2017/03/05

Van még aki hisz és bízik ezekben?

Van még aki hisz és bízik ebben a 7 éve a cirkuszoláson kívül semmit tevő ellenzéknek nevezett katyvasznak? Télleg van még aki hiszi és bízik abban hogy ezek a senkiháziak össze akarnak fogni értünk a népért az országért? 2014-ben már bemutatták hogyan. Ezeknek a nép a fontos? Hiszi még valaki? Persze...majd a kampány környékén..., na akkor jönnek majd nagy mellénnyel észt osztani, vigyorogni, önmagukat tapsikoltatni. Aztán?... Mi fontos ezeknek?...hogy egyesek pozíciója megmaradjon, a kényelmes székeik a zsíros funkciók a naaagy semmit tevésért. Jó lenne már felébredni te szerencsétlen nép!
"Gyurcsány azt mondta, tudomásul veszi, hogy az MSZP külön listát akar, a DK is külön listát indít, de a 106 egyéni választókerület mindegyikében egy-egy jelölt kell, tehát koordinált indulás a Fidesz ellen. Gyurcsány azt szeretné, ha közös egyéni jelöltjei lennének az MSZP-vel.
Botka László az Indexnek nem sokkal az ajánlat elhangzása után így reagált erre:
az egyre több, liberális kispárt vitájába nem akarok beavatkozni.
Vagyis a DK-t liberálisnak és kis pártnak tartja. Botka nem mondta ki konkrétan, de ez értelemszerűen azt jelenti, hogy nem kíván foglalkozni az ajánlattal a koordinált indulásról. Erről tehát nem is kezd egyeztetésbe. "
"Botkának más elképzelései vannak."...mondta valaki....
Elég érdekes más elképzelések. Úgy híjják melldöngető kivagyiság, pofátlan arrogancia, öntelt gőg, csak a pozíció a nép levan sz.rva... Mondjam még?
Az mszp pedig széjjel szaggatja magát orbán leváltásában. Peeersze... 2014-ben is bemutatták mennyire. Melldöngető "mi vagyunk a legnagyobbak.", aztán összefogósdi cirkusz, annak a tehetségtelen hiteltelen Mesterházynak a tolása, aztán immel ámmal kampány. Eredmény?... újabb 4 év orbánnak. Most mi megy? Ugyanaz csak most Botka önjelölt nyomja önmagát az mszp meg követi mert nem tehet mást. Arrogáns pofátlan gusztustalan játszmák, egymás kijátszása... Ez a magát ellenzéknek mondó kupleráj. Ennyit érnek.
Jaa!... Pozíciókon osztozkodnak először, talán majd eccer valamiféle hangzatos hazug ígéretek is lesznek, aztán majd valahol sokadikként kicsit leereszkednek hozzánk is úgy a kampány környékin.
Az a PM. nevű formáció?...a schiffer növendék suttyók meg a szerencsétlenkedő "együtt" nevű izé?.... Csóró Juhász Péter....erőlködik és cirkuszol csórikám a rogán toncsi korrupciós ügyen mint magányos harcos....
Eeegen... 2014-ben ezek ketten -Együtt -PM kiegészítve a Kónya Péter vezette Szolidaritás maradvánnyal- jóóól összeborultak Bajnai mellé, aztán kaptak pár helyet egy polgármesterit is a PM-es schiffer csemete Karácsony Gergőnek... Majd jóóól ki is fúrták Bajnait, jóóól feloszlottak, Kónya is beült szépen a parlamentbe semmit tenni a Liberális Fodor is kapott egy széket...de minek?...hogy aztán semmit ne csináljon csak különcködjön. Fodor?... megér egy misét külön is....
7 éve mit csinálnak? Néha cirkuszolnak kicsit, nyilatkozgatnak hangzatosakat. Aztán? Asszisztálnak orbán maffiájának.
Mi a NÉP pedig mind e közben? ... Nézünk ki a fejünkből döbbenten bénán, többnyire egymást marva szapulva. Néha jobb híjján tüntetgettünk cseppet és roppant büszkék voltunk magunkra, mondván..mi legalább ott voltunk és nem csak "lélekben veletek"....
Néha ha erre tévedt egy "naaagy ember" ezek közül fórumozni, jóól körbe vigyorogták helyi funkcionáriusok meg "naaagy emberekre" vigyorogni szeretők. Mondtak hangzatos szépeket két órán át, mi kaptunk 10 percet hogy szóljuk pár szócskát a "naaagy emberhez"... Tapsikoltunk bőszen a "naaaagy ember" bezsebelte a dicsőséget. Mi?...bambán kábultan haza vattyogtunk és hittük... hittük a mit is? ......
Ja hogy még ezeknek van a pofáján bőr, na meg egyes fanatikusaiknak az ébredők a mi fejünkhöz csapdosni ha új utakat keresünk hogy..."árulók vagytok...orbánt erősítitek...orbán bérencek vagytok....ti is csak a koncért...." és hasonló pofátlan agyatlan kijelentések. Van a pofájukon bőr minket fenyegetni ha ezekre már nem akarunk többé szavazni , hogy "ha nem ezekre szavaztok akkor újra jön orbán"....
Ezekre? Mégegyszer? Ezekre akiknek négy évente a kampány gyüliken egy vigyor erejéig vagyunk "fontosak"? Ugyan mááá!
Ezeknek még a saját tagjaik sem fontosak, biodíszletnek, bólogatni tapsikolni kellenek csak.
De télleg!...van még aki hisz és bízik ebben a 7 éve a cirkuszoláson kívül semmit tevő ellenzéknek nevezett katyvasznak? Télleg van még aki hiszi és bízik abban hogy ezek a senkiháziak össze akarnak fogni értünk a népért az országért? 2014-ben már bemutatták hogyan. Ezeknek a nép a fontos? Hiszi még valaki? Persze...majd a kampány környékén..., na akkor jönnek majd nagy mellénnyel észt osztani, vigyorogni, önmagukat tapsikoltatni. Aztán?... Mi fontos ezeknek?...hogy egyesek pozíciója megmaradjon, a kényelmes székeik a zsíros funkciók a naaagy semmit tevésért. Jó lenne már felébredni te szerencsétlen nép!
Ez mindaddig így megy, míg a nép végre észhez nem tér és nem a kisebbik szart választja a nagyobb kupac helyett. Ezek 1990 óta ezt játsszák velünk. "válaszd a kisebbik szart, mert ha nem, akkor megkapod a nagyobbat"...és a nép bedől ennek. Mi mindig a kisebb szarkupacot választjuk az helyett hogy végre széjjel csapnánk köztük és keresnénk olyant amelyik ha nem is nemes fém, ha nem is gyémánt, de legalább nem szarkupac, hanem legalább kő...kavics.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!