2023/02/27

Megbecsülés? .... és a kaszinóminiszter.

 "A kormány különösen fontosnak tartja a haderő fejlesztését, a honvédség megerősítését, katonáink megbecsülését, és ebben a feladatban számít a nyugdíjas katonák egy életen át felhalmozott, megszerzett szakmai tapasztalatára is – mondta Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos "

"Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter arról beszélt, a magyar nyugdíjas katonák olyan magyar hazafiak, akik egész életüket a haza védelmére szentelték. ....... Több ezren vannak az országban, akik azzal kelnek és fekszenek, hogy mi van a szeretett hadseregükkel, mi történik a haderőfejlesztéssel, hogyan gondoskodunk a magyar emberek biztonságáról és hogyan folytatjuk azt a munkát, amit ők kezdtek el évekkel, évtizedekkel ezelőtt.......... "köszönjük, hogy egy alapot építettek, amit most a mai generáció tovább tud vinni a magyar emberek biztonsága érdekében."
..és kendtek ketten röhögés nélkül kibírták ejteni e mondatokat az etetőjükön? ...és a teremben senki nem röhögött föl hangosan? .... A naaagy megbecsülés... Elvették a jogos jussunkat és "Kádár huszárnak" nevezett minket egy ócska takony suttyó orbán csicska. ... Csak úgy dübörög a megbecsülésünk... Aztán... egy "kormányhatározat" ...és neeeem törvény... alapján rugdossa ki a 45 évnél idősebbeket a kaszinó miniszter...éééés a vezérkarfőnök meg a tábornoki kar ott bájvigyorognak ezekkel ezek után.... ? Erre szoktuk mondani régen... "nem kell a puder duma!" ...mert ócska álságos. Több mint 15 éve a lőtéri kutya sem kérdezte meg tőlem, hogy vagyok... Szóval... megbecsülnek... szükség van ránk...hát hoooogyne. 😃 😃 😃 Ha erre jönnek Békésbe, "nyugdíjasfórumozni" engem tíltsanak onnan ki, mert különben kérdezni fogok. ... aaa vezérkar főnök úrtól IS!
A 45 évesnél idősebbek kirúgása "KORMÁNY HATÁROZAT".... mint a Kádár rendszerben határozati kormányzás?... és neeeem TÖRVÉNY ám...minek az... orbanisztánban így dívik... semmi más mint politikai alapon tisztogatás. Talán attól fél szeretett pártunk és kormányunk hogy a 45 év felettiek még emlékeznek arra, hogy 33 éve eltörölték a Honvédség bevethetőségét belföldön civilek ellen, amit most szeretett pártunk és kormányunk újra törvényesített? A helyükre kinevezett ifjak majd a szupergyors előrelépésért hálából hajlandóak lesznek békés civilek ellen menni? ...
Ha mi "Kádár huszárok" lettünk mert szolgáltuk a hazánkat becsülettel, ezek a mai utódaink mik lesznek majd? ... hálából? .... megbecsülésből? ....
Megjegyzem... ha mi valóban "Kádár huszárok" lettünk volna, akkor most kendtek valami állami ktsz-nél...tsz-nél?.... lehetnének talán valami középvezetők... hacsaaaaak... 😃 az orbán viktor pedig vagy börtönben rothadna, vaaagy valami ócska ügyvédi irodában ceruzahegyező lenne. A talpnyalói csicskái legfeljebb aktatologatók lennének valami állami vállalatnál.
Szóval... miniszter nertárs! Nem kell az álságos púder! Valódi megbecsülés kell mindenkinek aki szolgálta, szolgálja a hazáját! ....ééééés pártpolitika mentesség a hadseregben!... aaa rendőrségen!... aaa KÖZHIVATALOKBAN! A KÖZINTÉZMÉNYEKBEN!

Ezen írásom eredetije a facebook-on egy hozzászólásom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!