2022/02/16

Egy "volt honvédtiszt" orbán talpnyaló. :D

 Van egy "volt honvédtiszt" orbán talpnyaló, aki hűde okos...nak hiszi magát és jókat nyal az orbán bandának. Most épp a Gyurcsányék által az iraki hadseregnek átadott T72-es harckocsikat siratja. Nem álltam meg válasz nélkül.

Íme a válaszom:
Te igen ostoba! Aztán miért kellett volna megtartani őket? Azért, hogy qrva drágán őrizze őket valami biztonsági cég? Ugyanis alakulat már nem volt hozzájuk, azokat a naaagy elődök... többek közt az első orbán banda felszámolta...pl. a kaposvári 2. gl. hadosztályt IS. Ezek a T72-esek pedig egy felszámolt alakulat laktanyájában rothadtak. ...és ha megtartják? ... rég elavult technika alkatrész utánpótlás nélkül. Most mit kezdene vele a tróger gazdád? Őriztetné tovább valami talpnyaló cégével míg széjjel nem rothadnak? Volt honvéd tiszt te? 😃 Én IGEN! ... egy a gazdáid által felszámolt hadosztálytól. ....azelőtt páncélos tiszt egy szintén felszámolt alakulattól. Mennyiért vagy talpnyaló?
"A Magyar Néphadsereg 9. Gépesített Lövészhadosztály a Magyar Néphadsereg első lépcsős alakulata volt 1957 és 1987 között. Jogutód szervezete a MH 2. Gépesített Hadosztály 2001-es felszámolásával végleg megszűnt, mint magasabbegység létezni. "
Ekkor egy sor alakulat szűnt meg a hadosztály pk.- sággal együtt és kivontak egy csomó technikát, köztük tankokat IS. ...ott rothadtak Kalocsán a külső laktanyában. ...és az előtte kivontak is évek óta. Erről ennyit! ...többek közt az előző alakulatom a Nagyatádi 63. gldd technikái IS. Úgyhogy azok a tankok amiktől Gyurcsányék megszabadultak, már rég kivont technikák és az elődeik által felszámolt alakulatoké voltak.. Azaz!... NEM VOLT HOZZÁJUK ALAKULAT. Az az alap a "hivatásos" haderő amit most a gazdátok fejleszt....a saját tróger érdekében... a Gyurcsányéknak köszönhető. A tróger gazdáidnak eszébe nem jutott volna a hadsereg fejlesztése ha az USA a Német Merkel és a NATO jóindulatára nem lett volna szüksége. Egyéberánt NATO tagként orosz fegyverzettel aminek az alkatrész ellátása Putyinon múlik? 😃 Ne röhögtess honvéd tiszt! 😃

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!