2022/05/26

Extra adók!?

  ... Na te egybites agyú birkamenetelő, meg orbánnak tapsikoló, meg orbán bandára szavazó egybites agyú! ... Ha elhiszed, hogy ezeket az "extra adókat" nem te fogod megfizetni duplán minden másban, és ez a te javadat szolgálja, akkor megérdemled a birka sorsot!

Te...MI fogjuk megfizetni minden másban ezt is épp úgy ahogy a "rezsi rizsát" IS! Megfogod fizetni a bolti árakban triplán! ... a biztosítási díjakban a banki illetékekben a tranzakciós illetékben... Még a háborúnak híre hamva sem volt és a bolti árak máris szinte naponta emelkedtek... haaa nem vetted volna észre. Sem a nyugdíjad, sem a fizetésed NEM EMELKEDETT olyan mértékben. Elárulom... A legszerényebb számítások szerint is több mint 8, 5 % - os volt az infláció azaz az árak emelkedése az Orosz - Ukrán háború előtt! ... Precízebb számítások szerint meghaladta a 14%-ot.
...és neeem a te javadat szolgálja ám! ÜRES A KASSZAAAAA! az ÁLLAM KASSZA WAZZE! ...mert az eszetlen pénzszórás a választások előtt.. tudoood? .. amivel megvette a szavazatodat orbán viktorod.... miatt is, meg a lopás csalás urizálás a famíliájuk MI lábunkra állítása miatt is kiürült a kassza! Az a fránya "Brüsszel" meg nem ad több lóvét azért, hogy legyen mit ellopnia az orbán bandának. Na ezért kell az az "extra adó! Na meg a háborús veszélyhelyzet" SEM ÉRTED VAN! ...hanem orbán tébolyult teljhatalma miatt.
Tudoooom!... úgysem fogod fel, mert te az m1 meg a rém-hír tv-ből "tájékozódsz és ott az orbán hazug propagandája ömlik az agyadra. ...boltba meg nem jársz, ha meg mégis, akkor elhiszed, hogy SorosBrüsszelGyurcsányLMBTQ...." miatt van minden bajod.
hááát... tudod....megérdemled a sorsodat!... a baj csak az, hogy miattad mi is isszuk a fekete levest a MI gyerekeink jövőjét IS eladtad ezeknek a trógeroknak ...épp ezért ne is csodálkozz ha azt érzed, nem igazán kedvelünk téged SEM a gazdáidat főleg nem. Na tapsikoljál tovább a tróger bandának. ..... Én meg szerinted úgyis "libsikomcsiSorosGyurcsánybérenchazaárulónépellenség" vagyok... De nem baj ám! ...inkább ez mint egybites mosott agyú szolgalelkű orbánista ciframentés hűde keresztény magyar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!