2024/06/08

Holnap választ az ország a város.

 Holnap választ az ország. Bő kettő hónappal ezelőtt mi már választottunk egyszer egyet. Azt választottuk, hogy nem csak a szánkat jártatjuk, nem csak kritizálunk, hanem belevágunk és megpróbáljuk. Összejött a csapat. Nem volt könnyű, nem volt egyszerű összehozni, de most nem erről szól a történet... ( azt talán majd máskor ) Megvan a CSAPAT és belevágtunk. Rengeteg beszélgetés, nagyon sok jövés menés, szervezkedés előzte meg a holnapi napot, a holnapot amihez MI a CSAPAT eljutottunk. Eljutottunk, mert volt bátorságotok, volt bennetek erő a sokszor nem egyszerű úton végigmenni, végigjönni velem.

Ezen az úton a saját erőnkből, saját költségünkre mentünk végig. Nekünk nem volt támogatónk, gazdag szponzorunk, tettük amit tudtunk, bírtunk saját erőből, mögöttünk csak egy név állt a Nép Pártján neve. A Nép Pártján, ahogy a nevünk is mondja, csakis a nép pártján a nép szolgálatában. Mi nem köteleződtünk el senkihez, semmihez, csakis a saját elveinkhez a hitünkhöz és a Néphez amelynek szolgálatára jelentkeztünk. Nem szolgálunk mondvacsinált pártérdeket, nem szolgálunk egyéni érdekeket, nem a szponzorainkat szolgáljuk, csakis a népet a Gyomaendrődön élő embereket... Erre szegődtünk, ennek és így indultunk neki.
Sok mindent elértünk ezalatt a három hónap alatt. Rengeteg beszélgetésen vagyunk túl, sok gondot megismertünk amik megoldásra várnak. Többször előfordult, hogy azt mondtam... ELÉG! ... aztán rátok a csapatra gondoltam, nem adhatom föl már csak értetek sem. Kaptunk irigységből fakadó ócsárolást...hááát... lehet utánunk csinálni, de minden hátrányával ám! Kaptunk fenyegetéseket... a fenyegetésektől nem ijedünk meg, sőt, mégelszántabbá tesz, mert ebből is tudjuk, jó úton járunk. Különbenis az fenyeget aki fél és az fél akinek félnivalója van. Ti bíztatok, bíztok bennem, én bíztam és bízom bennetek.
Anyuskám! Éva Barics ! Szívből köszönöm a bizalmadat, hogy bíztál bennem, biztattál, támogattál mindenben, mellettem voltál, erőt adtál mikor kimerültem!
Meg kell köszönnöm Csonki Dávid - nak is a segítséget a jótanácsokat a támogatást. Dávid! A csapat nevében is köszönöm!
Holnap választ a város. Bármi lesz is az eredmény, mi vállaltuk, megtettük az utat, büszkén nézhetünk a tükörbe és egymás szemébe. Nincs szégyellni valónk!, büszkék lehetünk magunkra. Bármi történjen is, ennek a CSAPATNAK meg kell maradnia, együtt kell maradnia! Így vagy úgy, de folytatjuk!
CSAPAT! Vince! Vince Uhrin! Anyuska Éva Barics ! Ircsi Imréné Fadgyas! Karesz Szabó Károly ! Móni Burainé Cseresznyés Monika! Szívből köszönöm nektek a bizalmatokat a munkátokat a hiteteket! Szívből köszönöm ezt a pár hónapot! Nagyszerűek vagytok és én büszke rátok a gyomaendrődi CSAPATRA!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!