2013/11/26

fidesznyikek elvtelenségéről....

http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/342251_mucsa#.UpQk_T6hHEA.facebook

"Döbbenetes képsorokkal szolgált hétfőn este az ATV. Riporterei akárkit kérdeztek meg a parlamentben, mit gondol a vasárnap hajnalban létrejött iráni atomalkuról, egy kivételtől eltekintve senkitől nem kaptak választ, érdemit végképp nem..."

Ennek oka
lehet Aczél Endre szerint, hogy: "... A megkérdezetteknek minden jel szerint sejtelmük sem volt a genfi megállapodás érdeméről..."

De - mivel más témában is hasonló "válaszokat", hallgatásokat tapasztalhatunk a kormányzó párt(ok) képviselőitől, így - azt gondolom, Szentpéteri Nagy Richárd 2012. 10. 11-én az atv A Tét című műsorában hasonló jelenségre adott válaszán is érdemes elgondolkodni:

"" ... Az ideológiai tisztaság - ha úgy tetszik, tehát az eszmeiség.... Ha az ember egy koherens eszmerendszert, vagy ideológiát vall, amelyből szakpolitikai kérdések a gyakorlatban is következnek, akkor még ha meglepetésként is éri az embert bizonyos kérdések halmaza, akkor is tud legalábbis az eszméből előhozni egy választ....

Hogyha viszont egy pártot nem az eszme, vagy a politikai ideológia köt össze, hanem egyfajta lojalitás (és akkor most a lehető legfinomabb szót használom erre, másképp is lehet ezt hívni, mint ahogy a mi közönségünk tudja), ...... De ha már nem marad semmi csak a lojalitás ....., akkor nem tud az eszméből előhozni választ, ... nem tud előhúzni választ egészen addig, míg a vezetés el nem dönti, hogy ebben tulajdonképpen mi is az álláspont, akkor számtalanszor kerülünk ilyen helyzetbe...."


Néztem és... Nem CSAK most, NEM CSAK erre, NEM CSAK ebben.... A fideszre Szentpéteri elmélete ÁLL! Egy zavarodott káoszos szedettvedett "eszme" rendszer...telenség és főleg A mégcsak nem is párt hűség, hanem Vezérhez érdekhez hűség uralja. Hűbéri rendszer... semmi más! Meg kell figyelni őket bármikor... Nincs önálló saját vélemény... Nem lehet!... Papagáj kommandó. Figyelni kell az arcokat a gesztusokat a test beszédüket... Elfogultság nélkül mondom ( máramennyire lehet nem elfogultnak lennem ) ...lesír róluk a hiteltelenség. Sajnos egykét baloldali demokratánál is előfordul... Hiteltelenül válaszol beszél, mert NEM saját gondolatait válaszait mondja hanem amiről úgy gondolja...azt kell mondania. Érdekből és nem elvből hitből beszél.

" vezír még nem mondta meg nekik,hogy mi legyen a véleményük erről.... önálló gondolat?.... nem ezért hívták őket annó felcsútra, hanem épp azért, hogy aláírják nekik olyan pedig nem lesz ebben a 4 évben......"

  hááát... Könnyű olyant aláírni ami eleve nem is volt nekik. Aztán... kellő ráhatást kaptak... löketet... Lemondanak arról ami nincs a funkcióért székért állásért haveroknak családnak rokonnak...

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!