2021/02/13

Az egész rendszerük egy mocskos naaaagy hazugság.

 Azt írja ez a nemzethy i-gazságügyi fotómodell naccsasszon hogy,

- "Varga Judit
"A január végén a családunk ellen indított összehangolt sajtótámadás után, semmilyen, a magánéletünket érintő kérdésre nem kívánunk reagálni. Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a privátszféránkat ne tegyék a politikai játszmák részévé és kiskorú gyermekeink védelmében tartózkodjanak a magánéletünkkel kapcsolatos híresztelésektől. Tisztelettel: Varga Judit és Magyar Péter"
Mert hogy több sajtó termék is arról cikkezik, miszerint a naccsasszon válik. Na megint egy nemzethy keresztény..... Család meg izé ugyi. 🙂 Talán az ember megunta, hogy naccsasszon többet fényezi a gazdája hátsóját mint a családi tűzhelyet.... vagy izzé ööö... na....
Az nem zavarja a naccsasszont meg a hűbéres nertársait, hogy az ő szenny propagandistáik folyamatosan az ellenzéki politikusok és ellenzéki szereplők családi meg magánéletében vájkálnak. Sőt egyes pojáca firkászaik még a szoknya alá is befotóznak, a mi asszonyaink, lányaink fiaink és a mi alsónkban kotorásznak. Az nem baj ugye judit naccsasszon? Azt lehet, mert az olyan nemzethy keresztény.
Az egész rendszerük egy mocskos naaaagy hazugság. Naaagy nemzethy keresztény hazug mázba bújtatott tróger uram bátyám hűbéres világ. Az egész orbán a kezdetektől egy nagy hazugság. Az volt a libernyákizmusa a népisége az illibernyákizmusa meg ez a nemzethy keresztény apja .asza is az. Ezeknek a hűbéres talpnyalóknak a kereszténysége meg a gazdihoz hűsége meg hűde család mizériája is az. Mocskos tróger érdek világ, uram bátyám hűbéres talpnyaló világ gerinc és elvek nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!