2024/06/27

Nekem senki nem "istenem",

  ....soha nem is volt senki, sem énekes, sem színész, sem futballista.... főleg nem politikus. Jakab Péter sem. Politikus és sem kevesebb, sem több. Jakab Péter nem ment volna ki az EU-ba és nem is szavaztatott volna róla. Ami viszont a lényeg! A Jakab Péterben egy szemernyi ner sincs! Amíg Jakab Péter milliós büntetéseket fizetett mert a ner ellen harcol, addig ez a selyemfijjuka többmilliós fizetéseket kapott aaaa nertől! ... Nagy különbség...óriási különbség. Ez a sértődött elkényeztetett hisztike selyemfijjuka nerlovag viszont a ner mézesbödönjét élvezte 14 évig. ...és nem politikus, csak egy sértődöttségében hisztiző önimádó senkiházi aki nem orbánt, hanem az ellenzéket teszi tönkre a ner terméke. Ráadásul hazudozik. Már akkor IS hazudott mikor itt volt és kérdeztem tőle. A kérdésemre nem válaszolt, hanem támadott és hazudozott. Semmi mást nem mond, csak azt ismételgeti amit az ellenzék 14 éve mond és amit az imádói hallani akarnak,. Hol a bizonyítékai amivel orbánékat tönkreteszi? ... SEHOOOOL! Az ellenzéket gyengítette, viszont orbánnak semmit nem ártott.....és nem is fog. Az maradt aki volt. Egy ócska nerlovag aki a felesége hátán mászott föl a ranglétrán, aztán megsértődött mert kiesett a pixisből. ....és bulikázik tizenéves csajszikákkal.

Még annyit... Nekem egy "istenem" van és az az elveim, azok vezérelnek sok sok év óta és semmi más. Baloldali voltam, vagyok és maradok. Ha az elveimmel nem összeegyeztethető, bármelyik politikustól, szervezettől megválok..... ahogy már megtettem többször, mert láttam, érzékeltem, hogy ez már nem az ami....Az elveim pedig azt IS mondják, nerlovagokkal, ner haszonélvezőkkel NINCS alku, legfeljebb egyszer, ha vallanak őszintén, akkor kevesebbet kapnak.
Megjegyzem.... ezzel az ellenzékkel ...minddel...is van bajom bőven, de még mindig inkább ezek mint egy volt nerlovag aki mert kiesett a ner pixisből, sértődöttségében, meg a nagy önimádatában most hisztizik jókat.

Volt már egyszer egy ner-ből jött "messiás", róla is áradoztak akkor a hívei. Volt ismerősöm aki összeveszett velem, mert róla is megmondtam, baj lesz belőle. ...és igazam lett. Pedig ő nem ilyen nerlovag volt, nem elkényeztetett hisztike sértődött és a ner mézesbödönjénél sem nyalogatott mint ez. ...és ettől várjátok hogy leváltja, elszámoltatja orbán bandát? 😃 Eddig CSAK az ellenzéknek ártott, és eztán is CSAK annak fog. Föltetted már a kérdést magadnak? ... honnan van neki temérdek pénze arra az egy egy alkalommal milliókba kerülő színpad, hangosításra, pólókra, pultokra, ország körbeutazására....stb...? amit pár hónap alatt lerendezett? Honnan lett hirtelen a pártja? ... fideszesek alapították és egyik alapítója piramisjátékkal károsított meg sok embert milliókkal, az új barátnő... azóta már ő is elhagyta... 😃 nem fura? ... annyja szintén benne volt a piramisjátékban nyakig. Ez sem zavar? Tudoooom... Ő a messiás aki leváltja és elszámoltatja nektek orbánt úgy, hogy semmit nem kell tennie senkinek sem. ... ahogy eddig sem, csak nagyon kevesek. NINCS MESSIÁS! Ahhoz fel kell emelnie a népnek IS a popóját bezony, az nélkül nem fog menni.


Csak megemlítem a legutóbbiakat, nem említem a 14 év alatti sokat....... Volt a "kockásinges tüntetés" ...hányan voltunk ott? ... volt a "feketeruhás nővér" melletti szimpátia tüntetés....hányan voltunk? .... Tüntettek a diákok Békéscsabán kétszer is....hányan voltunk ott? ... bezárt a gyerekosztály Békéscsabán és volt tüntetés....hányan voltunk ott? ... a fél megyének ott kellett volna lennie mindegyin! ...és ner-ből jött messiásoktól várjátok a megváltást? 😃 Így? Én sok ilyenen ott voltam, de belefáradtam ( az ott lévő sokakkal a társaimmal együtt ) abba, hogy ott voltunk 50-60 ezren, hárommillióan meg otthon a fotelből drukkoltak nekünk, meg "lélekben velünk" voltak. hááát... várjátok csak a messiástól a megoldást, főleg ettől.

2024/06/08

Holnap választ az ország a város.

 Holnap választ az ország. Bő kettő hónappal ezelőtt mi már választottunk egyszer egyet. Azt választottuk, hogy nem csak a szánkat jártatjuk, nem csak kritizálunk, hanem belevágunk és megpróbáljuk. Összejött a csapat. Nem volt könnyű, nem volt egyszerű összehozni, de most nem erről szól a történet... ( azt talán majd máskor ) Megvan a CSAPAT és belevágtunk. Rengeteg beszélgetés, nagyon sok jövés menés, szervezkedés előzte meg a holnapi napot, a holnapot amihez MI a CSAPAT eljutottunk. Eljutottunk, mert volt bátorságotok, volt bennetek erő a sokszor nem egyszerű úton végigmenni, végigjönni velem.

Ezen az úton a saját erőnkből, saját költségünkre mentünk végig. Nekünk nem volt támogatónk, gazdag szponzorunk, tettük amit tudtunk, bírtunk saját erőből, mögöttünk csak egy név állt a Nép Pártján neve. A Nép Pártján, ahogy a nevünk is mondja, csakis a nép pártján a nép szolgálatában. Mi nem köteleződtünk el senkihez, semmihez, csakis a saját elveinkhez a hitünkhöz és a Néphez amelynek szolgálatára jelentkeztünk. Nem szolgálunk mondvacsinált pártérdeket, nem szolgálunk egyéni érdekeket, nem a szponzorainkat szolgáljuk, csakis a népet a Gyomaendrődön élő embereket... Erre szegődtünk, ennek és így indultunk neki.
Sok mindent elértünk ezalatt a három hónap alatt. Rengeteg beszélgetésen vagyunk túl, sok gondot megismertünk amik megoldásra várnak. Többször előfordult, hogy azt mondtam... ELÉG! ... aztán rátok a csapatra gondoltam, nem adhatom föl már csak értetek sem. Kaptunk irigységből fakadó ócsárolást...hááát... lehet utánunk csinálni, de minden hátrányával ám! Kaptunk fenyegetéseket... a fenyegetésektől nem ijedünk meg, sőt, mégelszántabbá tesz, mert ebből is tudjuk, jó úton járunk. Különbenis az fenyeget aki fél és az fél akinek félnivalója van. Ti bíztatok, bíztok bennem, én bíztam és bízom bennetek.
Anyuskám! Éva Barics ! Szívből köszönöm a bizalmadat, hogy bíztál bennem, biztattál, támogattál mindenben, mellettem voltál, erőt adtál mikor kimerültem!
Meg kell köszönnöm Csonki Dávid - nak is a segítséget a jótanácsokat a támogatást. Dávid! A csapat nevében is köszönöm!
Holnap választ a város. Bármi lesz is az eredmény, mi vállaltuk, megtettük az utat, büszkén nézhetünk a tükörbe és egymás szemébe. Nincs szégyellni valónk!, büszkék lehetünk magunkra. Bármi történjen is, ennek a CSAPATNAK meg kell maradnia, együtt kell maradnia! Így vagy úgy, de folytatjuk!
CSAPAT! Vince! Vince Uhrin! Anyuska Éva Barics ! Ircsi Imréné Fadgyas! Karesz Szabó Károly ! Móni Burainé Cseresznyés Monika! Szívből köszönöm nektek a bizalmatokat a munkátokat a hiteteket! Szívből köszönöm ezt a pár hónapot! Nagyszerűek vagytok és én büszke rátok a gyomaendrődi CSAPATRA!