2022/05/13

"megnyugvást ad...."? ... biztosan? orbán a tengereink és a Horvátok.

 Van ez a Trombitás Kristóf nevű orbán csicska és ezt írta ki ma....

"☺️ azért valahol megnyugvást ad, hogy a rabolt magyar földből tunningolt államok még mindig nagyon sz🅰️rul tudják magukat érezni, ha megemlítjük, hogy lopós gec❗️k"
Én pedig válaszoltam neki.... Te agyatlan orbán csicska! Aztán qrvára megnyugodtak most az ott élő magyarok., mert az idióta elmebeteg gazdátok hablatyol baromságokat. A Horvátok a Szlovének a Szlovákok a Románok pedig most qrvára "megszerették" az ott élő magyarokat és minket is akik mennénk hozzájuk. Eddig legalább a Horvátokkal a Szlovénekkel békében élhettünk és az ott élő magyarok is, mostantól majd onnan is árad a gyűlölet irántunk. Mert ilyen agyatlan elmebeteg idiótáink vannak mint a gazdád és ti a csicskái. Most megnyugodhatsz te agyatlan csicska!
Máris megvan az eredménye az elmebeteg orbán elmebeteg kijelentésének. Na most örüljön a sok birka!

Előzmény az elmebeteg orbán kijelentése volt. "Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió péntek reggeli műsorában elfogadhatatlannak nevezte az Oroszország ellen bevezetni kívánt uniós olajembargót, kijelentve: az felér a magyar gazdaságra ledobott atombombával. A miniszterelnök kifejtette: „és természetesen, akinek van tengere, és vannak tengeri kikötői, az hajókon tud szállítani olajat a világ bármely pontjáról, de vannak országok, amelyeknek nincsenek tengerei, nekünk is lenne, ha nem vették volna el őket, de nincsenek jelen pillanatban, ezért Magyarországra orosz vagy bármilyen fajta olaj kizárólag csak csővezetéken érkezhet, a csővezeték egyik fele Oroszországban, egyik vége Oroszországban van, a másik pedig Magyarországon”.(Ezt a cikket a Krónikáról másolták: https://kronikaonline.ro/kulfold/zagrab-megsertodott-orban-megjegyzesen-miszerint-magyarorszagnak-is-volt-tengere-de-elvettek#)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!