2021/01/23

fidesz eu és az üldözött keresztények.

 Azt írja ez az orbán hűbéres Hölvényi György a "fidesz eu" frászbuk oldalon, hogy, -

"Helyzetjelentés, itt tartunk ma
Az Európai Parlament ma elfogadta a 2019-i évre vonatkozó emberi jogi jelentését. Kemény csapatmunka árán sikerült elérnünk, hogy a dokumentumban szerepeljen: a keresztények képezik a hátrányos megkülönböztetés, az erőszak és gyilkosság kockázatának leginkább kitett csoportot."
Na én válaszoltam neki ezt, - 😃 Hol képezik a keresztények a "hátrányos megkülönböztetés, az erőszak és gyilkosság kockázatának leginkább kitett csoportot." 😃 Jaaa hogy a kendtek gazdájának egy idő óta legjobb barátainál. ...pl. Kínában ahol a kendtek gazdája egy véreskezű kommunista emlékművét koszorúzta, Azerbajdzsánban ahová kiadta a baltás gyilkost aki keresztényt gyilkolt, na meg az összes kipcsak meg türk haverjainál ugyi. ...és kendtek védik a kereszténységet? 😃 Ne röhögtessen! Itthon meg kendtek a volt "libernyákok" aztán naaagyon "népi" majd "illibernyák", majd naaagy nemzethy hűde keresztények lettek,. ...szééép hazug keresztény mázba bújtatott nemzethy horthysta uram bátyám sógor koma hűbéres rendszert építenek. Kendtek azok akik ezzel a hazug mázzal na meg a hazug "keresztény" propagandával a keresztény egyházak hűbéresükké tételével a "keresztény" kultúra meg értékrend hazug hangoztatásával, mindenkire erőltetésével épp meggyűlöltetik a kereszténységet azokkal is akik eddig békében elvoltak vele.
Köpönyeg forgató, elveiket úgy cserélgető mint más a gatyáját banda kendtek.
Csak megjegyzem.. a naaagy keresztények voltak azok akik évszázadokon át tűzzel vassal máglyákkal, háborúkkal kényszerítették másokra a vallásukat az egyházukat, népeket gyilkoltak le, irtottak ki, raboltak ki, hajszoltak rabszolgaságba. A kereszténységnek sokkal több áldozata van mint bármi más politikai rendszernek együtt. Menjenek kendtek az álságos keresztény mázukkal a bánatosba! ...de mindenképp ki a vallással az egyházakkal az életünkből, a közügyekből a közintézményekből a gyerekeink iskoláiból! a vallás a hit magán ügy!...mindenkinek egyéni ügye! ...és NEM közügy! Mindenki abban hisz amiben akar mindaddig amíg nem mások kárára teszi, nem árt vele másoknak, nem akarja másokra erőltetni és nem kiáltja ki egyedül üdvözítőnek a saját hitét! Télleg! a naaagy keresztényi szeretet jegyében miért szavaztak kendtek a "lakhatási jog" ellen!? ...mert akkora naaaagy keresztények kendtek? Jézus meg forog a kereszten....kendtektől. Így folytatják kendtek meg a magyar keresztény egyház, Jézus azt s lefogja tagadni, hogy valaha látta a keresztelő Jánost meg a Jordán folyót.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!