2014/01/26

Pár keresetlen szavam szita károly Kaposvár polgármesteréhez.

Így reggel korán hajnalok hajnalán jobb dolgom nem lévén írtam pár kedves keresetlent szita szökőkút ájtatos károly Kaposvár polgárpesterének frászbuk oldalára. Az idézőjelbe tett rész Kolber Istvántól a baloldali összefogás országgyűlési képviselő jelöltjétől származik. (jelenleg is a DK országgyűlési képviselője )
Íme a pár keresetlen szita szökőkút ájtatos károlyhoz:

Szita (úr)! Ehhez mit szól? "A magyar közvélemény szinte egyöntetűen, felháborodva utasította el Szakály Sándor történésznek, a nemrégiben a kormány által létrehozott Veritas Kutatóintézet igazgatójának az MTI számára adott nyilatkozatát, melyben a Kamenyec-Podolszkijban az akkori magyar államhatalom tevőleges részvételével 1941-ben végrehajtott tömegmészárlást „idegenrendészeti eljárásnak" nevezte. Az is napvilágot látott, hogy a holokauszttagadás büntetőjogi tényállását kimerítő, provokatív álláspontot Szakály Sándor hosszabb ideje, következetesen képviseli. A felháborodás mértékét mi sem bizonyítja jobban, hogy Szakály kijelentésétől Lázár János, az állami Veritas Kutatóintézetet hivatalból felügyelő kormánytag is elhatárolódott.

Kaposvár Megyei Jogú Város közgyűlése a tegnapi napon, a városnapi ünnepségen magas elismerésben, Kaposvár Városért kitüntetésben részesítette Szakályt, akinek – somogyi születésű lévén – annyi érdeme fűződik városunkhoz, hogy ő is itt járta ki a gimnáziumot. Ennek ellenére a város vezetése éppen most tartotta fontosnak a kitüntetés gesztusértékű lépését, mely nem értékelhető másként, mint a vállalhatatlan, civilizált emberhez méltatlan nézetek melletti kiállását."

Kitüntetni egy ilyen"embert"? Mit is tett a városért ez a magát történésznek nevező senki? Ja hogy önöknek szükségük van a náci szélsőjobb szavazataira is? Már az is ekkora érdem ha valaki itt járt gimnáziumba hogy kitüntetést érdemel érte? Ráadásul egy ilyen holokauszt tagadó szarházit? Akkor sok volt kollégám akik itt élünk ebben a szökőkút városban évtizedek óta és katonák, rendőrök, tűzoltók voltunk a hazánkat a népünket a várost szolgáltuk, ... Mi mit érdemlünk? Ugye azt hogy az ön párt társai a somogyi "képviselők" is megszavazták azt a mocskot miszerint elvették a jogos jussunkat a nyugdíjunkat. Azt hogy az ön párt társa egy szarházi taknyos "kádár huszárnak" nevezzen minket. Ugye azt hogy az önök vezére orbán viktor a mi ügyünket a "bohóc ügyi államtitkárára" bízza? Remélem az a több száz család majd egyszer "meghálálja " önnek! Tudja?...NEM FELEJTÜNK! Tudom hogy ön ezt soha nem fogja olvasni, mert valami senki fullajtár majd kimoderálja... Azért talán mégis... Mint ennek a városnak a polgára KÖVETELEM! hogy azonnal vonja vissza ennek a magát történésznek nevező senkinek a kitüntetését amit ugye az én nevemben is adott neki! ..és mindez mellett ÖN kérjen bocsánatot a holokauszt somogyi, kaposvári áldozatainak leszármazottaitól!


Megjegyzés: Azért "szökőkút" mert teleépíttette a várost szökőkutakkal, ami nem is lenne baj ha legalább szépek lennének, de sajna nem nevezhetők szépnek... Azért "ájtatos", mert olyan ájtatos ábrázattal bír járkálni beszélni hogy ájtatos manó lazán mintát kérhetne tőle, egyébként pedig egy egy szarházi köpönyegforgató orbán hűbéres. Olyan ájtatos ábrázattal bír hazudni hogy lazán könnyekre fakadnak a népek tőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!