2014/03/15

semjén tömjén zsóti és Erdély... a lóháton vonuló pojáca...

Eszem, ........... megáll! Csúnyábbat mondanék de tekintettel vagyok pár ismerősöm barátom lelkére. semjén tömjén zsóti ez a semmire se jó semmit érő szarházi Kézdivásárhelyen ünnepelt...illetve ünnepeltette önmagát. Ez a szarházi senki pojáca megint ló háton vonult be. Istenemre mondom...én tiszteltem az erdélyi Magyarokat a kitartásukért a kiállásukért, mert Magyarok maradtak csauseszku idején... Tiszteltem őket mert Magyarabbak voltak mint itthon soook nagyon magyarkodó. Most már egyre kevésbé értem őket és múlik a tiszteletem. Egyszerűen nem akarom elhinni hogy Ti erdélyi magyarok ilyenek lennétek... Felültök egy ilyen ócska ripacsnak?...lóháton hurcolásszátok ezt a orbán talpnyaló orbán bérenc szarházi semmitérő orbán pincsi kutyát?... Nem hiszem hogy Ti büszke erdélyiek ilyenek lennétek. Ki?...Mi tette ezt veletek? ... Nem veszitek észre hogy csak játék szerek lettetek orbán és ocsmány bandája kezében???... Egy aljas mocskos politikai játszma játékszerei lettetek... ő...orbán és mocskos maffia bandája kihasznál titeket... CSAK játékszerek vagytok! Ilyenek lennétek Ti büszke erdélyi Magyarok? Ugye nem? Nem gondolkodtatok még el azon... a felvidéki, újvidéki, horvátországi, szlovéniai, kárpáton túli Magyarokhoz vajon miért nem szaladgálnak így mint hozzátok?... Ők is Magyarok ám! Ők is megszenvedték ám trianont! Ők is megszenvedték ám a kisebbségi lét minden nyomorát. Csak Ti erdélyiek lennétek ilyenek???... Hagyjátok magatokat lesilányítani orbán maffia játékszerévé? ... Ugye nem? ... Ez a lóháton vonulgatás...egy ócska semmire sem jó ócska pojácával???... Silány undorító pojáca az is aki ott ezt megengedte, szervezte és tapsolt ennek a senki ocsmány talpnyaló orbán bérenc pincsinek. Erdélyi Magyarok! Ugye tisztelhetlek még titeket???....

Ui.-Nem bántom én őket és tudom jól...ott sem mind gerinctelen megvehetők. Van ilyen is olyan is. Vannak vezetőik ...sajnos nekik is...akik ilyen ócska ripacsok gerinctelen megvehetőek mit ezek itt a mieink...akarom mondani...az agymosottaké. Tudom...remélem hogy a többség ott is tudja mi folyik itt és velük mit játszanak, mire akarják őket felhasználni. Egy mocskos ócska diktátor és bandája legitimálására... Ellenünk az orbán maffia mocskának elszenvedői ellen.

Ui-2. Mivel egy megosztásnál láttam egy "hölgy" hozzászólását, - ( Szabó Judit: Csak a szarházi DK-s "főnökét" ismétli és van aki bedől neki. Félnek, és ez jót jelent. ) ezért válaszolok neki és a többi hasonlónak is. Íme a válaszom:

"Tisztelt" Judit! Mivel láttam egy hozzászólását az általam írt jegyzethez, ami a semmit érő pojáca semjén erdélyi lóháton vonulásáról szól. Csak közlöm önnel! -Nekem nincs semmilyen főnököm! Az önöknek fidesznyikeknek van, pontosabban önöknek nemzet vezető orbánjuk van. Egy öntelt tolvaj iskola padból bársonyszékbe pottyantott senkiházi aki politikusként rabolta csalta magát és családját milliárdosra. Félni pedig főleg nem félünk! Azt az önök vezére szokott. Ő fél...a saját népétől a gerinctelen hazug tolvaj bandájával együtt. A hűbéres pincsijeivel, talpnyalóival együtt. Nem tudom ön hol él.. Ha Erdélyben?...vihetik oda a semmit érő ócska ripacs semjénnel együtt. Aztán majd ha önöket etetik naponta a hazugságaikkal, miközben a haverjaik zsebét tömik a önöktől (tőlünk ) elrabolt milliárdokból, akkor majd meglátjuk mennyire fogják imádni. Tudja...Nekünk nincs szükségünk Lengyelországból, Erdélyből megvett fizetett bértapsolókra, arra az önök orbán vezérének van szüksége. De állampolgársággal, pénzel megvett szavazókra sincs szükségünk! Akkor ki is fél? Majd ha itt isszák a levét orbánék mocskának, itt fizetnek adót, járulékokat, itt szenvedik az orbán rezsim minden kínját...akkor majd tapsikoljanak nekik. Addig pedig... élvezzék a tőlünk elvett a mi zsebünkből önöknek juttatott milliárdokat. ..és vonultassák ezt az ócska ripacsot lóháton.

Nohát válaszolt a hölgy. :D Ennyire tellett tőle: "Lajos!A látottak alapján, én úgy gondolom, hogy ön egy, az én adómon is élősködő magyar állampolgár lehet." Aztán letiltott. :D
-Én pedig közlöm vele... Igen! Én egy a NÉP adóján "élősködő" Hivatásos Katona voltam. Szolgáltam a hazámat a Népemet sok ezer társammal együtt tisztességgel becsülettel. Mentünk ha kellett éjjel nappal esőben hóban fagyban és nem kérdeztük épp ki fia borja szorul a segítségünkre. Tettük a dolgunkat becsülettel. Szolgáltuk a Hazánkat! Töredéke fizetésért mint ezek a pojáca iskolapadból bársonyszékbe hullajtott szarháziak. ..és nekünk MINDEN NAP...be kellett mennünk a munkahelyünkre és még dolgoznunk is kellett... Laktanyákban, gyakorló tereken...Vagy épp az árvizeknél, hótorlaszoknál avagy a határon a Szerb - Horvát háború idején. DE...Sokan közülünk a Román forradalom idején a Román határ közelében segítve a forradalmárokat a Román hadsereget a szekusok elkapásában.  Igen...Mi voltunk és vagyunk azok akik a NÉP nyakán "élősködünk" és ha kell "élősködve" halunk meg bármikor a Hazánkért a Népünkért! Mert ugye mi vagyunk azok akiket béke időkben élősködőknek tart a hazánk a népünk, de mi voltunk és vagyunk azok akik mennek menteni és meghalni bármikor bárhová a hazájukért a népükért... Béke időben is akár egy árvíznél... Nekünk nem volt és nincs választásunk... MI nem bújhatunk óvóhelyekre, nem maradhatunk a meleg lakásainkba ha menni kell ha baj van... Nekünk Parancs van és indulás! ....ha kell...meghalni a halálba. Köszönjük a Hazánk a Népünk megbecsülését! ...na nem mintha azért tettük volna vagy tennék a mostani utódaink... Mentünk és megyünk...Mennek, mert ezt választottuk a Hátrányaival és előnyeivel együtt. ...Töredékéért mint ezek a senkiházi pojácák! ...Megjegyzem... Azok akik ezekre a pojácákra vigyáznak a Testőrök... Töredékéért halnak meg ha kell ezeket a szarháziakat védve! ...és szintén a nép nyakán "élősködő" katonák, rendőrök... Úgyhogy nekem egy ilyen nagykalapos naccsága ne pampogjon "élősködésről"! Mi nem loptuk csaltuk hazudtuk milliárdosra magunkat. ...Mint az ő...ők kedvenc vezéreik és csahos ebeik, hűbéreseik, gerinctelen kiszolgálóik.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!