2015/12/23

Szolidaritás? "Szolidaríts velem!"...mondja a Magyar, de hogy ő mással? ..aaazt má nem.

Olvasgattam... minek is.... Aztán írtam mert jutott eszembe. Csak úgy indulatból hírtelen. Talán kicsit kesze meg kusza, de ez most télleg ...csak úgy jött... Talán majd ha múlik az indulat, kissé összerendezem, talán nem. ... Íme az indulat...
A hír, -Kirúgták Jakupcsek Gabriellát a köztévétől. Gabi fel van háborodva...Kérdi ő, -"Hogyan mondjam el a gyermekeimnek?".....
Hogyan? Mi hogyan mondtuk el mikor elvették a jogos nyugdíjunkat? Mikor egy taknyos senki Kádár huszároknak nevezett?...a miniszterelnök csak annyinak nézett minket hogy ügyünket a "bohóc ügyi államtitkárára" bízta? A megalázott rokkant hogyan?... a trafikos hogyan? A gazda hogyan? ...mikor elvették a megélhetését?... Sok sok kirúgott megalázott hogyan?
Valaki ezt kérdezte, "Egy kérdésem van Jakupcsek Gabriellához, és kirúgott kollégáihoz:
Merre jártak, amikor Nagy Navarro Balazs és Aranka Szavuly éhségsztrájkba kezdtek a tisztességes közmédiáért?" én is ezt kérdem. Hol voltak?
A szolidaritás? A magyar egy különleges fajta. Tényleg amolyan félázsiai. A Magyar irigyel, kárörvend, feljelent, bejelent... talpat nyal, gerincet ad el... A Magyar hasra esik a cifra rang cifra cím cifra gúnya előtt. A magyar körbe sündörög körbe vigyorog naaagy embereket. A magyar félistenné avatja a saját választott vezetőit. A Magyar szereti a talpnyalókat. A Magyar főnök szereti sőt igényli a nyaloncok hazug vigyorát a dörgölőzőt, de nem kedveli a tehetségest. A tehetségestől fél, mert hátha kiderül az a tehetséges okosabb jobb nála és aaaz bezon veszélyes ááám. De aaaz eszibe nem jut...A tehetségestől lesz sikeresebb a csapata a cége a bótja.... A magyar főnöknek a nyalonc kell. A magyar sztárol bankrablót adócsalót sikkasztót. Nálunk a menő az aki többet tud lopni csalni hazudni sikkasztani. A magyarnak érték a trágya színvonalú tévék ganyé szintű műsora az abban nyekegő üres fejű nyalókák. A magyarnak nem érték a tudás a tehetség. A magyar qrva büszke a nagy Magyarokra, döngeti mellét hogy mennyi híres magyar él szerte a világban. A magyar döngeti mellét hogy mennyit adtunk a világnak... De eszébe nem jut hogy ezek a valóban és méltán híres nagyjaink szinte mind külföldön lettek, mert csak ott lehettek nagyok.
A magyar?... ha szomszéd Jóska házat épít?.. jön a falu népe..."vajh Jóska mibül épűűűűt? Hunnaj tellett neki? .... Mekkora kémént épőt nédd a Mariska..." ... Aztán máris tíz centit ráhuzat a sajátjára... ne má szomszédé magasabb legyen.
A Magyar?...ha valaki kőkemény munkával becsülettel elér valamit?... Hát jönnek senkik és menten irigylik... Na neeem a munkát a befektetett energiát időt.... Ááá... aazt nem. Csakis az eredményt az előnyt... Az má eszibe nem jut szarházi irigykedőnek hogy ő simán talpnyaló gerinctelen ... Az sem jut eszibe magyarnak , talán sikert, eredményt elérni lehet kőkemény munkával, tisztességgel, becsülettel is és nem csak talpnyalással. Igaz... előbbi rohadt nehéz, piszok sok idő és energia, tehetség is köll hozzá. Nem árt egy olyan főnök sem aki értékeli a tehetséget az akaratodat a befektetett energiádat a tudásodat. Ááá... irigyel a magyar, mert csakis a talpnyalást érti, a sikeredet irigyli aaaa befektetett energiádat az idődet a sok sok álmatlan éjszakádat a gyötrődéseidet?...aaaz nem köll neki, aaazt nem irigyli...
A Magyar egy különleges faj... Sír rí nyavajog ... De tenni? Hogy kiállna? Hogy mellé állna annak ki tesz? ...érte is....
Szolidaritás... Ezt a szót a Magyar nem ösmeri...legfeljebb akkor ha vele kéne szolidarítani. Na de hogy Ő szolidarítson bárkivel? Neeem.. A magyar fél retteg gyáva lusta közömbös.... Mások sorsa iránt. Hogy kiálljon másokért?...hogy összefogjon? ...hogy szolidáris legyen? ...Aaaazt nem... A Magyar csak "lelkiekben lesz veled".
A magyar eladja a gerincét talpat nyal vigyorog szolgalelkű... Míg ő nem kerül sorra... Akkor aztán sír ám de rendesen. Akkor aztán követelőzik hogy szolidaritás meg minden.
Mikor tőlünk elvették... Sok volt a kárörvendő kevés a szolidáris. Mikor kértük... "Ne kárörvendj, gyere velünk, mert TE következel...." Mondták..."Ááááá ők aztán nem...." Aztán mikor a rokkantak kerültek sorra? ... aztán a trafikosok,...aztán a gazdák?... A oktatás? ...az egészségügy?....Már mindenki ...Végül ők is..... csak a haverok a csókosok a talpnyalók a hűbéresek a házi dalnokok nem.....
A magyar "vezérre vezetőre" vár...Messiásra?...EU-ra? ...hogy megoldja megtegye helyette. Ugyan má valaki...kaparná ki az ű gesztenyéjét is. Ne má ő megégesse a tenyerét.
De aaz nem jut eszébe... Neki is tenni kéne! Nincs Vezér Csapat nélkül! Nincs vezető addig míg azt nem látja..., kiállhat Vezetni mert mellé állnak, kiállnak érte mellette egymásért az ügyért!
Martin Niemöller
"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.
Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.
Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.
Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.
Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna."

2015/12/17

Megint megszólalt nő ügyileg két ostoba. ...és forrt az internet ide oda.

Az összes tököm tele ezzel a kövér bunkó lászlóval meg ezzel az ákos nevű ostoba öntelt dalnokkal, DE!... Látom még sokaknak van némi értelmezési problémája. Sajnos sok nő van köztük. Ám legyen...Ha egyes nők magukról ezzel a véleménnyel vannak, ennyire tartják magukat. Valaki tulajdonának, ha ti egyesek "valakinek" szültök gyereket mert ez a ti női principiumotok és nem az életért önmagáért a gyermekért mert Anyák akartok lenni szabad elhatározásotokból. Ha ti egyesek úgy gondoljátok kevesebbet értek mint bárki más ember gyereke ezen a földön. Ha ti egyesek úgy gondoljátok nőnek az a legnagyobb dicsőség ha szül és szül és szül mert ez várja az idióta kormány meg ilyen ákos féle idióták.... Ám legyen. De akkor Ti egyesek nyista nyekergés hiszti ám ha CSAK ennyire is tartanak majd titeket!... De nincs ááám! Akkor ne tessék ám hisztizni bárki...ha libsi férfi tart majd titeket CSAK ennyinek mint ez a két ...illetve több ostoba. Szóval ha egy átlag pasi mond ilyeneket rólatok nektek, avagy a TI lányaitokat kezeli majd így egy gyökér suttyó és nem az "imádott sztár dalnok" a ti imádott "sztárocskátok példáját követve. ..na akkor is csönd áám és nincs háborgás ááám! Mert mondjátok ti egyesek..."jajj minő gyalázat! Báncsák ákoskát az imádott sztárt ezek a mocskos libsikomcsiidegenszívű izék e..." Csakhogy ákos nem egy egyszerű "dalnok sztár ám"..."Lentebb majd kifejtem...) "TE TI egyesek nők!... Nyista karrier, nyista szoli meg divatos ruci meg egyenjogúság meg jogsi meg kocsi meg...meg semmi... A szülőszobába a konyhába nem köllenek ám ezen hívságok libsi kórságok. Esetleeeg... Ha az uratok úgy óhajtja..., vasárnap délután szép ruci smink és beállhattok uratok mellé mint egy kirakati bábú díszletnek. "
Ezért összeszedve újra ide teszem hozzászólásomat pár nappal ezelőttről. Talán segít értelmezni, érteni nehányaknak. Mert végettem rajongjon bárki bármelyik dalnokért, de azért értelmezni az dalnokok száján felböfögött faszságokat nem árt ám meg.
..és akkor ...
Te ezt szeretnéd a lányodnak? Szülőgépnek? Tulajdonnak ékszernek díszletnek valaki mellé? "Gyereket szüljön VALAKINEK".. Ezt? Nem önmagának az életnek a jövőnek szültök? ...valakinek? Azért hogy az ilyen ákos meg kövér bunkó laci féle sötét ostoba büszke papus és apa lehessen? Nem de egy Nő szabadon dönthessen a saját akaratából Ő mit tart a saját önmegvalósításának? Egy gyermek születése két független önálló egyéniség egy Nő és egy Férfi önálló szabad és FELELŐS döntése kell legyen. Nem ám ilyen sötét ostoba hímsoviniszta gyökerek rémálma. Persze hogy az lenne a szép világ ha mi férfiak annyit keresnénk hogy nektek Nőknek csak az legyen a dolgotok hogy gyermekeket neveljetek, háztartás és várni a férfit haza. Ja hogy a Nők ez ellen lázadtak századokon át? Mert tán egyen jogú és rangú Embernek tekintették önmagukat? ...és jogosan ugye. Had döntse már el minden szabad független Ember így a Nő is, mit tart a saját önmegvalósításának. Nehogy már ilyen kövér és ákos szerű sötét ostobák döntsék el. Én nem így képzelem el sem a fiaim, sem a menyeim jövőjét. Na nááá szeretnék majd onokázni, na de ez had legyen a gyermekeink szabad FELELŐS döntése.
Ez az ostoba ákos a fidesz egyik biodíszlete, "sztár". Amit a hozzá hasonlók mondanak, annak súlya van bármennyire is nem tetszik sokunknak. Követendő példának tekintik sajnos sokan...mert ugyi A! "sztár" a fidesz a jelenlegi kormány egyik illusztris támogatója mondta... Épp ezért a hozzá hasonlóknak igen figyelniük kellene arra mikor mit és hogyan böfögnek ki az etetőjükön. Ha nem az lenne mint előbb írtam, CSAK egy férfi a sok közül, akkor is himsoviniszta öntelt bunkónak tartanám én férfi léttemre is, nanááá a Nők pedig mégnagyobb joggal. Én nem ilyen ostobákat szánnék a lányomnak aki így vélekedik a női nemről. Sk. belezném ki ha ilyen vőjelöltem vóna. Mást mondok... a saját fiaimat sk törölném képen ha ilyen véleménnyel lennének a menyeimről. Viccelődés gyanánt családi haveri körben elmegy... Tőlünk eccerű emberektől, de nem egy politikustól aki az ország egyik fő közjogi halljakendje avagy egy "sztártól" nyilvánosan nyilatkozat gyanánt.
Még mindig nem érted? Egyszer rég egy ember...nek nevezett barom azt mondta..."A fehér ember felsőbb rendű..." aztán egyre többen mondták. Ideológiát is gyártottak hozzá. Ugye tudjuk mi lett a vége? Ha én mondtam volna amit ez a két sötét bunkó, legfeljebb páran leidiótáztatok volna. DE!...nem én mondtam, hanem egy ország egyik vezető politikusa és egy "sztár" közszereplő akire ezrek figyelnek. Ha majd egyre többen mondják..Mondvááán..Hiszen kövér laca meg az ákos is ezt mondták... aztán ideológia végül törvény lesz? Akkor mit mondasz majd? Akkor már sírhattok. Nekem mindegy hogy melyik politikai oldal izékéje mond ilyen sületlen sötét bunkóságot. A bunkóság az bunkóság. Politika szintjén pedig veszélyes bunkóság.
...és a végére mégvalami... Mondák egyes gyökerek..."ez megint a libsik túl lihegése balhéja csak... Na te gyökér libsiző!... Ha a liberálisok nem találták volna ki, nem lenne egyenjogúság, vallás szabadság, nem dönthetnél szabadon a saját életedről sorsodról, még mindig szigorú vallási...keresztény...erkölcsi szabályok szerint lennél kénytelen élni....és még sok sok emberi szabadságjog... Érted te idióta gyökér? Én Kulcsár Lajos István férfi léttemre kikérem magunknak a Nőknek az ilyen ostoba gyökér megnyilatkozásokat A! Nőkről..., mint tette ezt ez ákos nevű ostoba himsoviniszta, akkor én most ugyi libsi vagyok. Tudod gyökérkém...Ám legyek az...Vállalom büszkén. Inkább mint ilyen himsoviniszta ostoba mint ez a kövér bunkó lászló, meg az ákos nevű ostoba dalnok, meg jópár haverja ott a fidesz-kdnp maffia országgyűlési székeiben.


Előzmény:

Megszólalt Nő ügyileg két ostoba. Előbb kövér bunkó lászló a Magyar országgyűlés elnöke fidesz-kdnp naaagy politikus nyögte ki a fidesz kongresszuson... ""Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk. "

Majd a másik ostoba az ákos nevű dalnok böfögött az echo tv-ban emigyen: ""- A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.
- Nem az a dolguk?
- Nem az a dolguk.
- Mi a dolguk a nőknek?
- Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.”


Nanááá sokaknál kiverték a biztosítékot. Lett belőle cirkusz de rendesen. Kapott mindkettő hideget meleget. Egyesek védték a kretént, mások fekete agyagba döngölték. Végül ákos szponzora a Telekom is szerződést bontott, merthogy ákos eme megnyilatkozása nem egyeztethető össze az ő értékrendjükkel.

2015/12/08

A NAV a Télapus és az ő esetük a tisztességgel. Avagy a Jézuska is számlázzon és adózzon.

Olvasok...má megint....híreket. Mit látok? hívják a Télapust a csemetéhez "t" szülék. A Télapus dóga végeztivel nem ad számlát a szolgáltatásról. Mit tesznek "t" szülék?... Elő a NAV igazolvánt, osztán jóóól megbüntetik Télapust.
Na ugyi eddig nincs is semmi baj ezzel. Így csinálják normális országokban. Tessék kérem tisztességesen szolgáltatni, számlát adni, osztán befizetni az adót járulékot áfát, mindent amit köll. Merthát ugyi az Állam...ami MI vagyunk ebből él, tartja fönt az állami szolgáltatásokat mit állampolgárainak nyújt... Oskolát, egészségügyet, utakat épít, nyugdíjat ad....stb. Tisztességes tudatos pógár kereskedő szolgáltató gyártó...stb... fizesse meg az államnak...ami ugyi MI vagyunk...ami államnak .....ami ugyi MI vagyunk...ami nekije jár. Aaaa Télapus is fizessen ááám... Meg a Jézuska is áááám...... Meg a politikus is áááám!...Meg politikus haverja hűbérese család tagja is áááám!...Meg az adó és áfa csaló mindennemű szarházi is áááám! ...Meg az a NAV legalább ilyen vehemenciával hajtsa ám be a mintegy ÖTEZER MILLIÁRDNYI adó kintlévőséget elcsalt elhazudott adótartozásokat is ááááám! ...Meg legalább ilyen rafkósan vizsgálódjon ám a rogán papagáj toncsi, hülegyerek sérós nyikhaj szijjártó petya, meg a olajszőke pintér sanya, meg a orbán viki sajátlábon...de inkább a miénken álló kicsiny lánkája és életének párja, meg a felcsuti géniusz gázszerelő mészáros lőrinc, meg az összes orbán talpnyaló hűbéres számlái vagyonkája környékin is ááááám!
Addig pedig míg ezt nem így teszik?..má mint a NAV.... Addig menjenek a kellemetes büdös bánatos picsába!
További jobb reggeleket, szebb napokat, tisztességes nav-ot, tisztességes adómorált, tisztességes vezetőket, kemény gerincet, szilárd elveket, tudatosságot kívánok!

Plusz adóznak a kormányhívek? A "Rémhírponthu" értesülése szerint.

Az alábbi hírt mikor megláttam, úgy meglepődtem majd eldobtam a sapekomat. Köszönni is elfeledtem. Izibe másoltam és hoztam.
"A Rémhírponthu portál az alábbi értesülést kapta kormányközeli informátorától. Forrásunk szerint a kormány közérzet javító intézkedések és igazságosabb közteher viselés érdekében több intézkedést kíván bevezetni 2016 február 01-i hatállyal. Ezen intézkedések egyike a lenti törvénytervezet, melyet informátorunk szerint Lázár államtitkár javaslatára és előterjesztésében tárgyalt és fogadott el a kabinet.
Törvény tervezet.
Előterjesztő: Lázár János a miniszterelnökséget vezető államtitkár
-Az Orbán kormány a heti kormányülésen az alábbi törvénytervezetet fogadta el és a parlament elé terjesztésről döntött.
-A Magyar lakosság adó terheinek igazságosabb a politikai pártokat támogató arányban történő elosztása érdekében,
A törvény ( tervezet ) hatálya kiterjed:
Mint a törvény ( tervezet ) által érintettek.
Egyrészt,-
A miniszterelnökre a miniszterekre az államtitkárokra a kormányzati és minisztériumi tanácsadókra ( továbbiakban -Kormánytagjai-) a kormányt alkotó parlamenti többség azaz kormányzópárt parlamenti képviselőire és tisztségviselőire ( beleértve a ház elnökét is ) ( továbbiakban -Parlamenti kormánytöbbség tagjai-)
Másrészt,-
A mindenkori kormányzó többséget alkotó pártra szavazókra. Az összes olyan magyar állampolgárra, kik bármi módon a kormánytöbbséget alkotó pártot, annak politikáját támogatják. Az olyan egyéni illetve társas vállalkozásra, minden Magyarországon működő és itt adót fizető vállalkozásra akik anyagilag, adományokkal, vagy bármi módon a kormányzó többséget alkotó pártot kormányt illetve annak politikáját támogatják vagy annak különösen haszonélvezői. Továbbiakban -Kormányzó többséget támogatók, arra szavazók és haszonélvezőik-
2016 év március hó 01-i bevezetéssel.
A törvény elfogadását és hatálybalépését követően,
-A Kormánytagjai a Parlamenti kormánytöbbség tagjainak a mindenkori magyar minimálbér háromszorosát meghaladó bruttó béren felüli bérjuttatását
-Ugyanezen személyek minden nemű plusz juttatását, úgy mint szolgálati és/vagy állami költségtérítésben használt magán gépjármű a munkájuk elvégzéséhez föltétlenül szükségesen felüli használatának költségét.
-Minden nemű a hivatalos munkájuk elvégzéséhez föltétlenül indokolt költségeiken felüli luxus kiadásaik. ( úgymint pl. vadászatok, luxus prostituáltak szolgáltatásainak igénybevétele, szeretők és kitartottak utaztatása lakásaik bérlése. Luxus szállodák és vendéglátóhelyek igénybevétele.Erdélyi illetve más elcsatolt területeken való lóháton történő bevonulások költségei... stb. )
Az előzőekben felsoroltak költségeinek fedezetét a törvény hatálybalépésétől kezdődően a fentebbiekben felsoroltak azaz a -Kormányzó többséget támogatók, arra szavazók és haszonélvezőik- által befizetett adókból és járulékokból kell fedezni. Ha az előbb említett adók és járulékok nem biztosítanának kellő fedezetet, akkor a kormány jogosult a -Kormányzó többséget támogatók, arra szavazók és haszonélvezőik-bérére minden nemű jövedelmeikre, ingatlan is ingó vagyonaikra további különadókat illetve járulékokat bevezetni és befizetésüket minden eszközzel behajtani.
Záradék:
A fenti törvénytervezet megfelelő formába történő megfogalmazása a parlament elé megszavazás végetti előterjesztéséért felelős: Rogán Antal a magyar kormány propaganda minisztere.
A fenti hírt a kormányülésről, bennfentes informátorunk közölte hírportálunkkal
Rémhírponthu -a rémhírek hiteles forrása."




"Hogy majd x év múlva ne a saját gyerekeink köpdössenek le minket..."

Írtam én a frászbukon pár napja:

Napok óta olvasom a hírekben... "Több iskolában nem kapták meg a novemberi bérüket a dolgozók..." 
Csókoltatom a kedves pedagógusokat! 2002 és 2010 között évente minima egy alkalommal sztrájkoltak, tüntettek és mindig a bérükért, sosem az oktatásért. Azóta?... Ja hogy nagy részük tövig nyalt? egy részük gyáva gerinctelen? 2012-ben az egyik megyei fenntartású oktatási intézmény dolgozóinak csúszott a fizetése pár hetet. Állítólag közölték velük hogy ne hőzöngjenek mert másnap nem kell menniük dolgozni. Mondtam az egyik pedagógus ismerősömnek.. "Szedd össze a kollégáidat és gyertek be Kaposvárra a megyeháza elé. Nem kell bejönnötök, csak legyetek ott. Én mint a Szolidaritás helyi összekötője megyek be a főjegyzőhöz. " Mit mondott?... "hogy képzeled te ezt? A kollégáim nagyrésze fideszes. Ezek lázadni?.. . majd megkapjuk." Ahhaaa. Értem. ...és a rezsi ? a kaja?.... A boltba a villanyért a gázért mikor fizetni kell, mit mondatok? ...Mi fideszesek vagyunk? " Ennyit róluk. Tisztelet a túl kevés kivételnek!

Aztán jöttek a hozzámszólások is. Ki ki így úgy szólt. Volt aki vérig sértődött az írásom miatt. Törölt is ismerősei közül. Neki válaszoltam imigyen:

 Belőlünk hiányzik a szolidaritás? 2 és fél évig tüntetésekre jártam sokad magammal. Többnyire NEM önmagunkért, hanem mindenkiért. Mikor mi fegyveresek és rendvédelmisek kiálltunk önmagunkért és mások kárörvendve vigyorogtak rajtunk és mi mentünk. Mondtuk de hiába..."ne nevessetek rajtunk, mert ti fogtok következni."... Mondták a soook nagyon szolidáris..."ááá ugyan mi nem. megérdemlitek..." ..és belőlünk hiányzik a szolidaritás? Igaz én vagy sokan mások akik másokért is tüntetésekre jártunk, nem tanítottunk oskolában, de dolgoztunk becsülettel máshol. Mi sokan mentünk másokért is...és azok a mások?...jöttek e értünk? ..vagy legalább önmagukért? .... Kivel kéne szolidárisaknak lennünk?... Azokkal akik önmagukért sem állnak ki?...a gyávákkal a meghunyászkodókkal? Ugyan!

Majd a következő válaszom:
Amíg észhez nem térnek, össze nem szedik magukat, össze nem fognak, amíg gyáván meghunyászkodnak és nem mernek végre kiállni önmagukért -is- ...Addig ez így is lesz.   

Ha esetleg valaki nem értette volna, vagy nem akarja érteni..... Valakik nyolc éven át minden évben minima kétszer sztrájkolnak tüntetnek magasabb bérekért. Aztán az illetékesek leülnek velük, szóba állnak velük, emberszámba véve őket meghallgatják a bánatukat és végül teljesítik is amit lehetséges. Majd jön egy másik gárda és öt éve szívatja ugyanezeket az embereket, emberszámba sem veszi őket, nem tárgyal velük, nem áll szóba velük, az érdekképviseleteiket ellehetetleníti, mindent ami érték széjjelcsesz körülöttük...és ezek a dógozók akik előzőleg NYOLC éven át....stb... most meghunyászkodva tűrnek, legfeljebb kicsit rínak.... Háááát... Had ne az erkölcsi nagyságukat méltassam. Mondom mint fent... Tisztelet a nagyon kevés kivételnek! Sajnos vonatkozik ám ez több más szakma , hivatás, miegyebekre is. Pl gazdák? Nyolc éven át évente jártak traktorokkal tüntetni. Most hogy a földet kiárusítják alóluk? Kussolnak. Trafikosok?... Kussolnak. Jogfosztott járadékosok nagyrésze? ...Gerinctelen gyáva...aaa saját volt kollégáim. Könnyű ám sztrájkolni tüntetni mikor szinte semmi tétje, nem fenyeget retorzió, sőt még szóba is állnak velük, emberszámba veszik őket. Most... Most mééé neeem? Hol a gerinc? Hol az összefogás? Hol a méltóság? Hol a hivatása iránt érzett tisztelet?

 De!... Ki mondta hogy csak Budapesten lehet tüntetni sztrájkolni??? Még hatékonyabb lenne ha az a megmozdulás országos lenne.

Majd közömbösködhet ez a nép ha lerabolt ország árokpartján koldusként ücsörög és ott köpdösi szembe a saját kölke aki nyugatról jön haza látogatóba. Na és majd akkor önérzeteskedjen az ilyen írások miatt mint enyém most.

Felkellene végre fognia az embereknek...- Ez a mocskos korrupt eszetlen orbán maffia rendszer a Félelemre a Gerinctelenségre és a Sötétségre épít. Akit lehet és kell...azt Megfélemlítik. Akit lehet azt kilóra megveszik. Akit lehet azt megvezetik. A gyávákat megfélemlítik. A gerinctelen szolgalelkű talpnyaloncokat Megveszik. A sötét tudatlan ostoba birkalelkűeket megvezetik. Akik eddig gyávák voltak, összekéne szedni magukat míg nem lesz túl késő, aztán össze fogniuk azokkal akik eddig is kiálltak önmagukért és másokért is. A gerinctelen talpnyalók fejét beleverdesni a saját szarukba de jól ááám. Aztán elzavarni ezt a mocskos suttyó maffia bandát a búúúúús picsába. ...Amíg nem lesz túl késő. Má csak önbecsülésből a saját gyerekeinkért is. Hogy legyen jövőjük legalább nekik itt ezen a földdarabon. Hogy majd x év múlva ne a saját gyerekeink köpdössenek le minket....aaaaz út szélén árok parton.... Az ostoba tudatlanoknak pedig úgyis mindegy.

2015/12/03

Hírhamisítók, Rémhír terjesztők, Összeesküvés elmélet gyártók, Áltudományoskodó szemetek.

Egyre több olyan "hír"-be ütközök én is, látom megosztva másoknál amiről később, jobb esetben azonnal kiderül hogy Hazugság, rém hír, illetve szándékos megtévesztés.  Ezeket többnyire szenzáció hajhász magukat újságírónak nevezett szarháziak készítik, illetve szélsőjobbos rémhír terjesztők. Van köztük áltudományoskodó fantázia szülemény és van összeesküvés elmélet gyártó is. Céljuk egyrészt a látogatottságuk növelése és így a reklám bevételeik növelése, másrészt gyűlölet keltés a saját agyilag szellemileg csökkent teljesítményű híveik kiszolgálása, illetve félelem keltés az egyébként jószándékú de tájékozatlan olvasók között.
A HVG Tech rovata rendszeresen frissíti az ilyen szenny weboldalak, átverős weboldalak listáját. A 24/7 weboldalon is található ilyen lista.
Mindkettő listát bemásolom ide hogy ti is, bárki aki kíváncsi tudja ellenőrizni az olvasott látott "hírek" hitelességét.

Figyeljetek arra, -Van köztük néhány amelyik nevében igen hasonlít a Valódi híroldalak némelyikére!

Ezeknek SOHA NE HIGGYETEK!... vagy legalább jócskán kételkedve fogadjátok.

A HVG Tech listája:
http://hvg.hu/tudomany/20150119_atveros_weboldalak

  • Ajánlom magamat – ajanlom-magamat.com
  • Aktív Blog – aktiv-blog.com
  • Bakkecske.NET – facebook.com/bakkecske.net
  • Best hír – best-hir.com
  • Bizony – bizony.eu
  • Boroskóla – boroskola.info
  • CikkElek – cikkelek.eu
  • Csak neked – csakneked.info
  • Csúcshatás – csucshatas eu, szupcsi.eu
  • Csumida – csumida.com
  • Dinamikus – dinamikus.com
  • Elképesztő – www.elkepeszto.net
  • Érdekes hírek – erdekeshirek.info
  • Exkluzív Videók – exkluziv-videok.com
  • Extrém blog – extremblog.com
  • Ez érdekes – ezerdekes.eu
  • Ezt figyeld – ezt-figyeld.com / ezt-figyeld-blog.com
  • Ez nem piti – eznempiti.eu
  • Ezt nézd meg – eztnezdmeg info / eztnezdmeg-blog com
  • Ez zsír – ez-zsir.net
  • Face Nemzedék – face-nemzedek.com
  • Figyuzz – figyuzz.net
  • Filmhír / Mókamiki – filmhir.net
  • First Videó – first-video.net
  • Frankó – franko.info
  • Frenetikus – frenetikus.com
  • Globire – globire.info
  • Gonosz majom – gonosz-majom.com
  • Hír 24 blog – hir-24.info
  • Hír 27 – hir27.in
  • Híradó.top – hirado.top
  • Hírek online – hirek-online.com
  • Hírek.TOP – hirek.top
  • Hírkalap – hirkalap.net
  • Hírkert – hirkert.info
  • Hírmadár – hirmadar.com
  • Hírnap – www.hirnap.info
  • Hírportál – hirportal.info
  • Hírszabadság – hirszabadsag.blogspot.com
  • Hírtop – hirtop.in
  • Hírvilág – hirvilag.co
  • HúsosPizza – husospizza.com
  • Királyvidi – kiralyvidi.eu
  • Kiskegyed(-utánzat) – kiskegyed.creatorword.com
  • Kukucs – kukucs.info
  • KutyaPisti – kutyapisti.eu
  • Lájkolj – lajkolj.info
  • Lapzárta – lapzarta.com
  • Láttadmár? – lattadmar.eu
  • Legjava – legjava.com
  • Macskajaj – macskajaj.net
  • Mai Friss – mai-friss.com
  • Megdöbbensz – megdobbensz.info
  • Meglepő – meglepo.info
  • Meglesem / Hot Pixel – hotpixel.co.vu
  • Megoszthatod – megoszthato.blogspot.hu
  • Mindenegyben blog – mindenegybenblog hu / mindenegyben-blog com / mindenegybenblog net / mindenegyben-blog net
  • Minden egy helyen – mindenegyhelyen.info
  • Mulató – mulato.info
  • Móricka meg piskóta – morickamegpiskota.housefmradio.eu
  • Nagyonjoo – nagyonjoo.com
  • Napi Friss – napi-friss.com
  • Napi Hír – napi-hir.net
  • Napi humor – napi-humor.hu
  • Napi Média – napi-media.com
  • Napi Migráns – napimigrans.com
  • NaturaHírek – naturahirek.com
  • NetBetyár Blog – netbetyar.me
  • Netextra / Érdekes világ – netextra.hu, erdekesvilag eu (nem összetévesztendő az erdekesvilag hu oldallal)
  • NetHír – nethir.eu
  • Nyaralok.net – nyaralok.net
  • Organikusok – organikusok.blogspot.hu
  • Origo Blog – origo-blog.com
  • Pályázatfigyelő – palyazatfigyelo.info
  • Pöpec – popec.net
  • Skubizd – skubizd.info
  • Szabadon Ébredők – szabadonebredok.info
  • Tricikli – tricikli.com
  • Tudás Fája – tudasfaja.com
  • Tudnodkell – tudnodkel.blogspot.com
  • Új Világtudat – ujvilagtudat.blogspot.hu
  • xCore Blog – www.xcore.in
  • Vakarék – vakarek.info
  • Vattacukor – vattacukor.net
  • Vicces-humoros – vicces-humoros.com
  • Vidámság – vidamsag.postr.hu
  • VideoJohny – videojohny.eu
  • Videó Perc – www.video-perc.net
  • VideoPista – videopista.eu
  • Világ helyzete – vilaghelyzete.blogspot.com
A 24/7 listája:

http://24per7.info/atvernek-egyre-tobb-az-olyan-oldal-ami-a-latogatok-atveresere-alapoz/

  • Ajánlom magamat – ajanlom-magamat.com
  • Aktív Blog – aktiv-blog.com
  • Best hír – best-hir.com
  • Bizony – bizony.eu
  • Boroskóla – boroskola.info
  • CikkElek – cikkelek.eu
  • Csak neked – csakneked.info
  • Csúcshatás – csucshatas eu, szupcsi.eu
  • Csumida – csumida.com
  • Dinamikus – dinamikus.com
  • Elképesztő – www.elkepeszto.net
  • Érdekes hírek – erdekeshirek.info
  • Exkluzív Videók – exkluziv-videok.com
  • Ez érdekes – ezerdekes.eu
  • Ezt figyeld – ezt-figyeld com / ezt-figyeld-blog com
  • Ez nem piti – eznempiti.eu
  • Ezt nézd meg – eztnezdmeg info
  • Ez zsír – ez-zsir.net
  • Face Nemzedék – face-nemzedek.com
  • Figyuzz – figyuzz.net
  • Filmhír / Mókamiki – filmhir.net
  • First Videó – first-video.net
  • Frankó – franko.info
  • Frenetikus – frenetikus.com
  • Globire – globire.info
  • Gonosz majom – gonosz-majom.com
  • Hír 24 blog – hir-24.info
  • Hír 27 – hir27.in
  • Hírek online – hirek-online.com
  • Hírek.TOP – hirek.top
  • Hírkalap – hirkalap.net
  • Hírkert – hirkert.info
  • Hírmadár – hirmadar.com
  • Hírnap – www.hirnap.info
  • Hírportál – hirportal.info
  • Hírszabadság – hirszabadsag.blogspot.com
  • HúsosPizza – husospizza.com
  • Királyvidi – kiralyvidi.eu
  • Kiskegyed(-utánzat) – kiskegyed.creatorword.com
  • Kukucs – kukucs.info
  • KutyaPisti – kutyapisti.eu
  • Lájkolj – lajkolj.info
  • Lapzárta – lapzarta.com
  • Láttadmár? – lattadmar.eu
  • Legjava – legjava.com
  • Macskajaj – macskajaj.net
  • Mai Friss – mai-friss.com
  • Megdöbbensz – megdobbensz.info
  • Meglepő – meglepo.info
  • Meglesem / Hot Pixel – hotpixel.co.vu
  • Megoszthatod – megoszthato.blogspot.hu
  • Mindenegyben blog – mindenegybenblog.hu / mindenegyben-blog.com / mindenegybenblog.net
  • Minden egy helyen – mindenegyhelyen.info
  • Mulató – mulato.info
  • Móricka meg piskóta – morickamegpiskota.housefmradio.eu
  • Nagyonjoo – nagyonjoo.com
  • Napi Friss – napi-friss.com
  • Napi Hír – napi-hir.net
  • Napi humor – napi-humor.hu
  • Napi Média – napi-media.com
  • NaturaHírek – naturahirek.com
  • NetBetyár Blog – netbetyar.me
  • Netextra / Érdekes világ – netextra.hu, erdekesvilag eu (nem összetévesztendő az erdekesvilag.hu oldallal)
  • NetHír – nethir.eu
  • Nyaralok.net – nyaralok.net
  • Organikusok – organikusok.blogspot.hu
  • Origo Blog – origo-blog.com
  • Pöpec – popec.net
  • Skubizd – skubizd.info
  • Szabadon Ébredők – szabadonebredok.info
  • Tricikli – tricikli.com
  • Tudás Fája – tudasfaja.com
  • Tudnodkell – tudnodkel.blogspot.com
  • Új Világtudat – ujvilagtudat.blogspot.hu
  • xCore Blog – www.xcore.in
  • Vakarék – vakarek.info
  • Vattacukor – vattacukor.net
  • Vicces-humoros – vicces-humoros.com
  • Vidámság – vidamsag.postr.hu
  • VideoJohny – videojohny.eu
  • Videó Perc – www.video-perc.net
  • VideoPista – videopista.eu
  • Világ helyzete – vilaghelyzete.blogspot.com
Olvasóink küldték:
  • hirado.top
  • hirado.in
  • kulfoldihirek.com – bár ez már kulfoldiapro.com oldalra navigál át, amely egy külföldön élőknek biztosít hirdetési felületet.
És mi van akkor, ha egy megbízható oldalon lát kamugyanús cikket?
Az elmúlt héten mutattunk egyet azon szolgáltatások közül, amellyel bármilyen oldal bármelyik cikkét könnyedén át lehet alakítani álhírré. Ilyenkor a létrehozott klónoldal látványelemeinek jelentős része az eredeti oldalról származik, így az áloldal megszólalásig hasonlít az igazira.


Rengeteg ilyen szolgáltatás van, felismerni viszont mindegyiket pontosan ugyanolyan könnyen lehet. Elég, ha csak megnézi a böngészője címsávját, azt a mezőt ahova be szokta írni az elérni kívánt honlapok címét. Ha ott nem a látszólagos oldal domainje (fő webcíme) szerepel – a fenti példával élve nem a hvg.hu/(akármi) – akkor bármilyen megjelenést is lát maga előtt, azt nem az ön által jól ismert oldal írta.