2013/05/30

Csak hogy megmaradjon -Nyugdíjasokról egy görény-

Na nyugdíjasok, fiatalok és mindenki akinek nyugdíjas idős szülei vannak... ezt a mocsok férget nézzétek meg aztán köpjétek szembe a rohadék állatot!

http://atv.hu/videotar/20130530_nyugdijrendszer_maskepp


Még ez a büdös hájas görény! A rühes féreg! Ennek volt anyja apja? Lesz még nyugdíjas ez a tetves féreg is. Tudja ez a büdös patkány hogy járulékot fizettünk és ezért kapjuk a nyugdíjat? ...ajánlom neki hogy az utcán soha ne találkozzon velem és ne is ismerjem fel... Garantáltan bele tolom a dagadt fejét a hátsójába! Ritka egy állatja istennek! Az idősek beledöglésig dolgozzanak a fiataloknak meg minek a munka? Így gondolta ez az állat?  Vagy?... Dögöljön meg mindenki az utolsó munkanapján 65 évesen és jöhetnek a fiatalok?  ..és az is a nyugdíjasok bűne hogy több ezer milliárdot loptak csaltak hazudtak ki külföldre az adók és járulék fizetés elől? ...és nem a nyugdíjasok hanem a sok tróger újgazdag mint ez a görény is...és a sok szarházi politikus! Hogy rothadt volna a fejük a magzatvízbe!


 Csak közlöm mindenkivel aki a Nyugdíjasoktól irigyli, sajnálja a nyugdíjat, őket okolja az ország bajaiért..... A Nyugdíjas Járulékot fizetett! Azaz Biztosítási szerződést az állammal arra hogy nyugdíjas éveiben legyen tisztességes biztos megélhetése! ( Hogy akikre a járulékukat bízták, bíztuk... hogyan gazdálkodtak vele... az más kérdés. ) ...Hogy NE a gyerekei nyakán kelljen "élősködnie"! Hogy sok nyugdíjas segíti támogatja a gyerekét. Hogy te istenbarma ...neked fussa szolira dizsire bulira Welneszre... márkás napszemcsire ...Hogy te idióta tanulhass! Hogy a nyugdíjas fél életet ledolgozott keményen... Hogy azok a nyugdíjasok építettek neked egy országot hazát romokból! Hogy Te idióta most bróker lehess...Hogy amikor őket szidod okolod tőlük irigyled... a Saját szüleidet nagyszüleidet szidod okolod irigyled! Hogy Te idióta...Te is leszel majd nyugdíjas! Hogy majd téged se a gyermekeidnek kelljen eltartani...Hogy majd Te idióta..Te is segíthesd a saját gyermekeidet! ...Szóval Idióta! Amikor szidid irigyled okolod a nyugdíjast... Gondolj Anyádra Apádra Nagyszüleidre... Vagy?... Te miután már nem tud dolgozni... belöknéd a temető szociális parcellájába a saját Szüléidet? ... Esetleg... jobb esetben Te eltartod?...Tisztes megélhetést nyugalmat biztosítasz neki? ...Akkor hol is tartanál Te nagyon hülye? ....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!