2021/02/25

Ez a ecetes buborka ábrázatú harrach péter

 Ez a ecetes buborka ábrázatú harrach péter nevű 30 éve parlamentben ücsörgő hűde keresztény azt írja...

" Harrach Péter
Hirdetés · Finanszírozó: Harrach Péter ·
🏴 Egy őrült eszme és a féktelen hatalomvágy áldozataira emlékezünk. Azokra, akik életüket vesztették az embertelen üldözésben, de azokra is, akiknek megtört az életük, egészségük, vagy pályájuk."
Na én ennek is írtam pár keresetlent...
..és akkor most meséljen arról, hány millió áldozata van a keresztény egyházaknak, főleg a római katolikusnak. Aztán arról, hány millió a kapitalizmusnak. Csak az I. és a II. - ik világháborúk amiket a kapitalisták robbantottak ki, ebből csak a II.- nak több mint 50 millió áldozata van. A vallás háborúk amiket a keresztények indítottak... a gyarmati háborúk amiket a kapitalisták ééés a keresztény egyház támogatott. Komplett népek, kultúrák legyilkolása, kirablása, földjeik elrablása, milliók rabszolgasorba taszítása. ...Afrikában, Ázsiában Amerikában... A keresztény egyház csak Európában ezreket, százezreket kínoztatott meg, gyilkoltatott meg és évszázadokon át a szegények bőrén hizlalták magukat hájasra a papjaik, halmozták föl mérhetetlen vagyonukat.
Ja... kendet is meg az elnöküket a tömjén zsoltot a gazdájukat orbánt meg a hűbéreseit is az egyetemig, állami hivatalok alkalmazotti székéig meg a délbudai vendéglátó igazgatói székéig, bánya vállalat üzemvezető székéig ... üldözték a "kommunisták" ugyi... Ejj de nagyon üldözöttek voltak kendtek. 😃
Megjegyzem... a kendtek gazdájánál orbánnál nincs féktelenebb hatalomvágya senkinek az eszméit ne is említsük amiket az épp aktuális érdekei...k szerint cserélgeti...k. Ugye volt "libernyák" aztán "népi" aztán "illibernyák" most meg naaagy nemzethy keresztény... ééééés 30 éve uralkodik pöffeszkedik ott a parlamentben kenddel együtt. Ki sem lehet kendteket onnan robbantani úgy hozzá ragadt a hátsójuk a zsíros pozícióhoz. ... és kendteknek van a képn bőr? ... Jaaa.. volt valaha egy orbán viktor és ifjú titán kollégái akik akkor még "térdre csuhások, imához" jelzőkkel illették kendteket... Rémlik harrach nertárs!?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!