2019/01/27

Kiművelt emberfő?

Értöm én hogy Diploma meg kiművelt emberfő meg kevés és köll. De basszja mög! ...aztán a diplomás építészmérnök megtervezi a házamat, majd kijön és falaz betonyoz vizet gázt bizserét beköt kifest tetőfed ácsol?.... Vagy hogy a bánatba? A diplomás gépészmérnök kijön osztán megjavíccsa az autómat amit ő tervezett? ...vagy hogy a rossebbe? A diplomás agrármérnök meg szántani vetni tehenet fejni desznyót etetni learatni levágni fog? A diplomás élelmiszer mérnök megtőtti a kóbászt amit kitanát? ... megsüti a kenyérkét is hozzá? Vagy hogy a ménkűbe?
...és a többi diplomás kiművelt es megcsinyálla legyárcsa megjavíjja felépíti...stb... amit kitanát?
Abban az átkosban vót elég diplomás kiművelt...jobbak mint most..., de vót nem diplomás de kiművelt szakmunkás is akik megcsinálták amit a kiműveltek kiötöltek. Most meg úgy köll egy rendes kiművelt tapasztalt, de még nem tapasztaltat is...szakembert levadászni nagyítóval. Akkó most hogy is?
Különben is aszonta egy bölcs ember... "Szép színes bizonyítványokkal még nem építettek meg semmit, nem javítottak meg semmit...." ..és aztat is megaszonta... "a színes tarkabarka bizonyítvány még nem jelent alkalmasságot tehetséget."...kiműveltséget sem nagyon...tapasztaltam má párszor. Soook ... túl sok... "kiművelt" diplomás ül..t abba a Duna parti szép házba... hááát... ha ez a "kiművelt" emberfők eredménye.... ajjajj!
Szóval... Ezt a valaha volt méltán híres magyar oktatást jóóól széjjel cseszték azok a naaagyon kiművelt emberfők...mint minden mást is ebben az országban. Na akkor má inkább nem köllenének azok a "kiműveltek" ha kérhetnénk, ha csak erre képesek.
Akkor most inkább gyüjjenek az alkalmasak a tehetségesek!

A jó szakmunkás elment nyugatra, mert ott köll. A jó diplomás is elmegy, mert ott megböcsülik. Itthon meg? Sem a jó szakmunkást, sem a jó diplomást. A szakmunkással úgy bánik a magyar!...neeem a multi...újgazdag bunkó agyon oskolázott tapló mint kanász a disznajával különbül. A diplomájával meg mehet közmunkásnak .... Akkor ki is köll ide? ... a kiművelt emberfő? A tehetséges az alkalmas?... hooogyne!... a bégető birka a talpnyaló a naaagy embereket körbe vigyorgó aaaz köll..mindenhová, minden pártba!...minden szinten.

Az EMBER az alkalmas a tehetséges. ... de sajnos az alkalmatlan tehetségtelen de qrva jól nyaló dönt rólad a sorsodról. ...ja és a piszokul nyomulni tudó mindenen mindenkin átgázoló érvényesül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!