2022/10/13

NoÁr - király nóra - én.

 Király Nóra ( zöld követ egyesület és FiCsak-fiatal családosok klubja ) gittegyletek alapítója írta NoÁr egyik bejegyzésénél. Ez a nő a választási kampány alatt IS és azóta is folyamatosan nyomja az ócska orbánista propagandát és nyalja orbánék hátsóját .... a gittegyleteinek juttatott KÖZPÉNZÉRT hálából. 

  

Király Nóra · 

Nem kell felhívni a figyelmet, mert minden döntéshozó tisztában van a problémával. Jelenleg nincs pénz, a kormány azért küzd, hogy legyen télen gáz, ne fagyjanak meg az emberek a hibás EU-s szankciók miatt.

Ennek a Noar nevezetű valakinek a pedagógusok hergelése helyett, a baloldali politikusokat kéne rávenni, hogy segítsenek megkapni a Magyarországnak járó EU-s pénzeket és ne keresztbe tegyenek az Orbán Viktor gyűlöletük miatt! Köszönjük!


.....és én hozzászóltam. 


Luis Esteban Kulcsár Tsims

Király Nóra Naccasszon! Ne nyomja itt a hazug orbánista maszlagot! Tudjuk jól!...kendnek nyalnia kell a KÖZPÉNZ apanázsért, de nyalakodjon másutt! Amiket kend itt össze maszlagolt az úgy hazugság ahogy a gazdájuk minden mondata az több mint 30 éve, sőt az egész élete.

Volt pénz kongó üres stadionokra? Van pénz a semmit érő futballisták havi milliós gázsijára adómentesen? ... volt...van pénz külföldi talpnyalók zsebének tömésére? ... van KÖZPÉNZ arra, hogy külföldi...pl. USA beli...hazug talpnyalókat támogassanak azért, hogy azok hazug ócska propagandát folytassanak a tróger orbán mellett? ... van pénz arra, hogy milliárdokat talicskázzanak külföldre a "hungary helps" - nek hazudott gittegyleten keresztül holmi "üldözött keresztények védelemre"? ...van pénz arra, hogy külföldön építsenek, újítsanak föl templomokat a MI pénzünkből? ....... volt pénz arra, hogy orbán haverjából TÍZ év alatt a semmiből az ország leggazdagabbját csinálja az orbán vő tiborcz gyerek kastélyaira? ... orbán és talpnyalói, csicskásai urizálására? ... az orbán több mint milliós a csicskái 600 ezres fizetésemelésére? ... a rendőrökére? ... a katonákéra? ... ahhoz nem kellett EU pénz? ... és ha nincs pénz a tanárokéra, akkor hol az a naaaagy dübörgés? .... arra miért az EU-tól kell lóvét kérni? Jaaaa kérem! Ide vezet a sok mocskos hazudozás, lopás, csalás amiket a kend gazdája és csicskái elkövettek 12 év alatt.

....éééés a baloldali politikusok neeeem az "orbán gyűlöletük" miatt nem segítenek megszerezni az EU-s pénzeket, hanem azért, mert azok az EU-s milliárdok eddig is az orbán famíliát az orbán talpnyalókat...honi és külhoni... gazdagították és legnagyobb része nem oda ment ahová kellett volna. Talán ha a kendtek naaagy orbánja belépne az EÜ korrupció ellenes ügyészségébe!.... vajh miért nem akar belépni!? ... Talán ha helyreállítanák a lerombolt demokráciát a jogállamiságot... Lenne EU-s pénz. DE! ... akkor SEM a tanárok fizetésére, senki fizetésére SEM!... ugyanis ez nemzeti hatáskör!... ahogy a rendőröké a katonáké ...orbáné és csicskásai fizetésemelése SEM EU hatáskör és NEM EU pénz. ....

Na naccsasszon! Mennyi KÖZPÉNZT remél ezért a dumáért amit itt is elengedett? 😃 sokba kerül kend és a kendhez hasonló gittegyletek nekünk.... Kend menjen csak a gittegyleteihez és nyalogasson onnan!....DE! ...NE KÖZPÉNZ APANÁZSÉRT!



Az eredeti ITT: https://www.facebook.com/noarhivatalos/posts/pfbid021ikLmrCXz3pDp6ofFxaVe4gkUzr8YEXVnwZCTG93cvpxzV9WNpcUMqqYksaYvjKol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!