2024/10/13

orbán putyin és a kínai elvtársak hasznos idiótája.

 

Kedves gyerekek!
Csaba bácsi ismerőse egy újabb mesét küldött.
Na jó, ez sem egy kellemes mese, de nem tanulság nélkül való.
Hol volt, hol nem volt..
„Vajon miért kell az oroszoknak Orbán? Vajon, miért próbál egy jelentős regionális hatalom szerepében fellépni egy kis kelet európai, 9,5 milliós országocska, amelynek sem komoly hadserege, sem jelentős gazdasága, sem egyéb mérvadó természeti erőforrása nincs, csak államadóssága és süllyedő, szociálisan erősen terhelt roncs-társadalma, tele robbanásra kész feszültséggel?
Hogy lehet, hogy komolyan veszik és tárgyalnak még most is vele Nyugaton ennyi évtized után, amikor tudják, hogy orosz ügynök?
Putyinnak sok embere és pénze van, akikkel elküldhet BIZALMAS üzeneteket, kenőpénzeket. Vannak külföldi bankárai és baráti oligarchái, akik szintén be tudják tölteni az orbáni szerepet egy diplomáciai vagy informális térben. Miért van mégis orbánra szükség akkor?
Nos, a világon egyetlen ország van, amely TAGJA a világ legerősebb katonai szervezetének és gazdasági tömbjének, nevezzük a Nyugatnak, amelyet a korrupt államrendszer szinte TELJESEN felzabált és egy családi maffia-klán kezébe juttatta a magyar GDP teljes újraelosztását és orbánt a világ egyik leggazdagabb emberéve tette a rejtett pénzügyi alapjain keresztül.
Mára sem közép, sem hosszú távú magyar államérdek nincs.
A „magyar állami döntések” egy szűk, BELTERJES körben PÉNZÜGYI/rövid távú HASZONSZERZÉSI ALAPON születnek, mint egy lobbista irodában, ahol eldöntik, hogy a NATO/EU tag Magyar Állam vétója, szuverenitásának áruba bocsátása, amely leple alatt orosz, kínai, iráni, észak-koreai hírszerzési, gazdasági, geopolitikai műveleteket támogatnak be, milyen áron adhatóak el, mivel fizetnek érte: gázban/olajban, gyémántban, aranyban, kripto-valutában, brazil államkötvényben..?
Melyik a jobb ÜZLET az iráni, a szír, a kínai…nekik? Orbán és diplomatái, tábornokai, hírszerzői, mint NATO/EU tagként szabadon érintkezhetnek amerikai és más befolyásos nyugati katonai, politikai, gazdasági szereplőkkel, politikusokkal MÉG!, akik egyébként nem találkozhatnának embargó alatt álló orosz oligarchákkal, bankárokkal, GRU-s, FSZB-s hírszerzőkkel, mert mind az USA-ban, mind a NATO-ban letartóztatnák őket vagy az FBI látókörébe kerülnének azonnal, de Orbán és emberei EGYENLŐRE SZABADON MOZOGHATNAK a Nyugati katonai, gazdasági és politikai szervezetekben és bárkinek üzeneteket, információkat, szíveségeket és pénzeket adhatnak át egyenlőre, akik Oroszország és Kína katonapolitikai érdekeit képesek nyíltan vagy rejtve betámogatni.
A MEGKERESETT emberek pedig NYUGATON TUDJÁK, hogy Orbánék Putyin, vagy a kínaiak, vagy az irániak üzeneteit adják át, amelyet máshogy nem kaphatnának meg „TÖRVÉNYESEN”, mert ha kapcsolatba lép velük egy orosz, kínai, iráni ügynök, bankár etc, az számukra súlyos politikai és bűntetőjogi következményekkel járhat a nyugati saját hazájukban, de ha a baráti NATO/EU tag Magyarország miniszterelnöke, minisztere, tábornoka, katonai hírszerzési tisztje teszi, azt az szövetségesi találkozó. Ez egy fontos jogi védelem, KISKAPU az árulóknak NYUGATON, amit tudnak az oroszok jól és számolnak ezzel a csatornával, aminek ára van természetesen és orbán jó pénzt kap érte, hogy a NYUGATI kémelhárítást ki tudják játszani.
A „magyar kormány” napjainkra egy ÜZLETI ALAPON MŰKÖDŐ KELETI LOBBI IRODA csupán, amelybe beérkeznek az orosz, kínai, szír, balkáni, iráni, venezuelai, csádi, afrikai és más korrupt, elnyomó és szétesett entitások üzleti ÁRAJÁNLATAI, hogy milyen formában lehetne a piszkos pénzeiket Nyugaton tisztára mosni, vagy hogy lehetne kijátszani a Nyugati technológiai embargókat, vagy hogy lehetne keleti ügynöki hírszerzési hálózati rendszereket tömegesen telepíteni a NATO országokba.
Ezeket az ajánlatokat értékelik és rövid távon a legjobban jövedelmező opciókat lehívják és a magyar EU/NATO tagságot áruba bocsátva zárják a piaci műveleteket a kedves veő igényei szerint és az utalt tranzakció megy orbán és bűntársai titkos pénzügyi alapjaiba.
Az érdekes, hogy ez a KELETI LOBBI IRODA egy lepusztuló, széteső kelet európai országban-irodaházban működik, ahol a TULAJDONOSOK mindent ellopnak és semmit sem tesznek vissza a bejövő bevételekből az egészségügybe, oktatásba, MÁV-ba, avagy a BKV-ba.
Míg más diktátorok azért áldoztak országuk felemelésére, addig a történelemben ez az első KIZÁROLAGÓSAN KLEPTOKRATA választási diktatúrája, ahol az alapokig FELZABÁL mindent a régi kommunista állambiztonsági eliten alapuló uralkodó gazdasági ELIT, akik nem magyar államérdekben gondolkoznak.
Így pusztulásba döntik a védekezni MÁR NEM KÉPES MAGYAR RONCSTÁRSADALMAT, amelynek az önvédelmi reflexei már nem működnek.
Már hiányzik belőle egymillió Nyugatra távozott fiatal, és bizony orbán nem az OKA, HANEM A TÜNETE A MAGYAR TÁRSADALOM ÉS ÁLLAM pusztulásba tartó örvényének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!