2013/04/04

Mi történt a kaposvári utcákon? Egy Rendőr és egy fideSSes...kinek mindent szabad.

Gálosi Szabolcs Ausztráliába "menekült" - miután a volt fideszes önkormányzati képviselőt, Kovács Józsefet ittas vezetés miatt eljárás alá vonta volna, azonban a képviselő a gépjárművével a garázs kapujának szorította. Ezt követően természetesen a rendőr ellen indult eljárás, hiszen a rendőr a hibás .....

" Szabálytalanul vezetett a volt politikus, aztán elütötte a rendőrt. A nyomozás alig halad, a rendőr meg Ausztráliába menekült. Feljelentések oda és vissza: mi történt a kaposvári utcákon?

Körülbelül egy évvel ezelőtt egy kaposvári rendőr, Gálosi Szabolcs észrevett egy autóst, akinek korábban ittas vezetés miatt ő vette el a jogosítványát. Utánament, megpróbálta megállítani, de nem sikerült: az autós be akart hajtani a garázsába, Gálosi Szabolcs viszont megpróbálta ezt megakadályozni. Aminek az lett a vége, hogy a sofőr nekinyomta a garázsajtónak. Kálváriája ekkor kezdődött: akit üldözött, nem más, mint egy volt önkormányzati képviselő, aki a rendőr szerint megfenyegette őt, hogy tönkreteszi, és magas rangú ismerősökre hivatkozott. A történet szereplőit Fehér Krisztina találta meg, Gálosi Szabolcsot Ausztráliában."

http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/videok/202405

Forrás: http://www.rtlklub.hu/musorok/hazonkivul/cikkek/530147


Kaposvár város önkormányzata Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Műszaki Bizottság.
Külső szakértő tagok:

Kovács József

1961-ben született Kaposváron. Érettségi után felvételt nyert a pécsi Pollack Mihály Műszaki Főiskolára. Államvizsga után oktatói tevékenységet végzett a Kinizsi Pál Élelmiszeripari Szakközépiskolában. 1986-tól a Csiky Gergely Színház műszaki vezetőhelyettese. 1988-tól magánzó, építőipari magánvállalkozó. 2002-2010 között önkormányzati képviselő és a töröcskei településrészi önkormányzat elnöke volt. Jelenleg saját építőipari cégét vezeti. A Kaposvár város önkormányzata Kaposholding zrt igazgatója. Nős, három gyermeke van.
Csak megjegyzem... ITTAS VEZETÉS MIATT ELVETTE ugyan ez a Rendőr kovács jogsiját... Akkor hogyanis került vissza hozzá???? ............. Hogyanis vezethetett mégis autót kovács???? ......... Ja hogy ezek után én is retteghetek??? ............... Kaposváron ha fideSS-es vagy... bármit szabad. szita ájtatos szökőkút károly és a haverok ... a narancsos köd pedig továbbra is "jótékony" homályba burkolja a várost!!!

-Azért egy naaagy kérdésem lenne!-"T" kaposvári ellenzék...nek nevezett pártok! - Ez ügyben mit óhajtotok tenni???
- Az a városi rendőr kapitány, azóta a TEK állományát "erősíti"....vagy gyengíti??? ...... hááát...ugye a tek-hez ilyen "jó rendőrök" kellenek. Jellemző ez is.
-A Rendőrök által telóval felvett felvételen jól hallatszik mikor ez a fideSs-es tetű azt mondja az akkori kapitánynak"....az előző esetnél is azért hívtam a BELÜGYMINISZTERT....." Ha ittas vezetésért vették el a jogsiját, akkor, -1-Jogsi nélkül vezetett? 2.- ha visszaadták neki akkor kinek a parancsára és mi jogon? 3-Hogyan merte megtenni hogy az intézkedő Rendőr jelzésére nem állt meg és hazáig kellett üldözni??? ...... 4- Ha mindezeket elkövette?... Miért nincs még letartóztatva??? ......

...és az Origó cikke ugyanerről az esetről: http://www.origo.hu/itthon/20130403-a-kaposvari-rendor-es-az-exkepviselo-tortenete.html 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!