2016/10/05

15 milliárd....

 15 milliárd!...ennyibe került amit sok sok értelmes dologra ellehetett, el kellett volna költeni. Megkérdezték kend népvéleményét pl. ezekről? -Megkérdeztek,hogy elvehetik-e a 3 ezer milliárd magánnyugdíjadat ?
Megkérdeztek ,hogy a 25%-os ÁFÁ-t 27 %-ra emelhetik?
Megkérdeztek ,hogy a Paks 2-öt több milliárdért felépítsék ?
Megkérdeztek ,hogy az oktatásba kevesebb pénzt tesznek ?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e az egészségügybe kevesebb pénzt?
Megkérdeztek , hogy akarunk-e Olimpiát Magyarországon?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e a rokkantakat megalázó procedúrát?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e a hazájukat tisztességgel szolgálók megalázását, jogos járandóságuk elvételét?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e a trafikok elvételét és haveroknak csókosoknak átmutyizását?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e az unokáink jövője az oktatás az egészségügy helyett milliárdokért kongó üres stadionokat,
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e a magyar gazdáktól elvenni a földet és átmutyizni haveroknak csókosoknak?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e orbán viktor családját milliárdokkal kistafírozni?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e a magyar hörcsög andi vajna és luxus hóbortos ifjú neje luxus életmódját finanszírozni?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e orbán hűbéresek talpnyalók luxus útjait, luxus qrváit fizetni?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e matolcsi haverok szeretők családtagok zsebét tömni milliárdokkal?
Megkérdeztek ,hogy akarjuk e bármi valóban értelmes a gyermekeink, unokáink jövőjét szolgáló dologról a véleményünket hallatni? Megkérdeztek minket ezekről népszavazásilag? Neeeem kérdeztek. Pedig ezek az igazán fontos dolgok. Ezeknek lenne értelme! ...nem egy totálisan értelmetlen sem gyakorlatilag sem politikailag semmi következménnyel nem járó baromságnak.  ja és kendtek habzó szájjal rohantak vasárnap "Nem!"-et mondani...Hol a bánatosba voltak amikor a mutyizásokra a jog fosztásokra a gyermekeink jövőjét jelentő oktatás tönkretételére köllött volna NEM!-et mondani? ...Jaaa...otthon ültek és rettegtek egy jót...Igaz e? Na majd akkor pampogjanak nekem a vasárnap szavazni és nemet mondani rohanók ha a fentiekre is rohannak NEM!-et mondani. Addig pedig....

-Jól áttetszettek baszva lenni kendtek. Lelkesen mentek kendtek tegnap népszavazni egy totál értelmetlen népszavazásnak nevezett szépített hazudott semmitérő akármire, ami kendteknek 17 milliárdjába kerül. Nos ezt a 17 milliárdot sok sokkal értelmesebb dologra is ellehetett volna költeni..úgymint...kórházak, oktatás, utak javítása, gyermekeink unokáink élhetőbb boldogabb jövője, időseink, szegényeink életének könnyítése, rabszolgabéren dolgoztatott közmunkások tisztességes bére, koraszülött mentő Békés megyének hogy ne közadakozásból kölljön összekoldulni...és még sok más értelmes dolog... Osztán tessenek mondani kendtek!...mi lett jobb önöknek ezzel a népbutító szavazással? ..lett jobb életük önöknek a gyermekeiknek?...lett jobb oktatás egészségűgy jobb békésebb szebb élet jobb utak?..Ugyi nem. Akkor? ... Osztán ettől a totál értelmetlen szavazástól sokkal de sokkal fontosabb dolgokban megkérdezték é önöket a "nagyurak"?... kérték é a "népszavazásukat"?..pl. 100 milliárdokba kerülő kongó üres stadionok helyett akar e ön jobb iskolát oktatás a gyermekének unokájának?...jobb egészségügyet?... vagy orbán kisvasútja helyett Békés megye útjainak javítását?...( mert úgy néznek ki mint a szíriai Aleppo lebombázott utcái ).. Vagy lázár jankó luxus útjai helyett akar e ön ...jobb ..lásd mint fentebb. Vagy...rogán toncsi, szíjjártó papagáj petya luxus kecója helyett...lásd mint fentebb. vagy.... matolcsi gyurika feleség rokon haver szerető zsebének milliárdokkal kitömése helyett akar e ön...lásd mint fentebb. Vagy...orbán haverok és család zsebének milliárdokkal kitömése ellopott elcsalt EU milliárdok haverok zsebibe tömködése helyett akar e ön...lásd mint föntebb. Szóval kedves Magyar hontársak!...Ezekről kérték é az ön népszavát?...Nem kérték! Pedig ezek valóban az ön jelene az ön gyermekének unokájának a jövője . Akkor kedves hontárs?..mit is üzentek kendtek Brüsszelnek?..... Azt hogy kendtek átlettek baszva és hogy kendteket így meglehet vezetni mert.... na azt most inkább nem írom ide...tuggyák kendtek azt.

Nincs nyertes, csak vesztes...mi mindannyian. A probléma pedig nem oldódott meg, továbbra is ott van a határon. Semmi nem lett jobb. Azért egy kérdés... Akik tolultak habzószájjal szavazni vasárnap... Hol a bánatosba voltak amikor a saját jelenükről a gyermekeik az unokáik valódi jövőjéről volt van szó? ...amikor ezekről kellene Igent vagy Nemet mondaniuk? Pl...a saját mozgássérült szüleiket megalázó tortúrára kellett volna NEM!-et mondaniuk?...hol voltak? ...Vagy a gyermekük oskolájának lebutítására kellett volna Nem! -et mondani?

.Mindenki hibázott ebben a kérdésben, tehát NINCS győztes! Vesztettünk mind! A mosott agyú nem gondol bele mit is jelent az EU... Gőze nincs amikor szidja ócsárolja az EU-t hogy mióta tagjai vagyunk azóta SEMMI nem épült az EU...azaz a Német a Francia a Holland az Olasz a Dán....és a többi adófizető pénze nélkül. ..és rosszabb hírem van...Nélküle nem is épült volna semmi... Utak, Kórházak felújítása, munkahely teremtés... még az ocsmány CBA üzletei is EU pénzből -is- épültek mint "Munkahely teremtő beruházás".... a gyermekei játszóterei...sok sok minden. Nem gondol a mosott agyú arra.. EU-nak köszönheti hogy Budapesttől Párizsig, Rómától Stokholmig kereszbe kasul utazhat európán Útlevél és vízum nélkül, nem köll vámot fizetnie, határokon tortúrákon átesnie. Mehet a kölke lánya fia Németbe Osztrákba franciába Olaszba dógozni... és még sorolhatnám.. Ezek eszibe nem jutnak a hipózott agyúnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!