2022/03/15

A történész ( tanár ) asszonynak.

 A Magyar Honvédség a facebook oldalán tett közzé egy videót, amiben többek közt Ruszin-Szendi Romolusz altábornagy a honvédség parancsnoka is szerepel. Látogatás a Magyar-Ukrán határnál állomásozó MH - erőknél... Ott ezt írják... "Magyarország Kormánya 

Március 13.11:10  · 

A honvédség segít a menekültek ellátásában, de felkészült minden forgatókönyvre."


Én pedig ezt fűztem hozzá, - "Csak a drónokra nem." 😃


Erre jött a történész tanár asszony... hát.. jól elbeszélgettünk. 

Íme az eredmény..... A történész asszony válaszainál a neve Virág Horváthné Erdős színnel jelölve az én válaszaimnál a nevem Luis Esteban Kulcsár Tsims színnel jelölve. 

Virág Horváthné Erdős

Luis Esteban Kulcsár Tsims ne aggódjon. Látták, tudták. Nem fogják az égre felírni.

Válasz22 ó.

Luis Esteban Kulcsár Tsims

Virág Horváthné Erdős Na ezaz! Látták is, kísérték is, csak épp nem tettek ellene semmit. ...és ha Magyarországon csapódik be? Ezek akkor is megdumálnák?

Válasz22 ó.

Gábor Óvári

Virág Horváthné

Amennyiben látták, tudták akkor csak azt nem értem, a horvátok miért nem tudták, miért nem vártak?… Továbbiak

Válasz22 ó.

Virág Horváthné Erdős

Gábor Óvári az a horvátok problémája. Az ő légvédelmük hiányossága. Adott esetben nem lezuhant, hanem a horvátok esetleg kilőtték? Ez fel sem merül?! Ja nem, mert nem igazán akarnak összeakaszkodni,beavatkozni. És kérhetném, hogy ne tegezzen!

Válasz10 ó.Módosítva

Luis Esteban Kulcsár Tsims

Virág Horváthné Erdős Magyarország légterében NEGYVEN PERCIG repült a Horvátoknál pár percig. Az újabb orbánista magyarázkodás szerint látták és ellenőrzés alatt tartották. ... és ha az "ellenőrzés" alatt ledobja a bombáját, telibe talál egy magyar te… Továbbiak

Válasz10 ó.

Virág Horváthné Erdős

Luis Esteban Kulcsár Tsims megvédik. Nem kell aggódnia. Ha beavatkoznak, akkor meg azért menne a sivalkodás. (Édesapám katonatiszt.)

Válasz10 ó.Módosítva

Luis Esteban Kulcsár Tsims

Virág Horváthné Erdős Ezek után ne aggódjak? 😃 Egy látott ellenőrzött dróntól SEM tudtak megvédeni ezek. Akkor mitől tudnak? Jaaa a KÖZPÉNZTŐL, attól nagyon. Ezektől kell megvédeni ezt a népet, különben még az dédunokáink jövőjét is ellopják.

Válasz10 ó.

Virág Horváthné Erdős

Nem lep meg a reakciója. Tipikus liberális emóció. Ha elfogy a muníció, jöhet a személyeskedés, a vigyorgás. Tények és szakértelem hiányát jelzi. Szép álmokat!

Válasz10 ó.

Luis Esteban Kulcsár Tsims

Virág Horváthné Erdős Mint említettem, hivatásos katona voltam. Ennyit kettőnk szakértelméről. Ön pedig inkább maradjon a tanításnál.

Válasz10 ó.

Luis Esteban Kulcsár Tsims

Virág Horváthné Erdős Attul tartok az a muníció önnél fogyott el. 🙂

Válasz10 ó.

Virág Horváthné Erdős

Luis Esteban Kulcsár Tsims ismeri ezeket a fegyvereket? Azért mert a neten lehet rendelni drónt, az nem olyan,amilyen a hadászati. Szerintem érdemes befejeznünk ezt a meddő beszélgetést. Erőt egészséget!

Válasz10 ó.

Luis Esteban Kulcsár Tsims

Virág Horváthné Erdős Olvasta amit írtam? Hivatásos katona voltam! ...és nem csak mesékből ismerem a fegyvereket a hadseregeket. Egy helikoptert ami cigarettát csempész, elfogják pár percre rá hogy észlelik. Egy ekkora repülő szerkezetet 40 perc alatt képtelenek és ez neeem cigarettát csempészett. 40 percig repül a légterünkben, látják is és semmit nem tesznek. Vajh miért nem? 😃 Na ez már a történet. Elmondjam? 🙂

Válasz10 ó.

Virág Horváthné Erdős

Gábor Óvári kérem ne tegezzen. Miután édesapám honvéd ezredes, nem egy nemzetközi katonai megállapodás fűződik a nevéhez, valamint 20. százados történész volnék, elhiheti van némi rálátásom. De azt nem tudom ép ésszel felfogni, hogy önök milyen emberek, akik a saját hazájuk, honvédségük ellen beszélnek, másokat kívánnak áltudományos véleményükkel elbizonytalanítani! Szégyellje magát elvbarátaival együtt, azokkal, akik 2006 után gyakorlatilag teljesen felszámolták a magyar honvédséget!

Válasz10 ó.

Luis Esteban Kulcsár Tsims

Tudja! Van az a helyzet amikor a mundér becsületét már nem érdemes, nem lehet védeni. Ez a helyzet ilyen. Itt nincs mit védeni! Tudom, nem a végrehajtó katonák hibáztak. Ha azok a pilóták akik kísérték azt a drónt, arra kapnak parancsot, hogy lőjjék le, megtették volna. Itt a politikusok, esetleg a politika nyomására a honvédség parancsnokai hibáztak és nem kicsit. Én mint volt hivatásos, szégyenlem, hogy magyarázkodnom kell civil ismerőseim előtt amikor számonkérik... "még erre sem képes a hadsereg hogy egy dróntól megvédjetek? Hogyan bízzunk abban hogy mástól megvéd?" .. ...és magyarázkodhatunk az idióta semmit érő illetékesek helyett. ..hát NEM!.. nem fogok magyarázkodni, mert semmi értelme. Hibáztak... ismerjék el és ne hazug ócska magyarázkodásokat vezessen elő a mindenügyi miniszter szijj-ártó péter! Ezzel a süketelő idióta magyarázkodással többet ártottak a honvédségnek a honvédségbe vetett bizalomnak, mintha elismernék az igazat. Mi...én.. nem a hadseregünk ellen, hanem épp ÉRTE emelem fel a szavam.


Egyébként ön tette azt amivel engem vádol, azaz ön kezdett személyeskedni. Miután már érvelni nem tudot, jött a szokásos orbánista dumával a "liberálisozással" 🙂 Soha nem voltam "liberális"... nem úgy mint orbán viktor aki "libernyákként... diplomás kommunista" - ként kezdte. Én baloldali, méghozzá szociáldemokrata voltam vagyok és maradok. Értem én, hogy önből kitört az orbánizmus miután rájött, mégsem lehet megdumálni a nyilvánvaló balfaszságot. Eeez van. Gondolom az iskolában is ezt tanítja... szegény gyerekek...érdekes egy értékrendet tanulnak... és történész? 🙂 Gondolom ezek után ön milyen történelmet fog írni... mint schmidt mária naccsasszon? 😃 vagy mint novák katalin a köztársaság nélküli "köztársasági" elnök naccsasszon? .. aki szerint a szocializmusban nem lehetett a himnuszt énekelni? 😃 Különben is! ... egy történész főleg tanár NE pártpolitizáljon, hanem maradjon a száraz történelmi tényeknél. .... ahogy egy aktív katona SEM pártpolitizáljon, hanem maradjon a FELADATÁNÁL!...és lőjje le...lövesse le!.. azt a ki.aszott drónt! Tudom! ... ha ezt a balfaszságot a baloldal... a liberálisok... követték volna el ezzel a drónnal, az orbán banda és velük együtt az orbánisták már indították volna a "békemenetüket" ellenük. ... és habzó szájjal követelnék a kormány lemondását... és sajnos igazuk lenne. Na de most itt ez orbanisztán. Jaaa... köztük ön is ezt tenné. 🙂

A honvédséget NEM 2006-után tették tönkre történész asszony! ... hanem már a rendszerváltást megelőző kettő évben megkezdték, majd 1990 után folytatta az MDF kormány IS... és minden komány... aaaz első orbán kormány IS!.. pl. az én volt hadosztályomat, alakulatomat épp ők számolták föl. Mire az MSZP kormányra került 2002-ben a honvédségnek már CSAK romjai voltak, elavult ócska technikával. A Gyurcsány kormány volt az amelyik megteremtette a mai hivatásos hadsereg alapjait. Na történész asszony!.. írja át a fejében azt az orbánista fura "történelmet" .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!