2021/02/08

Tudod... Te határon túl élő Magyar...

 Egy cikkhez írtam imént ...

Tudod... Te határon túl élő Magyar.... sok "hazaáruló" határon túli ad el minket honi magyarokat egy mocskos tolvaj urambátyám horthysta világot építő álkeresztény bandának garasért egy papírért. Kimennek ezek Erdélybe aztán eljátsszák ott a naaagy magyarságot, hogy hűde szeretik őket. Egyik álszentül bájvigyorogva mint egy idióta gyerek, évente egyszer lóháton hurcolásztatja magát velük. Aztán tolják a MI pénzünket milliárd számra odakintre hűbéreseik zsebébe. Ott kint pedig elhiszik, ezek hűde naaagy magyarok és hűde szeretetből csinálják. Pedig ha tudnák.... Egyszerűen CSAK eszközök lettek az erdélyiek a pártiumiak a délvidékiek a felvidékiek... főleg az erdélyiek... ( vajh miért főleg ők? ) Aztán ezek a külhoniak ....a MI pénzünkből jól megtámogatva. ....itt nyomják nekünk az "észt" hogy mi vagyunk itthoniak a haza meg nemzetárulók... Éltetik ezt a mocskos álszent bandát ide a nyakunkra, azokat akiknek köszönhetik ...mi is... ezt a végletekig megosztottságot, hogy magyar a magyarra, itthoni a külhonira, külhoni az itthonira acsarog, egyik a másikat hazaárulózza. Azok hazaárulóznak minket akik TŐLÜNK a MI pénzünkből kapnak nem kevés támogatást, azok akik semmit nem tettek ezért az országért , azok szavaznak ide akik nem itt élnek, nem viselik a döntéseik minden következményét. Azok hazaárulóznak odakintről minket, akikért itthon egy egész ország fogott össze amikor Romániában kitört a forradalom, ...akikért együtt fájt a szívünk mikor a szerbek magyarokat vertek....
Tudod... Semmi bajunk nem volt egymással amíg nem jött ez a mocskos banda a "kettős állampolgárság" nevű izével. Azt sem tudják odakintiek, hogy nekünk ezzel sem lett volna semmi bajunk ha normálisan csinálják, ha eleve nem az lett volna a céljuk, hogy szavazókat szerezzenek maguknak, ...ellenünk...hogy legyen hová milliárdokat kitolni a MI pénzünkből aztán abból vissza zsebbe milliókat.... Eszközök lettek és ott kint ezt nem látják, nem látták.
Én nem szégyenlem bevallani... Támogattam volna a kettős állampolgárság intézményét HA!... ha tudom, nem ellenünk, hanem értük a külhoniakért tesszük, ha nem csak eszköznek, piszkos eszköznek kellenek, ha korlátozott jogokkal adjuk meg... Azaz nincs hozzá szavazati jog ha nem itt él, nem viseli döntése minden következményét. Ha az összetartozást szimbolizáljuk vele, hogy ők a kintiek is Magyarok. Így viszont ellene szavaztam.
Szóval egy mocskos "politika" mocskos módon eszköznek használja a külhoniakat és ezt sajnos odakint nem látják, nem akarják látni. ...és hazaárulóznak meg nemzetárulóznak minket odakintről. Mondjam azt? ... köszönjék a kintiek saját hiszékenységüknek ezt a mocskos megosztottságot. Megosztott lett végletekig az itthoni magyar és a külhoni magyar... magyar a magyar ellen.
...és most jöhet rám is a haza és nemzetáruló libsi...libernyák komcsi sorosista bélyeg.


Egyszer már egy jegyzetemnél megosztottam e dalt. Meglepetésnek szántam akkor... Most előre elárulom, Török fiatalok éneklik MAGYARUL az "István a király" rockopera betét dalát... Szállj fel szabad madár.....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!