2018/08/02

"Rekviem" ? a rém hírtv-ért? ...Ne má!

Túl sok éven át ugyanezek akiket most kirúgtak, szolgálták orbánt a simicskával együtt és terjesztették a hazug propagandát. Most sirassam őket? Akkor nem sírtak amikor orbán hazugságait nyomták éveken át, hazudoztak, hamis híreket nyomtak? ...sírni akkor köllött volna. Én még emlékszem azokra az időkre amikor a mi ( fegyveresek, rendvédelmisek...Szolidaritás ) tüntetéseinkről hazugságokat nyomtak, minket hazaárulóztak. simicska hogyan és miből gazdagodott?...a rém hír tv-t miért alapította?... Akkor!? ...és ettől a simicskától vártátok az "atom bombát"?... ezt a hír tv-t siratjátok? .... csak a hűbéresek talpnyalók sorsát járják.... nem köllenek már a gazdinak...van jobban nyaló gerinctelenebb ócsóbb nyalonc. Ennyi!

orbán sokkal több lóvét, sokkal nagyobb vagyont akart összeharácsolni...nagy a famili ugyi.... simicska pedig nem óhajtott holmi senkiházi orbán stróman lenni, erre orbán beállította a sötét tahó ostoba gázszerelőt. Erre simlicska begőzölt. Ennyi a történet. simicska épp olyan tróger mint a haverja. ...és ettől a trógertól vártátok az "atom bombát"? Ahhoz önmagát is el kellett volna árulnia. Hogyan is gazdagodott simlicska? Miért alapította a rém hír tv-t? Na akkor!? Két tróger tolvaj magánháborúja.
A rém hírtv dógozói pedig teljesítették a gazdájuk parancsát. Mikor az volt a parancs....túl sok éven át...akkor hazudoztak, nyomták az ócska orbán propagandát ellenünk. Amikor összeveszett a két tróger és az lett a gazdi parancsa, akkor orbánra támadtak. Elvtelen banda! ...a fő propagandistával az öntelt pojáca csintalannal az élen.
Ennyi! A többi csak fölösleges hablatyolás.
...és most ezeket siratjátok? ezeket a trógereket akik sok éven át nyomták orbán propagandát és jócskán bűnösök abban hogy ez a tróger agybeteg tolvaj orbán banda a nyakunkra ült... ?
Normálisak vagytok!?

.............aszem visszavonulok. Majd ha kitört a forradalom, szóljatok. A többi hosszúúúúú!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!