2019/11/28

Elutasítani vagy Alkudozni?

A "FÜHÜ" nevű portál szavazásra tette a kérdést... "Karácsony Gergelynek Budapest főpolgármesterének alkudozni kellett rá, vagy egyértelműen elutasítania kellett volna az atlétikai stadiont."
Az én véleményem szerint!... Egyértelműen ELUTASÍTANI! ...ugyanis az a stadion épp úgy mint az összes többi kongó üres stadion, NEM CSAK a budapestiek pénzéből épül. Ezzel az erővel bármelyik település, még a legkisebb falu is alkudozhatna rá. Mondváááán... "amíg nálunk térdig sárban járunk, nincs tisztességes orvosi ellátás, iskola....miegyéb, míg olyan utakon járunk mint Aleppo az orosz bombázás után... addig a MI pénzünkből NE építsenek stadionokat."
Szóval... a KÖZ pénzére a MI az ország pénzére NE alkudozzon senki holmi stadionokra. Majd ha ez az ország tisztességes lesz, minden aminek kell, ...oktatás, egészségügy, közlekedés, közhivatalok, szociális ellátások...( nem lesz éhező gyermek, megfagyó idős, kórházi fertőzésben meghaló ...).. tisztességesen, normálisan működik, na majd akkor lehet alkudozni stadionokra. Dédmamám szokta volt mondani...bölcs asszony volt a mamám... "Szegény ember ne urizáljon!" ...és ez az ország qrva szegény. ...csak szeretett pártunk és kormányunk orbán viktor meg az ő talpnyaló hűbéresei gazdagok...anyagilag...aaa MI pénzünkből....mert lelkileg tróger toprongyok. Na meg pár ezer másból meggazdagodott, de az ország egészében az Unió legszegényebbjei közt vezet. ...hátulról.
Különben is... Ezzel a tróger bandával NINCS ALKU!... semmiben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!