2014/06/26

Kreténségek!

Ezt el kellett smittelnem...tömjén...semjénelnem... Merthogy naaagyon kreténségek és naaagyon egyetértünk.

Chemtrailhívők


Akik szerint a repülők kondenzcsíkjával mérgezik a magyarokat a gonosz izébizék. Sőt (egy lendületes lunatikus Facebook-kommentjéből idézve) „a leszórt anyag egy része rádió adó-vevőként is működik! Tehát le vagyunk hallgatva!”. A paranoiának ez a foka igazából már nagy valószínűséggel betegségnek számít, tébolyodottságnak. Meggyőzni őket, észérveket használni ellenük sajnos teljességgel értelmetlen. De amíg csak a négy fal között csinálják…

Kreténpont: 4

2. Középsúlyú kretének

Békemenetesek

Azok a rosszul öltözött, elkeseredett, némi közösségi élményt kereső polgártársaink, akik ilyen-olyan alkalmakkor összegyűlnek, és egy hosszabb sétát tesznek meg – rendszerint a fővárosban – bizonyos Békemenet című parádé alatt –, nos, ők leginkább empátiát érdemelnek a társadalom többségétől. Ők ugyanis azok, akik évekig beszopták a Fidesz különböző propagandatévéinek és -újságjainak a szövegét, és csak azért, mert nem tudtak ennél jobbat kitalálni. Ők azok, akik politikavallással kompenzálják a hétköznapok nyomorúságát, akik folyton ellenséget keresnek maguknak. És a főnök ezt rendre meg is adja nekik, amikor Brüsszelt vagy a hazai baloldalt dobja eléjük csontnak. Gyűlölni ugyanis jó. Legalábbis rövid távon. Erőt, értelmet és önbecsülést ad a sebzett lelkeknek. Aki erre szorul életpótlékként, mondjuk még egyszer, szerencsétlen ember. Ám aki mindezt kihasználja, és politikai tőkét kovácsol belőle laptulajdonosként, tévétulajdonosként, publicistaként vagy kormányfőként, az viszont utolsó gazember.

Kreténpont: 6

Turbómagyarok
false

Mi, magyarok, szerintük a Szíriuszról érkeztünk, de Jézus is magyar volt, a finn nyelvrokonság elmélete zsidó méreg (vagy valami ilyesmi), a rovásírást pedig kötelezően tanítani kellene, a hátrafelé nyilazással és a bajuszápolással együtt. Sajnos épp mostanában – hogy az őket is képviselő Jobbiké a kulturális és oktatási bizottság – kezd ez a szánalmas bohócfesztivál valami sokkal rosszabb szagú kupaccá átalakulgatni.

Kreténpont: 6

3. Fekete öves kretének

A kétezerhatozók
false

Van Magyarországon egy elég széles népcsoport, akinek egyszerűen nincs pozitív közösségi élménye, pedig másra sem vágyik. Emlékeznek rá, hogy volt az, amikor Tom Sawyer elveszett? A gyerekek egymást licitálták túl, hogy milyen közös élményeik, kalandjaik voltak a szegény elveszett Tommal, de az egyik kisfiú csak annyit tudott felhozni, hogy őt megverte az ilyesmire mindig kapható Sawyer úrfi. Ez a kisfiú volt a történet páriája, s az ő lelke költözött Orbán Viktor szavazóinak legárvábbjaiba: pozitív élmény semmi, csak a tudat vagy inkább hit, hogy én ismertem valakit, akit megvertek 2006-ban. S azért szar az élet, mert ránk jöttek a rendőrök („jó, nem ránk, a bajtársainkra”, lásd még: ha én is köztetek lehetnék…). Nos, nem azért szar.

Kreténpont: 8

Putyinisták
Putyin és Orbán


Putyinba – aki szereti őt – mindenki saját magát látja bele. Putyin bálvány. Putyin a magyar szélsőjobbnak a hazájáért konfliktust vállaló államférfi, Putyin Orbánnak a gazdaságilag sikeres, hatalmát ciklusokon átmenteni képes erős ember, aki gátlástalanul nyírta ki korábban politikai és gazdasági ellenfeleit. Sőt Putyin alatt – gondolhatja Orbán – még az orosz foci is jobb lett! Nem is csodálkozhatunk, ha a kormányközeli média a paksi paktum óta szopja Putyin micsodáját. Arról persze mélyen hallgatnak, hogy Oroszországban mennyire sérül a sajtószabadság, hogy tiporják az emberi alapjogokat, illetve arról is, mekkora válságban az orosz gazdaság, milyen mértékű a korrupció, és hogy az ország Moszkván és Szentpéterváron kívül eső részei milyen nyomorúságos állapotban vannak. Csakhogy akik minderről tudnak – mert tudnak – és mégis népszerűsítik Putyint, azok egy ilyen országhoz segítenek közelebb. Ez pedig bűn.

Kreténpont: 9

Oltásellenesek


Korunk egyik kétségtelen szellemi pestise a védőoltások ellenzése. Az egész nyugati világban terjed, melynek eredményeként szépen jönnek vissza az olyan, oltással amúgy problémamentesen megelőzhető betegségek, mint a szamárköhögés, a kanyaró vagy a mumpsz. Az oltásellenesek először a saját gyerekükkel tolnak ki csúnyán, majd – ha a gyerkőc netán megbetegszik – az egész közösségükkel is. Mindez egy sohasem bebizonyított, eszelős hülyeség miatt, miszerint a védőoltások autizmust okoznak. Szomorú, de ebben az esetben még a magunkfajta kozmopolita, istentelen liberálisokból is előjön a keménykezű állam szerelmese: tiszta szerencse, hogy hazánkban a legfontosabb védőoltások mindegyike szigorúan kötelező.

Kreténpont: 10

A feljelentők


Ha vannak a magyarságnak legendái, csodaszarvas, Lehel kürtje satöbbi, akkor ez tuti közéjük tartozik, hányszor hallottuk már, hogy Magyarországon kapta a legtöbb feljelentést a Gestapo, s annál többet talán már csak az ÁVH iktatott, egészen a múlt hétig, amikor a legenda jó szokásához híven visszatért, s nyilvánosságra került a NAV vonatkozó statisztikája: még mindig nagyon ott vagyunk feljelentésben. S ne feledjék el felnyomni a tömbbizalmit, ha nem függeszti ki a lépcsőházban a rezsiharc újabb győzelmeiről szóló hirdetményt!

Kreténpont: 10

Holokauszttagadók


Ha nem élnének Magyarországon zsidók, antiszemitizmus biztosan lenne akkor is, és alighanem ugyanez igaz a holokausztra: ha nem lett volna, egyesek akkor is tagadnák. Magyarország holokauszttagadásban is jobban teljesít, hiszen minálunk nemcsak a kuruc.info szintjén zajlik a nem voltozás és a nem úgy voltozás, hanem kifinomultabb fórumokon, a Szakály „idegenrendészeti eljárás” Sándorok és az állami emlékműállítók szintjén is megy a múlttagadás, annak is az előre megfontolt, megélhetési – tehát a legszánalmasabb – fajtája.

Kreténpont: 10

Forrás: http://magyarnarancs.hu/szex/a-nagy-magyar-kretenskala-90670

2014/06/25

Valaki Akárki Bárki.....

Így reggel korán hajnalok hajnalán olvasgatva a megosztásokat.... de nem csak ettől és nem csak most és nem csak mostantól.... Már rég és sokadszorra.... Az jár benne fejembe.... Tessék mondani balga béna süket vak tehetetlen szerencsétlen szolgalelkű mindent tűrő elnéző csendben otthon kocsmába dünnyögő kifosztott kirabolt megtaposott megosztott közömbös gerincét vesztett megtört megalázott....kinek kire melyik....Nép!-Meddig még???.... Meddig tűrünk hallgatunk dünnyögünk mondjuk a magunkét?...és nem teszünk tulajdonképpen semmit???..... 3 2 1 fél éve azt mondták "okosok"... Várjunk békésen mert mi Demokraták nem olyanok vagyunk... majd a választásokon Demokratikusan. ... Aztán jött a választás... és mi?.... Most azt mondják... várjunk békésen mert mi Demokraták...... Majd 2018-ban... bírjátok ki még ezt a négy évet és majd akkor.... Ezt mondják. Közben ők? ...még mindig egymást marják okolják hibáztatják koncon marakodnak kiszállnak új pártoskodnak...mindig a másik a hibás.... És Mi???..... Várunk a Messiásra a naaagy Vezérre?.. a kire is? ...A naaagy okos agyon iskolázott minima sok diplomás értelmiségire???... Kire is???... Aki majd az élre áll és vezet minket???... Hová is? ..Kire is? Ki is az? ..Miért is rá? Miért kell hogy pont agyon diplomás hűűű de naaagy ember legyen? ..Miért nem elég hogy CSAK EMBER legyen a talpán??... Bárki! Akárki aki úgy dönt... ELÉG! Elég a gerinctelenségből a kirablásból a megalázásból a rablásból a hazugságokból a kiskirályokból a hűbérurakból a talpnyalókból a szolga lelkűségből a korrupt hivatalnokokból a gazdasági politikai maffiából a dölyfösködő újgazdagokból a birkákból az elvtelen gerinctelen talpnyalókból a narancsszínű mindenszínű ködből!... ELÉG! ...Valaki bárki aki ezt mondja és kiált... GYERTEK TI MEGALÁZOTT MEGTÖRT KIRABOLT.....stb...NÉP! Gyertek és zavarjuk őket el végleg de rendesen ááám! ...hogy aztán új világot tisztességes világot Emberi világot teremtsünk a romokon... De úgy zavarjuk el ezeket hogy minden eztán jövő és eddig volt szarházi meg nem szarházi magát politikusnak mondó annak készülő egyszer és mindenkorra megtanulja... ITT NEM LEHET "JÁTSZANI" A NÉPPEL, MERT A NÉP AZ ÚR!!!.... Jog! Igazság! Tisztesség! Becsület! Szolidaritás! Alkalmasság! Tehetség! ...EZEK KELLENEK és LEGYENEK! .... Valaki Bárki ezt mondaná kiáltaná kiállna hívna.... Jönnél e Te kirabolt kifosztott megalázott jogfosztott.....??? ...Jönnél e???........ hát...ez jár benne a fejembe..... Azt hiszem... tudom a választ is.... Bár ne lenne igazam........... Szebb napokat!

Ahol szikrázóan kék az égbolt
Ahol szárnyalhat a szabad szél
Ahol kéznyújtásra már a csillag
De csak annak, aki égig ér

Ahol megverekszünk minden szóért
És már senkivel sem alkuszunk
Ugye jó barátom jól emlékszem
Nem is régen oda indultunk

Ma már neked is van címed, számod
Mi már sínen vagyunk, azt hiszem
Ugye alattad is autó berreg
Talán mindenkinek lesz ilyen

Ma már novemberben sem kell fáznod
És a fejed fölött tető áll
S hogyha jó idő van, át sem ázik
És a hírlapíró megtalál

Mi a győzelemről megtanultuk
Hogy a részvétel a fontosabb
Hogy a vereség is fizet szépen
És a győztes sokkal fáradtabb

Hát minek törjük össze kezünk, lábunk
Ha már menet közben ülhetünk
Kár, hogy alig-alig vesszük észre
Hogy már nem megyünk, csak érkezünk

De nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Döcög a gép
De nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Langyos a sör
De nekünk így is jó

Én még emlékszem az első dalra
Amit olvasatlan dobtak el
Aztán kitanultuk hogyan szóljon
Így már egész más, de megfelel

Megy a bicikli, ha jó a lejtő
Te csak kapaszkodj a nyeregbe
És ha ráz egy kicsit, ne szólj semmit
Hiszen rosszabbul is mehetne

Hogyha találkozunk, el ne fordulj
Velem emelt fővel rázz kezet
Én majd megértem, ha nem is mondod
Hogy a széllel szembe nem lehet

És nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Döcög a gép
De nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Langyos a sör, de nekünk így is jó

Ahol szikrázóan kék az égbolt
Ahol szárnyalhat a szabad szél
Ahol kéznyújtásra már a csillag
De csak annak, aki égig ér
Oda nem visz el se HÉV, se metró
Lám a bérkocsi sem arra jár
És mert nem hiszem, csak azért mondom
Kicsit hangosabban másoknál

Hogy nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Jobb nem is jár
Ha nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Langyos a sör
Ha nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Döcög a gép
Ha nekünk így is jó, így is jó, így is jó
Hamis a harmonika
De így is jó, így is jó, így is jó
Vizes a bor
Ha nekünk így is jó
Jobb nem is jár
Ha nekünk így is jó

2014/06/20

"Miénk itt a tér".... Kaposvár az EU milliók és Székely zászló...

Kaposvár épül... aszodják illetékesek. Most épp "Miénk itt a tér" címszó alatt EU....MONDOM! ... EU milliárdot költenek éppen játszóterekre közterekre, közösségi terekre. Ezzel nincs is...nem is vóna baj. Csakhogy! -fidesznyik város lévén ugyi EU zászló helyett Székely zászló leng a városházán a megye házán...ééééés... EU milliárdot költ épp a fidesznyik város vezetés. Neeem Székely milliárdot ááám... Európai Uniós milliárdot. ...megint mint már vagy jó tíz éve. Kaposváron de a megyében sem épült az EU tagságunk óta SEMMI EU milliárdok nélkül. Deee... Székely zászló leng.... és harcol az idióta az EU ellen... a sok idióta fidesznyik benyeli neki. Az EU pénzből épült terek, Kórház, Utak, Játszóterek aaaz köll neki ugyi. Az EU milliárdok aaaz köll neki... Egy qrva zászlót már nem érdemel az az EU akinek a pénzéből épül akinek pénzét zsebre teszik... Igaz e szita szökőkút ájtatos karcsi???... Igaz e gelencsér attila "képviselő úr" ? ...és ezt a tahó senkiházit újra választja a sok süket vak, narancsos ködbe burkolt ..........A többi hosszúúúúú...
-Jóvan értem éééén..., Azé örülök ám. Lettek végre tisztességes valóban szép és modern játszóterek a kicsiknek. Tényleg szépek modernek. Biztonságosak és még fejlesztőek is. Ügyességi, logikai játékok is vannak bennük. Olyan Európaiak... Svéd gyártmányúak... Tudnak a Svédek ugye.... A kis gyermekes szülők is a kicsik pedig tényleg örülnek nekik és használják is. Ami beárnyékolja némileg az örömöt?... Sajnos biztonsági őrrel kell őriztetni... Merthogy ugyi akadnak NULLA IQ-s vadbarmok nálunk is... a magyar ifjúság "gyöngyei". Akik a pia a narkó kábulattól nekierősödve a diszkóból kijövet bemenet nanááá a Játszótéren élik ki erejüket és amortizálják nullásra... Így udvarol a barom... Széjjel ver egy játékot és a idióta csajszika ettől izibe nedvesedni kezd ott azon a helyen.... Na ezé kell a Biztonsági őr....
-Na viszont a másik... Épültek valami...Állítólag "Idősek pihenő parkja" névre keresztelt izék. Na...erre nem jöttem rá mitől "Idősek pihenő parkjai". Ma megnéztem milyenek is ezek. háááát...Érdekesek. Hoztam róla fotókat. Valami vas állvány, rajta vászon tető...gondolom árnyékolás végett...és beton asztalok. Pad?...Ülőke?...aaaz sehol. Na akkó most hogy is pihen az Idős?... Felül az asztalokra?... az asztaltól jóóó távol lévő beton talapzatra???... vagy hogy? ...Hozza hazulról a kisszékét???.. Vannak Sakk asztalok is ááám... több is... Szék ülőke dettó sehol. Állva sakkozik az Idős???... vagy ki?..vagy hogy???... Hozza acsekba a sakk bábukat és a kisszéket???.... Jáááj...meg vannak olyan izék... fitness herkenytyűűűűk is ám. Na wazze... Ezt neked Idős megfáradt ifjú...izzé..nyugdíjas. Jóvannaaa... Tudom... ezeket használhatja ifjú Anyuka is ha má fitnesz teremre nem fusa nekije és kicsi csemetét má a távoli..mondom...Távoli modern játszótéren jóóól lefárasztotta. Szojval...Épülünk szépülünk..."Miénk itt a tér"....EU milliárdokból... NEM Székelyből ááám! Európai Uniósból!!! ...Érted e???.....

 Ez lenne az az "idősek pihenő parkja" izé. Na ez miii? Árnyékoló asztalokkal padok székek nélkül. Hová ül embör gyereke???....

 A sakk asztalok betonból székek nélkül.






 Ami az egészből valóban használható... Lehet ingyen fitneszelni. 

 Ígérem fogok hozni a Valóban szép és hasznos Modern játszóterekről is képeket. ...ami ugyi EU pénzből épült!!!...