2016/10/26

Gyászol a rendőrség

ORFK Kommunikációs Szolgálat
Szolgálatteljesítés közben 2016. október 26-án életét vesztette Pálvölgyi Péter rendőr őrnagy, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiemelt főnyomozója.
Magyarország Rendőrsége megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.
A rendőrség a rendőrségi épületeken gyászzászlóval, a szolgálati gépjárműveken gyászszalaggal tiszteleg elhunyt munkatársának helytállása előtt.
Magyarország belügyminisztere Pálvölgyi Péter rendőr őrnagyot hősi halottá nyilvánította és előléptette rendőr alezredessé.
Pálvölgyi Péter 46 évet élt.
Egy ismert hungarista lőtt agyon egy rendőrt Bőnyben
A Kisalföld.hu írt először a lövöldözésről, ami egy házkutatás során történt. Hamar kiderült, hogy az áldozat rendőr, aki nem sokkal később belehalt a sérülésébe. A lelőtt rendőrt hősi halottá nyilvánították, 46 éves volt.
Információink aszerint a tettes Győrkös István, az ismert neonáci-hungarista, a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű félkatonai szervezet alapítója és vezetője.
A helyszíni beszámolók szerint a tettes egy gépkarabéllyal öt-hat lövést adott le a házkutatásra érkező rendőrökre, ahogy észrevette őket, még mielőtt bekopogtak volna. Ekkor kapott halálos fejsérülést az egyik rendőr. A rendőrök a támadás után szolgálati fegyvert használtak. A támadóról úgy tudni, hogy haslövést kapott. A győri kórház orvosigazgatója a Kisalföldnek elmondta, hogy stabilizálták az állapotát, és mivel a lövedék semmilyen létfontosságú szervet nem ért, idős kora ellenére jelentősen megnőttek a túlélési esélyei.
A 76 éves elkövető elzárkózott a házában. Többször is azzal fenyegetőzött, hogy aki közelebb jön, kivégzi. A TEK műveleti egységek megerősített csapatai a helyszínre érkeztek, de már Budapestről lefelé elkezdték a tárgyalást, ahol pontosították, hogy az elkövető is megsérült, egy lövés érte, folyamatosan romlik az állapota. Függetlenül attól, hogy letetette-e a fegyvert, a TEK vezetője kénytelen volt elrendelni a behatolást. Ott fegyverhasználat nélkül fogták el a férfit.
Győrkös állítása szerint az 1956-os forradalom után börtönbe került, ahol a nyilas rabtársakon keresztül megismerkedett a nemzetiszocializmus és a hungarizmus eszmeiségével – írja róla a Wikipedia. 1989-ben Győrött megalapította a Magyar Nemzetiszocialista Akciócsoportokat. A nemzetiszocializmus eszmeiségének terjesztése miatt tagtársaival együtt azonnal perbe fogták és felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. A per lezárulta után szervezete nevét 1992. november 29-ével Magyar Nemzeti Arcvonalra változtatta.
Győrkös és csoportja használta először (de nem elsőként) a rendszerváltás után nagy nyilvánosság előtt az árpádsávos zászlót, amikor 1992. október 23-án kifütyülték Göncz Árpádot.
A Magyar Nemzeti Arcvonal Magyarország egyik legnagyobb és legszervezettebb félkatonai gyűlöletcsoportja. A szervezet erősen hierarchikus felépítéssel rendelkezik.
A Nemzeti Arcvonal szervezésében állítólag német neonácik fegyveres kiképzése folyt a bőny-szőlőhegyi táborban, de több alkalommal hungarista kiképzőtábort is szerveztek.
A helyiek körében teljes a döbbenet, egyelőre ők is csak találgatnak. Azt beszélik, a vélt elkövető néhány éve elvesztette fiát, a tragédia után teljesen bezárkózott.
...és akkor kérdem én...
-Hol a bánatos picsába volt orbán pincsi kutyája hajdú jános csinált tábornok és az ő marcona legényei? Nem de ilyen helyre eleve nekik kéne vonulniuk? ..merthogy a tettes köztudottan veszélyes fegyveres náci banda vezetője...köztudottan sok éve...csak a töketlen hajdú és teketlen tek-je nem tudta?..Ja hogy nekik orbánt kell őrizni mint hűséges pincsikutyáknak?....
-Miért már csak akkor legénykedtek mikor egy Rendőr meghalt és a tettes is súlyos sérülést kapott?
-Sok éve léteznek ilyen náci bandák... Mi a kurva annyát tett eddig a felszámolásuk érdekében az ügyészség a rendőrség a terror elhárítás az olajszőke pintér és bármelyik kormány?
-Hány rendőrnek vagy civilnek az élete kell még hogy ezeket a náci fasiszta egyenruciban masírozó csordákat felszámolják?
-...és a sok agymosott agyilag lelkileg rokkant retteg a "migráncsoktól" és fejvesztve rohan népszavazni....
-olajszőke pintér és az orbán maffia védője polt ügyész mikor tesz hatékony lépéseket az ügyben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!