2024/05/08

 

Tisztelt Gyomaendrődiek!

Június 09-én EU parlamenti, megyei közgyűlési, települési önkormányzati polgármester és képviselő választás lesz.

Mi a Nép Pártján színeiben indulunk a városban hat körzetben.

( 1-es, 3-as, 4-es, 5-ös, 6-os, 8-as )

Mi nem ígérünk semmi mást mint azt, úgy fogjuk önöket képviselni, úgy fogunk dolgozni ahogy egy képviselőnek kell. Velünk rendszeresen fognak találkozni a választókörzetekben ahol mindenki elmondhatja a közügyekkel kapcsolatos problémáit, észrevételeit, javaslatait, mi pedig tovább visszük azokat a megfelelő helyre, aztán mindent elfogunk követni, hogy azokat megoldja az akire tartozik. Minden választókörzetet rendszeresen végig járunk, hogy lássuk, tapasztaljuk a körzet gondjait, problémáit. Mindent támogatni fogunk ami az önök érdeke, de semmit ami az önök az itt élők érdeke ellen lesz. Nem szolgálunk, nem képviselünk egyéni önös érdekeket, sem mondvacsinált pártérdeket, csakis a város lakóinak érdekét minden téren. Mi nem ígérjük hogy mindenre is lesz pénz, mert ez nem rajtunk múlik, hanem azon, mennyi lesz a város bevétele, mit tud nyerni pályázatokon. Mi csak azt ígérjük, hogy mindent megteszünk azért, hogy a város a bevételeivel felelősen és hatékonyan gazdálkodjon. Ebbe a felelős és hatékony pénzköltésbe az is beletartozik, hogy a város a civil szervezetei, egyesületei, érdekképviseleti szervezetei közt kiosztható pénzt érdem szerint ossza el. Az a szervezet, egyesület amelyik azért van hogy legyen, vagy csak önmagáért létezik, ne kapjon támogatást, viszont amelyik valóban érdemi munkát végez a város az itt élők érdekében, az kapjon többet. Semmit, senki olyant ne pénzeljen a város a köz pénzéből amelyik, aki csak azért van, hogy legyen. Azt is ígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a város minden intézménye a lehetőségeihez képest úgy működjön ahogy annak kell. A város valamennyi intézménye maximálisan az önök érdekét szolgálja. Azon fogunk dolgozni, hogy amink van azt megbecsüljük, karban tartsuk, működőképes legyen.

Az ifjúságra is gondolunk. A város ifjúságának bevonása a város közügyeibe, akár " ifjúsági önkormányzat" formájában. "Ifjúsági közösségi tér" létrehozása a művelődési házban, akár "Ifjúsági klub" formában, ahol a város ifjúsága összejöhet, szórakozhat kulturáltan, programokat szervezhetnek a város támogatásával a művelődési ház munkatársainak segítségével.

A kisgyerekes szülőknek is egy közösségi tér, ahol a kisgyerekes anyák, apák jöhetnek össze és megbeszélhetik a gyereknevelés örömeit, gondjait, tapasztalatait, szervezhetnek szakemberekkel előadásokat.

Nyitott, őszinte képviselőtestületet kívánunk és mi magunk úgy is fogunk cselekedni. Ne csak a szépet a jót, hanem a gondjainkat a város az önkormányzat gondjait is megismerjék az itt élők. Elsősorban azért kívánjuk ezt a nyitottságot, őszinteséget, mert önöknek joga tudni a gondokról is ahhoz, hogy felelősen, reálisan tudják megítélni a város helyzetét.


Ez a mi programunk, mind a hatunké. Ezt fogjuk képviselni, ezek szerint fogunk dolgozni függetlenül attól, melyik körzetben élnek önök. Mi minden körzetet, mind a 8-at ezek alapján fogunk képviselni.

A választások előtt is találkozhatnak velünk a város több pontján és tisztelettel várjuk önöket ott is javaslataikkal, problémáikkal.

Ehhez kérjük az önök támogatását, bizalmát, szavazatát június 9-én.

Tisztelettel A Nép Pártján képviselőjelöltjei nevében

Kulcsár Lajos István a Nép Pártján gyomaendrődi csoportjának vezetője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Véleményt, Javaslatot, Érveket írj! Bunkózásra, Komcsizásra, Cigányozásra, Zsidózásra NEM vagyok vevő!