2020/06/21

Lemondok a Lánchíd javára....

Azt írja ez a "Magyar Láng" nevű orbánista propaganda szenny, hogy, -"Lemondok Karácsony Gergelyről, az 5 helyetteséről, a 44 tanácsadójáról és a többi baloldaliról a Lánchíd javára! Egyetértesz? "

Én válaszoltam nekik, én miről mondok le!

Lemondok orbánról a 200 miniszteréről, államtitkáráról, ki tudja hány ilyen olyan tanácsadóról, miniszteri meg kormány megbízottról a 133 leggyávább magyar orbánista hűbéresről, mészáros lölöről az orbán vagyon kezelőjéről a gázszerelőből 10 év alatt milliárdossá lett strómanról az ország vője tiborcról meg az ország lánya mi lábunkon álló récsölről az összes többi orbán talpnyaló hűbéresről a mi pénzünkön élősködő orbánista propagandistákról a MI pénzünkön folytatott sok milliárdos óriásplakát kampányokról a MI pénzünkön vett külhoni szavazatokról a MI pénzünkön épülő vietnami kórházról az afrikai templomról a dél-amerikai templomokról az orbán külföldi bankszámláiról ( de a rajta lévő milliárdokat HAZA! ) a határon túliak zsebébe tolt milliárdos támogatásokról.... Lemondok az egész tróger orbán banda urizálásáról, várba költözéséről! Lemondok az orbánista banda tek-es őrzéséről az ország bunkója kövér lackó parlamenti magán seregéről a semmit érő gombnyomkodó droid "képviselők" túl jó fizetéséről! Lemondok erről az egész tróger orbánista bandáról! Lemondok a közbeszerzések 20-30- néha 40%-os túlárazásáról! ( pl. Romániában fele annyiba kerül 1 km autópálya mint nálunk ) Lemondok a túl drága putyin hitelből építendő Paksról a kínai hitelből a MI rovásunkra Kínának építendő vasútról! Lemondok matolcsiról meg az ő mnb-s bandájáról az "elveszítette közpénz jellegét" típusú urizálásukról. Túl sok száz milliárdokba került nekünk ez a tróger banda talpnyalóstól mindenestől....nem beszélve erről a mocskos megosztottságról, gyűlölködésről amit orbán banda művel a tróger propagandistáin keresztül a MI pénzünkből ellenünk. Lemondok mindezekről a békés nyugodt élhető Európai Magyar Köztársaság népe javára!

A ti gazdátok talpnyalója az alkalmatlan, tehetségtelen és mindezt bunkósággal, arroganciával leplező tarlósnak volt 9 éve. Miért nem újíttatta föl? ...ja hogy a gazdája nem adott neki sem lóvét rá?...amit meg kapott volna azt kevesellte tarlós is? Ki is íratta rá a tendert, majd vissza vonta mert túl sokat kértek érte és így nem volt elég a lóvé? ...és ti orbánista talpnyalók most Karácsonytól várnátok pár hónap alatt azt amire tarlós 9 év alatt képtelen volt? Ja hogy a gazdátok ezt adta nektek parancsba? A gerincetek hol van? ... Jaaa... a gerinc meg az ész hiánya alapfeltétel a belépésnél az orbánista nyaloncok soraiba?

A birka menetről is lemondok! ...azt ráadásul a MI pénzünkön tartott orbánista propagandisták szervezik meg a MI pénzünkön ideszállított lengyel "tezsvírek" ugyi...bér tapsikolók.


2 megjegyzés:

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!