2013/04/12

Az utolsó demokrata.

Az utolsó demokrata
by Lang Alex

Az utolsó demokratáról, mindenki csak beszélt, de senki nem látta, nem hallotta és nem tudta megmondani hol lakik!Az utolsó demokrata fogalom volt, aki ott lebegett a Fidesz diktatúra felett, mint egy lecsapni készülő bárd és a hatalom urai kellőképpen rettegtek is tőle!

Éppen ezért, szinte havonta küldtek a népnek levelet, amelyben tudatták a néppel, hogy milyen jutalom jár az utolsó demokrata megtalálójának!...de hiába teltek a börtönök, hiába lett egyre több kényszerközmunkás, hiába épült egyre több futballstadion, nem lelték fel az utolsó demokratát!

Az emberek laposan méregették egymást, miközben sorba álltak az Erzsébet jegyért, hogy utána sorba álljanak az élelmiszerért.Aki nem ment el adott évben kellő számú Békemenetre, arra bizony könnyen rásütötték az utolsó demokrata bélyegét és lehetett a hűtőjén akárhány darab "ITT AZ IDŐ!" hűtőmágnes...

Magyarországon már szinte mást sem csináltak az emberek, csak Békemenetre jártak hétvégenként és hét közben pedig a fideszizmust építették! (nem összekeverni az idiotizmussal!)

Ezt persze csak úgy lehetett, ha ép testben ép a lélek, ezért Semjén kísértete járta be, no nem Európát, csak Magyarországot és minden magyar polgárnak vizsgáznia kellett katolicizmusból, az ép test program pedig dübörgött, mert beleírták az alkotmányba, hogy minden magyar polgárnak, kötelező a testmozgás!Ezt Rogán Toni úgy intézte el, hogy az V.kerületben, a kerület összes polgárát lerendelte az utcára este 18.00 - 19.00 óra között és együtt kellett tornázni az embereknek. A testmozgás alól, ami kötelező volt, csak orvos vagy a halál adhatott felmentést...

Így Magyarországon mindenki rendszeresen test-mozgott, hiszen Rogán Toni ötlete annyira népszerű lett, hogy beleírták az alkotmányba a kötelező utcai tornát!

Európában ekkor már rég nem beszéltek Magyarországról, leírták, lehúzták...Nos ilyen idők jártak akkor amikor a fideszista társadalom rendvédelmi dolgozói, de legfőképpen a TEK és besúgó hálózata legjobban kereste, az utolsó demokratát!

Aztán egy szép napon meglett!

Az összes kormányzati média(csak olyan volt) címlapon, illetve adását megszakítva adta tudtul, hogy megtalálták! A Vezír a Kossuth rádióban jelentette be a reggeli megszokott műsorában:

" - Barátaim! Nem kell többé félnetek! Lassan mondom újra, hogy biztosan megértsétek, a kormány áldozatos szabadságharcának eredményeképpen, a Belügyminisztérium munkatársai megtalálták és őrizetbe vették az utolsó demokratát!Hajrá magyarok! Hajrá Magyarország!"

Rossz nyelvek, ha lettek volna, azt suttogták volna, hogy ez bizony Pintér és Kövér műve...de nem voltak!
Napokon, heteken át mutatták be a különböző médiák, a szörnyet, az utolsó demokratát, akinek arcát nem láthatták, mert ki volt takarva személyiségi jogok miatt...legalábbis ezt mondták!

Leírták róla, hogy az apja liberális volt, az anyja pedig ateista...gyerekei elhagyták az országot, pedig tanulhattak itt, de megléptek a röghöz kötés elől! Az emberek elborzadva olvasták róla, hogy tüntetett a vezér ellen! Sőt az egyik újság és annak írója azt is kiderítette, hogy kommunista is volt a felmenői között!

Az polgárok megtudták az utolsó demokratáról, hogy B. Árpádnak hívják és Ty. nevű városban lakik, de az már senkit nem zavart, hogy ilyen kezdőbetűvel nincs város Magyarországon...Igaz a hír megjelenése után három nappal, Szíjjártó átkeresztelte Siófokot, Tyukodra, így már mindenki biztos lehetett benne, hogy B. Árpád az utolsó demokrata Siófoki, az az Tyukodi lakos!(Siófok, amúgy azóta volt szálka a kormány szemében, amióta Schmidt Pál nem tudta helyesen leírni a város nevét, még Köztársasági elnök korában!)

Az utolsó demokratát, október 23-a tiszteletére végezték ki!

Halála nyilvános volt, és az élőben közvetítő M1 elkövetett megint, megszokott módon egy bakit!A riporter Obersovszky megkérdezte az utolsó demokratát, hogy tanult e valamit a fogva tartása alatti időszakban, illetve miért nem akar utolsó kenetet, miért tagadja istent!?

Az utolsó demokrata az alábbiakat felelte!

"- Isten itt van körülöttünk, benned, bennem, minden élőlényben, tárgyban! Isten nem egy hatalommániás valaki, Isten jó! Miért tagadnám Istent, amikor most is itt van velem, bennem? A vak hitet,...igen, a vak hitet tagadom!...és, hogy mit tanultam? DEMOKRATÁNAK lenni annyit jelent, mint nem félni!

Az utolsó demokrata halála után, furcsa események kezdődtek...Tyukod város Október 23-a utcájában egyre több mécses gyúlt éjszakánként! Az utolsó demokrata kivégzésével, nem ellobbantották, hanem begyújtották Magyarországon a szabadság és demokrácia soha ki nem hunyó lángját!

Tényleg meg kell ezt várnunk?????
Tényleg nem tudjuk elzavarni a Fideszt???
Amennyiben hiszel még a Magyar Köztársaságban, a szabadságban, kérlek oszd meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!