2021/02/14

Azt írja ez a nagyon magyar bencze attila erdélyi székely hogy,



- Bencze Attila

21 ó. ·
"Kedves ellenzéki szavazók
Eljöttök hozzánk Székelyföldre, megeszitek az őszinte szívvel adott ételeinket, alszotok a puhára vetett ágyainkba, megisszátok a pálinkáinkat és esetenként még nagy áhítatos pofával el is dalolásztok velünk a nektek gyújtott tábortűz ropogása mellett.
Majd visszatérve Magyarországra, bebújtok a nemzetáruló Gyurcsányotok hátsó fertályába, hogy aztán onnan teli torokból gyűlölködjetek, románozzatok és uszítsatok ellenünk.
Hát milyen emberek vagytok ti? Könyörgöm? Nem szakad le a pofátokról a bőr?"

Válaszoltam ennek a nagyon magyarnak, -

Na figyelj te nagyon nemzethy hűde magyar! Először is... Soha nem ittam a pálinkátokból, nem ettem a kajátokból, nem ültem a tábortüzeteknél és nem danásztam veletek. Sőt!... ha így folytatjátok, soha nem is fogok, ha hozzánk jöttök ti, inkább elfordulok, ne is lássalak titeket. ...és ez a jobbik eset, mert köpködni azért nem fogok....egyenlőre... Ti bujtok hátsó fertályába és nem mi...Ti az orbánotokéba. ...tövig.
Amit viszont értetek tettem én és sok sok társam amikor ti a csauseszku ellen harcoltatok... egyrészt mint volt hivatásos katona... arról nem beszélhetek. ...Másrészt mint ember és mint "ellenzéki szavazó" aki szerinted "nemzetáruló" volnék... Éjszakákat izgultunk át értetek, gyűjtöttünk nektek gyógyszert, élelmet.... hogy legyen mivel kezdenetek az új szabad életeteket. Igen! Mi mindannyian honi magyarok értetek!.. értetek akik most minket nemzetárulóztok.
Akkor figyelj te nagyon nemzethy hűde nagy magyar! Az a tróger orbán akit ti istenítetek... Elvette a hazánkat, megfosztott a jussunktól sok ezrünket. Elvette a Köztársaságunkat az alkotmányunkat. Kisajátította a közhivatalainkat a jogot a bíróságot az ügyészséget a médiát... Ez szerint a tróger szerint csak az a rendes magyar aki az ő hátsóját nyalja. Az asszonyaink a lányaink szerinte csak "közjószágok" szülésére való másodrendű polgárok. Szerinte ha lopnak csalnak milliárdokat, az csak "elveszíti közpénz jellegét". A saját hűbéresei talpnyalói, familiája zsebét tömi a MI pénzünkből. Kongó üres stadionokra meg kétballáb futballistákra a saját hobbijára költi a MI pénzünket az oktatás az egészségügy az utak helyet. A talpnyalóival együtt a MI pénzünkből urizálnak, saját szeretőiket tömik KÖZpénzzel... helikopterezések, jachtozások, "nem kormánygép" honvédségi luxus repülőznek érdekes helyekre.... Felvásárolták a hűbéresei a vője a srómanjai a fél országot.... Nincs már társadalmi réteg amelyikbe ne rúgtak volna bele. Ez az elvtelen banda akik kezdték KISZ meg MSZMP aktivistaként aztán fura mód lettek liberálisok... ahogy ez a ti orbánotok nevezi... "libernyákok", majd lettek "népiek", majd "illibernyákok" aztán most már naaagy "nemzethy keresztények" ...Ugye ahogy a tróger mocskos hatalmi érdeke hogy kívánja. ..... Milliárdokat öl abba, hogy gyűlölködést, megosztottságot szítson magyar és magyar közt, honi és határon túli közt. Oszd meg és uralkodj! ...ugye ismerős?
...és még sok sok mocskos dolog amit a ti orbánotok és hűbéresei elkövettek ellenünk.
Elgondolkodtatok már azon, miért épp titeket támogat, miért hozzátok jár szónokolni, miért veletek hurcolásztatja magát lóháton a ti orbánotok hűbérese a hülyegyerek bájvigyorgó semjén? ... Miért nem "fontos" neki a szerbiai a horvátországi a szlovéniai az ausztriai a szlovákiai az ukrajnai magyar mint ti? Elgondolkodtatok már ezen? Talán ők nem olyan magyarok mint ti romániaiak? Ne gondolkodjatok rajta, mert még megárt a gondolkodás, megmondom én... Mert köztetek van a legtöbb a legkönnyebben hülyíthető, megvehető ...nem is olyan kevés pénzért a MI pénzünkből. Igen! A MI pénzünkből akiket te "nemzetárulózol", merthogy az a MI pénzünk is, mi épp úgy fizetjük az adót amiből milliárdokat kaptok orbán által. A MI pénzünkből is éltek ti úgy ahogy éltek. ... a MI öregjeink, gyerekeink, iskoláink, kórházaink rovására.. a MI kórházainkéra ahová mint tapasztaltam, közületek is sokan járnak gyógyulni.. A MIÉNKBE a MI pénzünkből fenntartottakba a MI pénzünkön gyógyultok nálunk.
Hogy ki itt a nemzetáruló? Attul tartok azok inkább ti vagytok, mert gerinctelen módon segítetek fennmaradni egy ilyen tróger hazug álkeresztény hazug nemzethy bandát mint az orbán banda. ...segítetek abban, hogy ez a banda uralkodhasson. Ti akik sok pénzt kaptok tőlünk, Ti akikért MI 10 millióan aggódtunk és akiket MI 10 millióan segítettünk. Ti szavaztok ide úgy hogy nem viselitek a döntésetek minden következményét, nem fizettek itt sem adót, sem járadékokat... CSAK élvezitek amit a MI pénzünkből kaptok.
Ti segítetek egy olyan bandát uralkodni amilyen ellen ti is küzdöttetek orr romániában egyrészt csauseszku idején, aztán azóta is többször... Velejéig romlott, hazug korrupt bandát. Ha nálatok művelnék ezt a ti "politikusaitok" amiket itt művel az általatok imádott orbán banda, már lángolna Románia.
Tudjátok mit ti nagyon magyar hűde nemzetiek? ... Ha annyira kell nektek az orbán és hűbéresei, nektek adjuk. Vigyétek a tiétek... hiszen aaaanyira "szeret" titeket, ti is őket... De aztán ha nálatok is azt művelik mint idehaza, nincs ám reklamáció! ... Egyétek amit főztetek, imádjátok csak... Végettünk Erdély ország királyává is koronázhatjátok. ... Csaba királyfi büszke lesz rátok, meg az Erdélyi fejedelmek....
Mondjam? ... Nem mondom... de tudod? ... GERINCESSÉG..... és GERINCTELENSÉG. Hogy eztán mit mívelnek veletek a románok? ... mivel "nemzetáruló" vagyok szerinted... eztán qrvára nem tud érdekelni. ...Már azt is bánom, hogy akkor valaha pár évtizede érdekelt. ...és egyre többen leszünk így.... ....és mindezt köszönjétek a ti kedvenc orbánotoknak! Nem tűnt fel még az sem?... Az általad "nemzetárulózott" Gyurcsány idején még nem gyűlölködtünk, nem gyűlöltük nem nemzetárulóztuk egymást? Na rágódjál te nagyon magyar hűde nemzethy.


Ui. Még valamit te suttyó! Gyere ide, élj itt pár évet a ti szeretett orbánotok uralma alatt, tájékozódj de rendesen, "élvezd" a tróger banda minden mocskát, aztán járhat az etetőd. Addig viszont amíg CSAK haszonélvezői vagytok a MI rovásunkra a MI pénzünknek, az etetőtöket evésre használjátok, ...és esetleg egy naaaagy "KÖSZÖNJÜK NEKTEK MAGYAROK!" kieshet az etetőtökön.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!