2021/06/29

"Több tiszteletet a magyaroknak" ?

 Ismét szóltam "szeretett pártunk és kormányunk orbán viktorhoz" merthogy már megint "Több tiszteletet a magyaroknak" álságos hazug dumával nyomul.

Úgy van! Több tiszteletet a Magyaroknak! Először is kezdjék el kendtek "szeretett pártunk és kormányunk orbán viktor"! és hűbéresei! Kezdheti azzal, hogy megtiszteli a népét, tisztességesen felöltözve a nemzetközi protokollt betartva jelenik meg amikor a népét képviseli és nem mint egy szotyi köpködő zsebre .aszott kezű faluvégi suttyó foci szurkoló. Aztán folytassa azzal, hogy nem uszítja és a hűbéres firkászainak, csicskásainak sem engedi uszítani a híveit a nép másik fele ellen pusztán azért, mert másképp gondolkodunk a hazáról a szeretetről a családról a kultúráról a politikáról! Aztán tisztelje meg a népet a sajátjait is azzal, befejezi a hazudozást az ellenség keresést! Aztán.. azzal, hogy nem a saját famíliája a talpnyalói a hűbéresei a "külhoni" hűbéresei zsebét tömi a mi és az EU adófizetők pénzéből! Aztán azzal, hogy befejezik a mi pénzünkön a tróger urizálást a hűbéreseivel együtt. Aztán azzal, hogy tudomásul veszi kend is a hűbéresei a 133 leggyávább és főleg a házmester kövér lászló elvtárs nertárs is, hogy az ellenzéki képviselők az ország a nép felét képviselik és JOGUK!... sőt!...kötelességük felszólalni a parlamentben még akkor is ha ez kendteknek nem tetszik! ...aztán... a saját hobbijára költse kend a saját pénzét és ne a miénket! Aztán hogy a kultúránk... vegye tudomásul kend is a hűbéresei is!... Ez az ország NEM KERESZTÉNY ország!... hanem egy világi állam, ahol élnek hívők és nem hívők is!...és így lehet keresztény, meg nem keresztény kultúra is! ...békében egymás mellett.
...ugye volt "libernyák" volt Soros ösztöndíjas... vagy inkább Soros bérenc? ... Soros ügynök? ....aztán "népi" aztán "illibernyák" aztán naaagy nemzethy keresztény orbán nertárs!?
Tisztelje meg a népét azzal is, hogy tudomásul veszi!.. Mi Európához akarunk tartozni és NEM a kend egy ideje naaagy barátja Putyin ( volt Szovjet KGB tiszt ) Oroszországához és nem is a kend kínai kommunista elvtársaihoz. ... akik ellen valaha kend annyira "harcolt" ugyi.... De nem is ám a kend kipcsak meg türk testvéreihez!
Végül... egyenlőre... Tisztelje meg kend a saját hazáját azzal, hogy úgy politizál, úgy viselkedik, hogy ne tegye a saját hazáját Európa a normális világ szégyen padjára! ...hogy nem holmi náci szélsőséges, meg a kend "türk" diktátorokhoz hasonló ...haverjai? .. állnak velünk szóba! Mi arra AKARUNK büszkék lenni, hogy a normális világhoz tartozunk, hogy Európához tartozunk, hogy egy békés, szép, fejlődo Magyarországon él...hetnénk!
Fogta orbán nertárs!? ... Azt a Magyaroknak elvárt tisztelet megadást kezdje kend önmagával!....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!