2013/12/22

Magyar Gyökérhatározó

Ön kitől mászott a falra idén? Visszajön a reggeli, ha megpillantja Kovács Ákos öntelt ábrázatát? Vörhenyes kiütést kap Tóth Gabi orrhangon hadaró éjsötét ostobaságától? Gyűlöli, hogy köztörvényes bűnözők „Édes Életével” mérgezik 12 éven felüli gyerekét főműsoridőben? Szavazzon 2013 legirritálóbb közszereplőjére!

A jelöltek (ABC-rendben):

1. Berki Krisztián

Az ELTE súlyzó-szolárium szakán végzett Berki a folyamatban lévő büntetőügyei dacára a szennymédia ünnepelt csillaga, bár lehetséges, hogy a TV2 kamerájának lassan a börtönbe kell majd követnie, ha továbbra is tudósítani akar az édes életéről.

2. Hajdú Péter

A gyomorszondán táplált, súlyosan beteg gyerekek nyomorúságából és semmirekellő bulvárpojácák helyi érdekű botrányaiból nézettséget generáló Hajdú műsora az a szintű ostoba, kínos, betanított világ, amit Dévényi Tibi bácsinak sem bocsát meg az ember. Olyan mértékben hígított intellektuális tartalom, hogy ahhoz képest Csernus Imre összegyűjtött nőklapjás bölcseletei vetekednek a Taóval. Az egész produkció információtartalma maradéktalanul belefér a harminc másodperces műsorajánlóba.

3. Hujber Ferenc

Az eszelősen ördögi tekintetű Hujber idén azzal hasított ki magának a bulvárfigyelem rohadt tortájából egy jókora szeletet, hogy eldicsekedett vele: érettségijét hamisította (8 ezer forintért vette), saját szakdolgozataként pedig egy irattárban talált, 20 évvel korábbi munkát adott le. Emellett szívesen haknizik azzal is: felesége és gyönyörű 4 éves kisgyermeke mellett szüksége van rá, hogy időnként szexklubokba járjon és idegen nőkbe dugja a farkát.

4. Kovács Ákos

A lapos konyhabölcsességeket bicskanyitogató küldetéstudattal előadó Ákos régi motoros a szakmában: zavaros magánmitológiájával több generációból gyűjti elszánt rajongóit, akik 20 éve már-már vallásos fanatizmussal hallgatják a magasztosság leple mögé bújó pátoszos semmitmondást.

5. Majka

A tanulás csábításának hősiesen ellenálló, az életük javát az edzőterem-fodrász-szolárium háromszögben tengető Beckham-fülbevalós tippmix-fiatalok nagy kedvence, aki tulajdon személyén keresztül cáfolja a tudásalapú társadalomról szónokló értelmiségieket, bizonyítva, hogy igenis ebben az országban a legelemibb ismeretek, műveltség és szókincs nélkül is sokra viheti az ember.

6. Schobert Norbi

Aligmozgó társadalmunk első fitneszmilliárdosa, aki tudományosan hangzó hablatydumákkal, jócskán túlárazott termékeivel csúcsfokozatba kapcsolta az "iszapagyú bunkó nép" megvámolását. Bár a Gazdasági Versenyhivatal 2008-ban a fogyasztók megtévesztése miatt megbüntette, az orvosi/dietetikusi végzettség nélküli észosztás tovább folytatódik transz-zsírsavakról és glikémiás indexről.

7. Sebestyén Balázs

Az RTL lezserre sztájlisztolt bájgúnárja, aki úgy tud teli szájjal vigyorogni felebarátai nyomorán, mintha a nagyanyja elefántcsont-dildókészletére bukkant volna a varródobozban. Anyacsatornája évek óta olyan műsorok vezetésére kéri fel, ahol az ostorosmoszatokkal való kommunikáció dicstelen feladata hárul rá, ezért úgy tűnik, már örökre beleragad a papírgalacsint köpőcsövező hülyegyerek szerepébe.

8. Szepesi Niki

A szexmániás úszónő, akinek könyv formába tördelt vaginaforgalmi jelentéséből mindenki megtudhatta, melyik „példás életű” sportoló-családapa facsarta belé a heréit a hotelszobában, mialatt felesége otthon építőkockázott hároméves kisfiával. Egy országgal ismertette meg a késleltetett prostitúció fogalmát: előbb ingyen összefekszel fűvel-fával, majd évek múlva megírod és lekaszálod érte a pénzt. Olcsó lány – drága könyv.

9. Tóth Gabi

A mosdatlan szájú hisztérika locsogásával vallatni lehetne, ötpercnyi dózis a legnyugodtabb zen buddhistából is előhozza a potenciális darabolós gyilkost, tíz perc pedig már a klinikailag hitelesített halálos adag. Bájolgó grimaszokkal kísért, lelőhetetlen süketelése az Anettka-korszak legsötétebb napjait idézi: szavai üresen zörgő mákgubók az őszi szélben, nincs mögöttük aranyfedezet, nincs mögöttük az intellektus lefegyverző szellemessége, nincs mögöttük semmi, csak a mindenáron előtérbe tolakvó éjsötét ostobaság.

10. Vujity Tvrtko

A TV2 pánikkeltési főmunkatársa, aki egy egész "pokoli" brandet épített rá, hogy kielégítse a legalantasabb, legprimitívebb ösztönöket: a környezeti katasztrófákkal, a gyógyíthatatlan betegségekkel és általában az élet sötét oldalával kapcsolatosan mindenkiben megbúvó bizarr kíváncsiskodást. Vegyük észre: az egykori gátlástalan vásári mutatványos szerepe ez, aki abból él, hogy torz arcú törpéket, csonkolt végtagú amorfokat mutogat a cirkusz könnyed borzongásra szomjazó közönségének.


Szavazni itt lehet:

http://polljunkie.com/poll/iwdobr/az-v-gykere-2013

Ünnepélyes eredményhirdetés 2013. december 31-én. A voksolók között 2014-re szóló, egész éves MGYH-előfizetést sorsolunk ki

Ha szimpatizálsz oldalunkkal, támogasd a Magyar Gyökérhatározót!

Szabad Kritikáért Alap
11711041 – 20962111 (OTP Bank)
 
...és a legújabb...vagyis állandó gyökér a leggyökerebb:
„Horváth nem-NAV-revizor András egy szegény, szerencsétlen futóbolond” – ezt a mondatot bírta ma a netre hányni a Fidesz szellemi nehéztüzérsége, Deutsch Tamás. A döbbenetesen aljas poszt további részében szánni való, paranoiás őrültnek igyekszik beállítani a 14 éven keresztül az adóhatóságnál dolgozó szakembert, aki pár hete kiborította a bilit a multicégek milliárdos nagyságrendű áfacsalásáról. (Horváth Andrásra csütörtök hajnalban a hatalom rendőrei törték rá az ajtót, hogy elkobozzák tőle több éven keresztül gyűjtött bizonyítékait.)

Dajcs „Ugróiskola” Tomiról, a narancspárt udvari bolondjáról sokáig gondoltam, hogy csak egy feltűnési mániás retardált, a politikai szórakoztatóipar kiszeltündéje. Egy zéró kaliberű senkihelyettes, aki a valós képességei alapján kábé a rákosrendezői pályaudvar nyilvános vécéjében lehetne higiéniai menedzser, ám akinek tíz év bukdácsolás után a Keresztapa elintézte a diplomát, hogy minisztert csináljon belőle.

Bár mindez igaz, mai megnyilatkozásával a még kételkedőket is sikerült meggyőznie róla, hogy egy alávaló politikusbűnözőről van szó. Amikor Deutsch a hatalom gőgös arroganciájával az adócsaló maffia leleplezőjét igyekszik partvonalon kívülre helyezni, onnantól nincs hova tovább hátrálni: az a politika és a fehérgalléros maffia együttműködésének napnál világosabb bizonyítéka. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!