyákból...diplomás kommunistából némi kitérővel ekkora nemzethy keresztény lett."
Ezt az "elnök úrnak" címeztem. Aztán nehogy jól érezze magát kend is! SE istent se hazát épp a kend tróger orbánista talpnyaló haverjai és a gazdájuk orbán nem ismer. Voltak ezek már minden csak becsületes véletlenül sem. Ugye kezdték "libernyákként...diplomás kommunistaként, majd lettek népiek, aztán illibernyákok, majd hirtelen nemzethy keresztények. Soros pénzén tanultak és építették föl a pártjukat majd a beteges hatalmi mámorában közellenséget csináltatott a jótevőjéből. Aztán... kezdődött a székház üggyel, folytatódott Josip Tottal, Kaja Ibrahimmal, olajügyekkel...olaj akták 85 évre titkosíttatva olajszőke pintérrel... Volt ott haver zsebének KÖZPÉNZZEL tömése is ugye.. Vegyépszer... Simicska haver ugyi... Aztán 2006-os vereség után bele is betegedett de rendesen a vereségébe...lett is segítsége nehány gerinctelen áruló... most lépett be épp a kdnp-be az elvtársnő... aztán 2006 őszi bérelt csürhe randalírozás... aztán 2010 - es hazugságokkal nyerés, majd a forintunk tönkrevágása és ezzel sok devizás csődbe hajszolása... Aztán jött Simicska O1G-je és lám... Lett újy haver stróman a mészáros gázszerelő lőrinc akiből 10 év alatt az ország leggazdagabbját csinálta..izzé.. tatta velünk KÖZPÉNZBŐL, meg vő is lett nem semmi vagyonnal kibélelve KÖZPÉNZBŐL... meg talpnyaló had, csicska had, propaganda csicska sereg is KÖZPÉNZBŐL.. meg a "Ruszkik haza!" felkiáltásból lett a ruszkik hátsójának nyalogatása a kínai a türk a kipcsak elvtársakkal bratyizás, meg óriási HITELEK tőlük ugye. Lett rekord infláció, lettünk Európa páriái, legcsóróbbjai, legkorruptabbjai... Van ám még, de épp elég lesz kendteknek ennyit megemészteni nertársak. 😃 Na emésztgesse csak az orbán talpnyaló nertárs! a gyomrára azé ügyeljen, mert megfekszi. 😃

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!