2014/02/09

orbán bohócai.

Gondolom sokan hallottuk, tapasztaltuk már, Az -Összefogás- MSZP - E14 - DK - Liberálisok- fórumai előtt az érkezőket fizetett fidesznyik papír állványok várják. Köztük egy Bohóc ruhás élőlény is. Nem tudom emlékeztek e... Mikor a fegyveresek-Rendvédelmisek -... Rendőrök, Tűzoltók, Katonák, Börtönőrök korengedményes nyugdíjának elvételéről döntött orbán és hűbéres pincsijei gombnyomkodói... Az FRDÉSZ és a Tűzoltó szakszervezetek tüntetéseket szerveztek Kónya Péter és Árok Kornél vezetésével. Akkor orbán oly annyira "komolyan" vette a szociális párbeszédet" hogy az ügyünket a -Bohóc ügyi államtitkárára- bízta. Ez után kezdődött az úgynevezett "Bohóc forradalom"...hamá orbán bohócokként kezelt minket akik szolgáltuk a Hazánkat a Népünket. Nos...Úgy néz ki most előjött illegalitásából orbán Bohócügyi államtitkára és a Demokratákat próbálja szórakoztatni..... Legalább már tudjuk... Létezik a Bohóc ügyi államtitkár.
Az alábbi nyílt levél Kónya Pétertől származik. Akkor írta ennek a ...izékének...orbán államtitkárának:

Tisztelt Bohócügyi Államtitkár Úr!

Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje.

„Tisztelt Bohócügyi Államtitkár Úr!

Miután tudomásomra jutott, hogy a Hivatásunk Védelmében Sztrájkbizottság egykori vezetőjeként, és a fegyveres és rendvédelmi szféra legnagyobb szakszervezeti szövetségének elnökeként, több szakszervezeti vezető kollégámmal én is nemkívánatos személy vagyok az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott tárgyaláson, úgy döntöttem, hogy a Parlament előtt várom meg én is az egyes szakszervezeti vezetőkkel folytatott tárgyalások végkimenetelét.

A Kossuth téren értesültem arról, hogy a Miniszterelnök Úr komolyan véve az általa meghirdetett szociális konzultációt, külön államtitkárt, Bohócügyi Államtitkárt nevezett ki, aki felelős az állampolgároknak nevezett alattvalókkal folytatandó szociális konzultáció lefolytatásáért. A sztrájkbizottság jelenlegi elnöke arról tájékoztatta a téren egybegyűlteket, hogy a miniszterelnök úr halaszthatatlan államfői teendői miatt, nem tud kijönni a térre, hogy tájékoztassa a kormányzati szándékokról azokat az embereket, akik a hazájukat szolgálják, de szól majd a Bohócügyi államtitkárának.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Sajnos hiába vártuk Önt a téren. Természetesen nincs bennünk sértődöttség, vagy harag, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Ezúton is szeretném felajánlani, hogy hivatali időben – persze csak, ha bokros teendői engedik – az FRDÉSZ Székházban szívesen szociális-konzultálok Önnel, már csak azért is, mert a híradásokban azt hallottam, hogy a szociális konzultáció végeredménye jelentősen befolyásolhatja, mi is lesz a parlamenti döntés a szolgálati nyugdíj és nyugdíjasok ügyében.

Addig is szeretném megkérni, ha személyesen találkozik dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrral, olvassa fel neki Bakos Ferenc Idegen szavak és kifejezések szótárának 177. oldalán található magyarázatot, mit is jelent a »dezertál« kifejezés! (,,Dezertál:1. a csapatot, a  zászlót elhagyja, 2. átpártol az ellenséghez). Egyúttal szeretném cáfolni azt a híresztelést, hogy a Hivatásunk Védelmében megtartott demonstrációkon, bárki elhagyta volna a kezében lévő szakszervezeti zászlót, vagy hogy az a több ezer kollégám, aki eltűnt a ködgyertyák okozta füstben, átállt volna az ellenséghez.

Budapest, 2011. június 2.

Baráti üdvözlettel és tisztelettel:

Kónya Péter s.k.

FRDÉSZ elnök”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!