2016/07/26

Menekültekről - válasz egy kép kapcsán.

Imént láttam egy képet. ( Facebookon ) A képet nekünk." Liberálisok, jogvédők, aktivisták, baloldali megmondóemberek figyelmébe." ajánlotta a szerkesztője, mondván, -
". Segítsünk együtt baloldali-liberális barátainknak, hogy ők is képben legyenek. "
Szóval egy jobboldali konzervatív...gondolom ...keresztény ....segítőnk akadt. A képen a szöveg imigyen hangzik-
"aki valóban menekült, annak nem kell kerítést másznia, mert nyitva állnak előtte a hivatalos határátkelők. A világ egyetlen országa sem engedi hogy bárki kénye kedve szerint átsétáljon a zöldhatáron."
Válaszoltam így: - Jobboldali meg keresztény meg konzervatív ilyen meg olyan megmondók figyelmébe, csakhogy segítsek nekik is megérteni. persze kétlem hogy értenék. 1956-ban a Magyar menekültek 95%-a az Osztrák zöldhatáron át menekült. Ők akkor nem voltak igazi menekültek ugyi? 1940 - 45 között a II.- világháború súlytotta országokból tízezrével menekülők szinte kivétel nélkül a zöldhatárokat választották. Akkor ők nem voltak igazi menekültek? De!..mivel MENEKÜLT, így értelemszerűen NINCS beutazási vízumuk az EU területére, tehát hivatalos úton nem jöhetnek. Tehát... Az ENSZ egyezmények szerint "Menekültként" KELL...ene őket kezelni. Na most ugyi mit tett és mit tesz az orbán által vezetett szeretett pártunk és kormányunk maffia?... A határ túloldalán embertelen körülmények közt várakoztatják őket. A Menekült ugyi tovább akarna menni. Eddig ugyi tiszta? Tehát menekültként kellene kezelni, azaz ügye tisztázásáig ( azaz a "menekült" státusza kivizsgálásáig az ENSZ egyezmények által előírt szabályok szerint menekült táborokba kellene őket fogadni. A menekült táborokra, azok által nyújtott alapvető minőségi illetve szolgáltatási előírások vonatkoznak és ezek költségének nagy részét az ENSZ illetve EU finanszíroz...nááá ha ... Újra ott vagyunk... Ezzel szemben mit tesz az orbán maffia?...Naaa? ...lófaszt! Gyűlölet kampányt folytat a MI pénzünkből haveri cégek zsebét tömve milliárdoké. Ja hogy a saját tákolmányát és az összes nemzetközi emberi jogi törvényt felrúgva ...Uszít, gyűlöletet szít emberek jelentős csoportja ellen faji, nemzetiségi, vallási alapon. Éééés... Én mint Baloldali liberális meg akár zsidó bérenc meg Soros bérenc meg komcsi nem helyeselném hogy nyakló nélkül eregessük a menekülteket keresztül kasul az országban, DE!... van olyan hogy Nemzetközi egyezmények, Törvényesség, Tisztesség, Emberség!...ja és állítólag keresztényi szeretgetés...ugyi..... Ja hogy egyeseknél mindezek csak a naaagy melldöngető szavakban vannak? ...Ahhaaaa!
Némi cigi szünet után..... a legfontosabb! Ez az egész "menekült válságosdi, meg gyűlölködés kampány és a köréje biggyesztett orbán maffia kommunikáció semmi más mint cirkusz a népnek. Amíg mi bal jobb liberális...stb....emberek ezen a menekült izén rugózunk, ezen marjuk egymást, ugrunk egymás torkának, addig ők a jobboldali meg keresztény meg naaagy Magyar barátaink szeretett vezére és maffia társai nyugodtan lopnak csalnak hazudoznak éjjel nappal és még ha kérdeznek is. Addig míg mi egymás torkának ugrunk hogy szeressük vagy gyűlöljük a menekülteket, azok terroristák é vagy valódi menekültek, orbán és maffia társaik EU és a MI milliárdjait lopják csalják hazudják bele saját, egymás, haverok, rokonok és "saját lábon álló" csemetéik zsebébe. Na ez az amit jobboldali keresztény meg naaagyon Magyar "barátaink" az istennek sem fognak megérteni. ...sajnos... Így ők is hozzájárulnak a tolvaj maffia ország és nép kirabló kifosztó hatalmának fenntartásához.
Na kedves kedves kolléga! Ha má úgy megosztottad e képet segíteni akarván nekünk baloldali liberális meg komcsi meg Soros bérenceknek... Ezeken is rágódj el cseppet miket írtam ide neked -is-.