2021/02/25

Na írtam a mi "szeretett pártunk és kormányunk orbán viktornak".

 "Szeretett pártunk és kormányunk orbán viktor"! Kend aki volt KISZ-es az apja volt mszmp-s "Orbán Mihály és Szegöl Magdolna fiaként született.[3] Állategészségügyi technikumban érettségizett 1958-ban. Elkezdte a mezőtúri felsőfokú gépészeti technikumot, de félbehagyta tanulmányait.[4] Ezután a debreceni agrártudományi egyetem mezőtúri mezőgazdasági gépész üzemmérnöki karán tanult, ahol 1962-ben szerezte meg oklevelét. Ugyanebben az évben feleségül vette Sípos Erzsébetet. Három fia született, a legidősebb, Viktor (1963–) Magyarország miniszterelnöke. 1962-től 1970-ig a csákvári gépjavító- állomáson állt alkalmazásban, előbb gyakornok volt, majd technológus, később művezető, s végül főgépészként dolgozott.

1966-ban belépett a Magyar Szocialista Munkáspártba, ahol előbb KISZ-patronáns, később propagandista funkciót látott el.[5][6]
1970-től vezetője volt az alcsúti termelőszövetkezet lakatos-melléküzemágának. 1976-ban a gánti kőbányához került, ahol az intézmény műszaki ellenőre lett, később pedig üzemvezetőként dolgozott ugyanitt. 1982 februárjától Líbiában dolgozott mint kutatómérnök, ahova államközi szerződéssel jutott ki."
Szóval kend aki így aztán lett "libernyák" ...Aztán "népi" aztán lett "illibernyák" majd naaagy nemzethy keresztény...Hogy hogyan került kend a fidesz élére az megint érdekes történet... Horváth István a Kádár utolsó belügyminisztere és a kend "harcostársa" a stumph istván ugye? .... akinek az apósa az a Horváth István....
Mesélje el a népének a híveinek, miért nem nyitották meg azokat a III/III-as aktákat! ...és a kend első kormányzása idején miért titkosították az "Olaj aktákat"?
Kendteket meg egész az egyetemig, majd a fidesz mint akkor még LIBERÁLIS párt éléig üldözték azok a fránya kommunisták ugyi? ... Jaaa... a kend másik naaagy harcos társa a kövér lászló pedig . "1986. február-szeptember között a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt.[2] 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjasként a közép-európai társadalmi mozgalmak kutatásával foglalkozott." " Apai nagyapja asztalosmesterként dolgozott. Az 1930-as évektől tagja volt a Szociáldemokrata Pártnak, majd az MSZMP-nek."
...és még sorolhatnánk a kend "harcostársai"...hűbéresei közt hánynak van ilyen "kommunista" múltja, felmenője....
Jajjj... volt olyan is amikor kendtek a parlamentben az akkor épp az MDF-es Antal szövetségeseiként voltak jelen, most pedig a kend fiókpártja kdnp-sek megszólalásakor "csuhások térdre imához" és hasonló beszólásokkal "kedveskedtek a semmit érő semjénéknek.
Volt olyan is amikor kend kijelentette... "Amíg én leszek a fidesz elnöke, addig a fidesz egy mérsékelt liberális párt marad"... Hááát... még mindig kend az elnöke, de azóta váltottak párszor színt gatyát elveket.
Juujj! Na meg az a Soros ösztöndíj ugye!!! ...hányan is a kend jelenlegi és régebbi "harcostársai" közül? ... kövér nertárs IS pl.... Nem furcsállja ezeket? Akkor jó volt az az öregember meg az ő pénze ugye amikor kendteket taníttatta, meg adott pénzt a kend pártjának megalakításához.
Most épp naaagy nemzethy keresztény színekben fényezik magukat és hülyítik a magyar népet meg a világot. Jajj! ... valaha kend "Ruszkik haza" jelszóval is villogott meg kend "zavarta haza az oroszokat" is ugye... Ajjajj!... és a Putyin haverja tudja ezt? 😃
Na és akkor most meséljen ezekről is meg a "kommunizmus áldozatai" mellett a kapitalizmus.. ..aaa keresztény egyházak a papok áldozatairól is.... I. és II.- ik világháborúkat is a kapitalisták robbantották ki és csak a II.- nak több mint 50 millió áldozata volt. Aztán a gyarmati háborúk? .. amiket szintén a kapitalisták indítottak aaaa keresztény papok, egyházak aktív közreműködésével... Aztán hajszoltak milliókat rabszolgaságba, gyilkoltak le és fosztottak ki. A keresztes háborúk?... A keresztény papok gyilkoltak le százezreket, milliókat, komplett népeket csak azért mert más istenekben hittek. Ázsia... Afrika...Amerika...Tűzzel vassal "hirdették" az igét. Itt Európában ezreket gyilkoltattak és kínoztak meg. ...és évszázadokon át nyúzták a grófok bárók hercegek szövetségeseként a szegény embereket, az ő bőrükön verejtékükön gyűjtögették mérhetetlen vagyonukat.
...és a kend uralkodásának hány áldozata van és lesz még? .... pl. a deviza hitelesek közül akiket kendtek úgy megmentettek, azóta is attul koldulnak...
orbán nertárs! Kendnek az égegyadta világon semmi erkölcsi, morális alapja nincs arra, hogy bármilyen áldozatokra emlékezzen... ahhoz pedig hogy ezt a népet vezesse, végképp nincs. Pont kend aki kicsit lájtos horthysta uram bátyám hűbéres rendszert épített? .. ugyan má!

" Szeretett pártunk és kormányunk orbán viktor"! Intéztem már itt kendhez pár keresetlent tegnap, aztán még jutott eszembe pár dolog... pl ez ni, - "2012-ben Orbán Viktor az aradi vértanúk október 6-i állami megemlékezésén vett részt a Kossuth téren, amikor véletlenül bekapcsolva maradt a mikrofonja.

A felvétel végén jól hallhatóan a következőket mondja:

"Jól néznek ki a legényeink, jól néznek ki... Nincs köztük kövér, az a halálom... pocakos tábornokok velünk gyalogolnának, nagyon jól nézne ki..."

Emlékszik? ... Na akkor most nézzen tükörbe! Kend mint "bátor utcai harcos" ... hááát.. . Na azért vigyáz kendre egy egész seregnyi TEK legény mert olyan bátor utcai harcos.  

Tudja.... ráférne kendre némi protokoll meg etikett ösmeret. Sajnos de egyenlőre az van, hogy kend egy NÉPET egy országot képvisel és mint ilyen, illenék ennek magasztos szellemében megjelennie különböző rendezvényeken, tv-ben, külföldi találkozókon más kormányfőkkel az EU-ban is! Nem ám úgy mint egy faluszéli 50-es évek beli tsz elnök akire rádobálták a falu egyetlen öltönyét... panyókára vetett zakó... feltűrt ingujj ...zsebre .aszott kéz... szotyola mag köpködés... az má hab a tortán, hogy a protokoll szerint a nyáladzós kézcsók sem illő ám! Na meg egyes ázsiai országokban a nőt megérinteni főleg bűnnek számít, nemhogy kézcsók... még akkor is ha történetesen az a nő az állam vezetője. Szóval nem ártana ha azt a kend által még az első uralkodása idején felszámolt "Protokoll osztályt" újra helyre állítanák, aztán valami hozzáértő, szakértő protokollosokat alkalmaznának. ....csak hogy ha má egy népet képvisel, akkor azt ILLŐEN a néphez MÉLTÓN tegye...tegyék!

Ha má van kendnek "bohóc ügyi államtitkára"... emlékszik kend erre!? Tudja?... amikor a hazájukat tisztességgel, becsülettel szolgálók ügyét rá bízta... ... na meg a kend igérete ellenére... tudja?...mikor takarékos kormányzást hazudott ... aztán most van vagy 300 kormány tag ilyen olyan miniszter meg állam titkár meg helyettes államtitkár ....22 évesen diploma nélkül ugyi... a ló..arnak is kormány megbízottja... lázár jános mint "jószág igazgató"...   Azé nem semmi! ... miniszterből jól lenyomta ide a végekre jószág igazgatónak...   Nem tán túl sokat akart?... zavarta a kend köreit? ... Szóval igazán beleférne pár PROTOKOLL SZAKÉRTŐ is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!