2021/03/01

Fodor Gáborral készült interjú... Pár érdekes részlet belőle...

 Na erre varrjatok gombot! Fodor Gáborral készült interjú... Pár érdekes részlet belőle...

Fodor kövér lackó házmesterről!
"Fodor a Fidesz alapítása körüli időkről azt meséli, sok vita volt a Bibón belül, hogyan kéne megreformálni a rendszert, voltak a liberális eszmékhez húzók (mint ő maga), de olyanok is, akiknek fontosabb volt a nemzeti gondolat, vagy éppen elszánt balosok. Utóbbiak közé sorolta például Kövér Lászlót, aki szerinte a piacgazdaságra és a magántulajdonon alapuló berendezkedésre való áttérésről folyó viták során
gyakran felindultan „csapkodta az asztalt” azt mondogatva, hogy értsék meg, ő szocialista (vagyis nem pártolna egy a magántulajdon dominanciáján alapuló új rendszert).
Kövért emailben kérdeztük, mi a véleménye Fodor szavairól, illetve hogy mit gondol ma akkori nézeteiről, ha válaszol, közöljük."
Szerintetek kövér lászló házmester naaagyon nemzethy keresztény aki most habzószájjal "kommunistázza" az ellenzéket, fog válaszolni? ..és mit ha válaszol?
"Gulyás Márton arról is megkérdezte Fodort, mit gondol arról a Simicska Lajos által is terjesztett vádról Orbán Viktorral szemben, hogy beszervezték ügynöknek a katonaság alatt. Fodor, aki Orbánnal és Simicska Lajossal egyszerre vonult be, kizártnak nevezte ezt: „sok mindent el lehet róla mondani, lehet kritizálni, én is politikailag nagyon sok mindenben nem értek vele egyet, de ő mindig egy vagány, bátor ember volt. Tehát nem besúgó típus.” – mondta a mostani miniszterelnökről."
...és ti ezt elhiszitek Fodornak?
...és azt, hogy Fodor szerint ő maga minden jól csinált? ...és sikeres volt? 😃
Fodor szájerről...
" Szájer József szexuális orientációja is szóba került, Fodor Gábor elismerte, hogy már a Fidesz alapításának idején lehetett hallani arról, hogy Szájer homoszexuális. Szerinte ebben az időszakban nem volt téma az, hogy ezzel a kérdéssel rendszerszinten foglalkozzanak, de bélyeget sem jelentett az ő társaságukban, ha valaki meleg. Az ugyanakkor nem volt szokás a köreikben, hogy a melegek elhozzák bulikba magukkal a párjukat, és bemutassák, Szájer sem tett ilyet."
Fodor orbánról...
"Fodor 1993-ban lépett ki a Fideszből, de eddigre már megromlott a viszonya Orbán Viktorral, 1991-től kezdődően elváltak az elképzelések. Szerinte egyensúlyt kellett volna kialakítani Orbán és a saját körei között, ezért támogatta, hogy Orbán legyen az elnök, de cserébe azt kérte, hogy fordítva is megkapja a támogatást arra, hogy választmányi elnök lehessen. Orbán azonban ezen megdöbbent, azt mondta, nem engedheti, hogy a párt kétfejű legyen, és ezt nem fogja támogatni. Fodor szerint Orbán ekkor mutatta meg, hogy mire lehet számítani a részéről. (Ezután végül Fodor elvesztette a választást, Szájer József lett a választmányi elnök.)"
Azaz orbán már 1993-ban egyszemélyi vezetést akart és kapott a fideszben... csak semmi demokrácia... a fidesz egyenlő orbán viktor.... Azaz TÉNY!... a fideszben CSAK orbán akarata érvényesült és érvényesülhet...orbánnak MÁR 1993-ban a hatalom kellett és minden amit általa megtehet... hatalom, befolyás... és GAZDAGODÁS..... Hűbéres rendszer. Ennyi!
...és ezt a trógert támogatják, ennek tapsikolnak a hívei....
....és a teljes interjú a -Partizán- YouTube csatornáján.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!