2014/03/22

Olajmaffia és a nyomozó Rendőr... Döbbenet! ....vagy nem is annyira???....

Döbbenetes! Amit eddig is tudtunk...sejtettünk. Miért is titkosította pintér főmaffiózó belügyér orbán nyom eltakarító kutyája az első orbán kormány idején felállított -Olaj ügyeket vizsgáló parlamenti bizottság- jegyzőkönyveit.....Forrás:  http://www.hirarena.com/tantorithatatlanul--az-olajmaffiat-leleplezo-tulelo-rendort--karancsi-tibort-kerdeztuk-_80


Tántoríthatatlanul! (Az olajmaffiát leleplező túlélő rendőrt, Karancsi Tibort kérdeztük) 

 

Hozzáadva: 2014-02-10 13:58:38
Kevesen élték túl a rendszerváltozás utáni olajmaffia leleplezéseit, de Karancsi Tibor rendőr százados a túlélők közé került. Vele készítettünk interjút. Az állami maffializmust leleplezései és szervezett üldözése történelmi hőssé tette. Következő tényfeltáró cikkünket olvashatják.

Interjú: Molnár F. Árpád
Közreműködött: Domján Tibor
 
 
FELVEZETÉS ÉS A MAFFIAÜGY(EK)

Karancsi Tibor az egyike azon nagyon kevés túlélőknek, akiknek sikerült úgy leleplezniük az olajmaffia állam-bűnszervezeti létezését, hogy mégis életben maradtak. Abban az időben még akadtak rendőrök, akik az igazság oldalán álltak, ezért nevük, mint történelmi hősök nevei kerültek a köztudatba. Azóta más világ jár: a rendőrségen belül mára csupán tapasztalatlan, tudatlan, jogi és törvényi szempontból is analfabéta, bármilyen parancsot végrehajtó surrók, továbbá gyáva nyulak, valamint megrögzött, gátlástalan, szociopata bűnözők tevékenységeivel szembesülünk. Tisztességes rendőrnek hírét-hamvát sem látjuk, de hát nem volt ez mindig így!

Az olajmaffia a rendszerváltás korszakában tudatosan meghozott törvények és joghézagok eredménye volt. Benne volt a maffiában a teljes állami apparátus, fedezte azt a rendőrség, a Vám- és Pénzügyőrség, az ügyészség és a teljes média. Az olajszőkítés multimilliárdosok lajstromát termelte ki és tette máig hírhedt illetve közismert keresztapákká. A halottak száma - beleértve az állam által szervezett gyilkosságokat - ezrekre rúghat. Nem volt ritka az sem, hogy maga a rendőrség szállította, szolgálati autóval a kivégzésre a kellemetlenné vált személyeket. Sokan tűntek el továbbá állami pszichiátriai intézetekbe takarítva, savban feloldva, valamint többek között a föld alá temetve.

Karancsi Tiborral először kb. 2001-ben vagy 2002-ben beszéltem telefonon, noha pl. az 1998. február 27-én, a rendőrség épületében minden valószínűség szerint meggyilkolt Kuzma Mihály rendőr alezredest is pár nappal a halála előtt személyesen akartam megkeresni, amikor a nyilvános politikai, rendőrségi és médiaüldözés már javában folyt ellene, a rendőrségnek és a rendőrség vezetőinek bűnügyei és olajügyei utáni nyomozásai miatt. Lehet, ha akkor veszem a fáradtságot és Kuzma Mihályt megkeresem Békéscsabán, még most is élne.

Ami engem illet, Orbán Viktor és Pintér Sándor első kormányának állami, titkosszolgálati és a Gergényi Péter (egyik maffianevén a Pipás) által akkoriban vezetett Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnszervezeti bűntettei láttán és hatására kezdtem el nagy bőséggel kiemelt állami maffiabűntettek után nyomozni, miután a bűnüldözésben a titkosszolgálattal és a rendőrséggel való kapcsolatom - éppen az állami bűnözés miatt - megromlott, Orbán Viktor pedig széles spektrumú üldözés alá vetett.
 
Gergényi Péterről egyébként senki nem hozta nyilvánosságra rajtam kívül, hogy ő az a titokzatos személy, akit az alvilágban a Pipásként is emlegettek. Nevét arról kaphatta, hogy annak idején, már Pintér Sándor főrendőreként szokása volt, hogy délceg testtartással úgy járkált fel és alá az irodájában, méltóságteljesen pipázgatva, mint az Alice Csodaországban történet egyik főhőse.

Interjúalanyunk, Karancsi Tibor a tisztességes rendőrök közé tartozott, ráadásul abból az időből, amikor a tisztesség és a becsület a szó legszorosabb értelmében legalább több százszor életveszélyesebb volt, mint ha most jelenne meg egy leleplező rendőr! Az Internet hiánya és gyengesége miatt egészen kb. 2006-ig legalább több százszor akkora esélye volt egy leleplezőnek arra, hogy börtönben, elmegyógyintézetben vagy temetőben végezze, mint most, amikor ma már nem az államilag szabályozott média az egyetlen, ahol megszólalhat! Amíg a média 100 %-a fölött Orbán Viktorok, Pintér Sándorok és hasonszőrű gazemberek rendelkeztek, addig a 10 millió lakost be is altatták szépen a "demokrácia", a "jogállam", a "független igazságszolgáltatás", a "felelős értelmiség" és a "független és objektív média" agyonismételgetett meséivel.

Karancsi Tibor története 1995-ben kezdődött. Az akkori rendőr százados a békés megyei Füzesgyarmat úgynevezett Macskási telepére érkezett, ahol a rendőrség által hivatalosan védett olajszőkítő cég, a Full Marker Kft. akkor is éppen olajszőkítést követett el. A helyszíni, a Full Marker tulajdonában álló tartálykocsikban lévő háztartási tüzelő olajat (HTO) éppen gázolajjá alakították. Az iratokat is a helyszínen fellelő Karancsi Tibor értesítette a főnökeit, akik nem meglepő módon azt az utasítást adták, hogy Karancsiék hagyják el a helyszínt és másutt várják meg a vámnyomozókat.

Mint kiderült, a rendőri vezetők azonban órákra ráültek az ügyre, megvárva, hogy a rendőrséggel szervezett bűnügyi szövetségben működő olajmaffia elhagyja a helyszínt és mindent, ami mozdítható, magával vigyen. A békés megyei rendőrvezetők csak órák múlva szóltak a vámnyomozóknak, akik a rendőrökkel a helyszínre érkezve már csak üres tartályokkal, az elmenekült elkövetők hűlt helyével (helyesebben forró nyomával) és a földön homokkal beszórt olajfoltokkal találkoztak. Kucsera Lajos - Karancsi Tibor főnöke - közölte az olajszőkítést tetten ért századossal, hogy hagyja az egészet, ne nyomozzon, mert széllel szemben nem lehet. A média pedig ugyancsak annyira moslék módon állt ki mindenféle állami bűnözés mellett, hogy a békés megyei rendőröknek még a focicsapatuk sportmezén is az olajbűnöző Full Marker felirat díszelgett, úgy, hogy ezt sem akarta senki észrevenni és belőle leleplező botrányt kirobbantani.

Érthető, hogy ez az olajhamisító ügy is hasonló sorsra jutott, mint csaknem mindig és csaknem az összes többi olajmaffiaügy: Az állami maffiát pénzzel támogató és lefizető Full Marker Kft. helyett Gardefort Kft. néven folytatták tovább, ráadásul ugyanott az olajszőkítést, de ugyanaz a személy, aki a Full Markert vezette, Petronex Kft. néven is tovább olajozott. A maffiát - itt is látható - annyira nem kellett, hogy érdekeljék a látszatok elrejtése és a minimális fedőtevékenységek megszervezése sem, hogy még arra sem törekedtek, hogy legalább az olajbűnöző cégek neveiből elrejtsék, hogy olajjal foglalkoznak. Minek, ha egyszer a rendőrség, az ügyészség, a bíróság, a média teljes egésze, valamint a teljes pszichiátriai bűnöző arzenál stb. az olajmaffia és annak keresztapái szolgálatában állt.

Karancsi Tibor életben maradt. Mivel azonban nem akart belenyugodni a történtekbe, ezért - hasonlóan ahhoz, ahogyan a többi kategóriájú bűnöző szeméttelepeken szokás, mint amilyen pl. a kecskeméti Platán Otthon - 4 éven át próbáltak megszabadulni tőle. Ez alatt az idő alatt Karancsi Tibort 13-szor vonták eljárás alá, súlyos pénzbüntetésre ítélték, az állami olajmaffia ügyeinek eltussolására megpróbálták elmebeteggé nyilvánítani, majd egy négy tagú, "etikainak" nevezett szánalmas és mélységes mély megvetésre méltó bizottság erkölcsi alkalmatlanság címén kirúgta az állásából.

Azért, mert rendőrnek ő volt a legalkalmasabb vagy akár az egyetlen valóban alkalmas az egész siserehad állományból.

Miután a botrány a nyilvánosság előtt is robbant, a teljes állami maffia összefogott. A rendőrség részéről kriminalisztikai szempontból azóta is az egyik leghírhedtebb rendőr, Kurucz Ferenc békés megyei rendőrfőkapitány, a rendőrgyilkosságok eltussolója, az olajmaffia áldozatos védelmezője, Pintér Sándor egyik jobbkeze Karancsi Tibort büntetett előéletű, megbízhatatlan személynek nevezte. A tényfeltáró újságírók visszatérően elrettentő példaként emlegetik Orbán Viktor és Pintér Sándor akkori országos rendőrfőkapitányát, Orbán Pétert, aki alaptalannak nevezte Karancsi Tibor vádjait. Pintér Sándor pedig - az olajmaffia kétségtelenül leghírhedtebb alakja, Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, a budapesti, 100-nál több bombarobbantásos cselekmény legfőbb szervezője és legfőbb eltussolója, tehát Orbán Viktor társa - a médiában "álgond, álprobléma, sárdobálás" kifejezésekkel illette az általa üldözött Karancsi Tibor leleplezéseit. Pintér Sándor mellett pedig az az Orbán Viktor állt, aki a 2000-es Parlamenti Olajbizottság működését is egy személyben letiltotta, leállította és betiltotta, hogy semmiféle további adat és bizonyíték ne láthasson napvilágot a magyar lakosságot iszonyú összegekkel kirabló állami bűnszervezeti maffializmusról. Az az Orbán Viktor, aki Pintér Sándorral az oldalán pl. Sándor Istvánt (Papa), a Központi Bűnüldözési Igazgatóság (KBI) olajmaffiát leleplező főnyomozóját egy vasárnapi napon, egyetlen nappal azelőtt, hogy Sándor Istvánt a parlamenti olajbizottság meghallgatta volna, őrizetbe vették, nehogy tanúskodhasson és hátha ezzel sikerül megfélemlíteniük őt és családját.

A Karancsi-ügyet szoktam néha úgy emlegetni, hogy a 130 %-os ügy. Ugyanis az ő leleplezéseiben nyomoztam és kifejezetten a Karancsi-ügyben utaztam az olajszőkítő Macskási-telepre, amikor a titkosszolgálaton keresztül közölték velem, hogy amit csinálok, azzal már 130 %-on vagyok. Ez pontosan azt jelentette, hogy a 100 % az, ahol a politikai gyilkosságot már teljes bizonyossággal elkövetik. Ez időben biztos is voltam abban, hogy meggyilkolnak. Egészen biztos voltam benne, hogy nem élem túl. De hajtott egy erő. Egy erő, amihez képest semmiség volt a saját életem.

Én is túléltem.

Karancsi Tibor üldözését egyébként a világsajtó is példaértékűként emlegette annak lefestésére, milyen mocskos állapotok uralkodnak Magyarországon és mennyire behálóz mindent a politikai bűnözés és a korrupció. A BBC is Karancsi Tibor leleplezéseit és üldözését hozta fel emblematikus példájaként annak, hogy Magyarország a korrupció és az állami bűnözés melegágya.


INTERJÚ KARANCSI TIBORRAL

Karancsi Tibor a HírArénának így nyilatkozott arra a kérdésemre, hogyan él most az olajmaffia egykori leleplezője:

- Sok minden történt az elmúlt 5, 10, 15 évben. '99. szeptember végén szólaltam meg annak idején és azóta sok víz lefolyt, de az elveimet nem adtam fel. Tehát én tántoríthatatlanul a korrupció megrögzött ellensége vagyok és nem nyugszom addig, amíg pl. az olajügyekről szóló 85 éves titkosításnak vége nem lesz, mert már csak 70 év van hátra. De azért nem akarom, hogy az unokám vagy a dédunokám tudja meg az igazságot, hanem életemben szeretném, ha a nyilvánosság megtudná, hogy kik és hova tették el azt a sok ezer milliárd forintot, az állami büdzsé kifosztásával. Az ország nem itt tartana, ha ezek a pénzek befolytak volna. És olyan nincs, hogy akikről szól a történet, azok 85 évre titkosítsák le. Ilyen alapon - mit tudom én - Gipsz Jakab is letitkosíthatná a tyúklopás ügyét, ha abba a székbe ülne, hogy ezt megteheti. Az igazságszolgáltatás arculütése volt ez.

A túlélő rendőr százados eztán Pallagh Lászlóra tért ki. Pallagh László a kisgazda miniszter Torgyán József által vezetett Független Kisgazda Földmunkás- és Polgári Párt (FKGP) országgyűlési képviselője volt, a 2000-es Parlamenti Olajbizottság gyakorlatilag létrehozója. Annak a bizottságnak, amit aztán - látva a világ elé ömlő rengeteg bizonyítékot és vezető tanúvallomást - Orbán Viktor tiltott be. A nemrégiben elhunyt Pallagh Lászlóval - mint azt 2002-2003 óta számos alkalommal nyilvánosságra hoztam - én is beszéltem az olajügyek és többek között olyan rendőrgyilkosságok kapcsán, amilyen a rendőrbűnözést és az állami olajügyeket feljelentéseivel ostromló Dénes Gábor RSZVSZ-őrnagy meggyilkolásának előkészülete és likvidálása volt. Pallagh László egyébként annak a Nógrádi Zsolt olajtanúnak a roppant részletes tanúvallomása hatására robbantotta fel az olajügyeket, aki az állami olajmaffia-hálózat aktív olajozó, családjával milliárdos tagja volt és akit 2002-ben én is felkerestem fóti házában, miután Orbán Viktor és Pintér Sándor, valamint bandáik végeérhetetlen bűntettei hatására kiterjedt, nemzetközi bűnügyi nyomozásokba kezdtem.

Karancsi Tibor így nyilatkozott Pallagh Lászlóról:

- Néhai Pallagh László barátomat személyiségi jogi perekben bíróság elé citálták és arra való hivatkozással, hogy a bizonyítékai államtitkot képeznek, a bíróság megkötöttnek érezte a kezét, hogy ő a titkosítások miatt nem tudja a bizonyítékok körében felsorakoztatni a dokumentált anyagokat, amik a Pallagh László által elmondottakat alátámasztották volna. Ez az igazságszolgáltatás arculcsapása. Mert ahogy volt tanárom, dr. Szikinger István - aki a tanárom is volt a főiskola során, aztán az ügyvédem is volt - ki merte mondani a nyilvánosság előtt a médiában, hogy Magyarországon megszűnt a jogszolgáltatás, igazságszolgáltatás pedig nincs. Olyan nincs. Ez annyit jelentett néhai barátom, Pallagh László számára, hogy súlyos anyagi problémákat okoztak ezzel, amire ráment barátom egészsége és az élete.

- Kuzma Mihállyal, Dénes Gáborral, Szabóval kapcsolatban ha nyilatkoznál valamit - mondtam Karancsi Tibornak, néhány emblematikus meggyilkolt rendőr nevét sorolva, akiknek az állami olajmaffia leleplezései tárgyában én is nyomoztam, Szlovákiától a román határ közelében fekvő Elekig bezárólag számos helyen és több államban.

- Én korábban is elmondtam - felelte Karancsi Tibor -, hogy ezeket az embereket az én szakmai tapasztalatom, hozzáértésem alapján megölték. Ezeket az embereket megölték. Úgy, ahogyan dokumentálva van, a rendelkezésemre bocsájtott anyagok elemzése folytán azok az események vagy azok a rendkívüli halálesetek emberölések voltak.

Karancsi Tibor részletekbe menően beszélt olyan esetekről, mint pl. a Szabó András rendőr meggyilkolása körüli anomáliák, akiről pl. megállapították, hogy a rendőrség udvarán, szolgálati autójában ülve, evés közben főbe lőtte magát.

- És azt minek tudod be, hogy túlélted? Hogy' sikerült túlélni? - kérdeztem Karancsi Tibort.

- Hát én egyszer már voltam odaát, '97. augusztus 31-én, amikor támadók leptek meg. Azt hittem, valakivel összetévesztenek és szolgálatba helyeztem magam és elővettem az igazolványomat és közöltem, hogy zsaru vagyok. Az volt a válasz, hogy pontosan tudom, hogy ki vagy, meg fogsz dögleni! Voltam odaát és visszaküldött egy hang, ha hiszi valaki, ha nem, kézzel-lábbal menni akartam haza a sokat emlegetett fényalagúton, de visszaküldött egy hang, mert nekem küldetésem van és vissza kell mennem. Alapjaiban változtatta meg az életemet ez az élmény. Más szemen keresztül nézem a világot, meg az élet történéseit is és tántoríthatatlanul küzdök az igazságért.


Molnár F. Árpád
 
 

 

2014/03/15

semjén tömjén zsóti és Erdély... a lóháton vonuló pojáca...

Eszem, ........... megáll! Csúnyábbat mondanék de tekintettel vagyok pár ismerősöm barátom lelkére. semjén tömjén zsóti ez a semmire se jó semmit érő szarházi Kézdivásárhelyen ünnepelt...illetve ünnepeltette önmagát. Ez a szarházi senki pojáca megint ló háton vonult be. Istenemre mondom...én tiszteltem az erdélyi Magyarokat a kitartásukért a kiállásukért, mert Magyarok maradtak csauseszku idején... Tiszteltem őket mert Magyarabbak voltak mint itthon soook nagyon magyarkodó. Most már egyre kevésbé értem őket és múlik a tiszteletem. Egyszerűen nem akarom elhinni hogy Ti erdélyi magyarok ilyenek lennétek... Felültök egy ilyen ócska ripacsnak?...lóháton hurcolásszátok ezt a orbán talpnyaló orbán bérenc szarházi semmitérő orbán pincsi kutyát?... Nem hiszem hogy Ti büszke erdélyiek ilyenek lennétek. Ki?...Mi tette ezt veletek? ... Nem veszitek észre hogy csak játék szerek lettetek orbán és ocsmány bandája kezében???... Egy aljas mocskos politikai játszma játékszerei lettetek... ő...orbán és mocskos maffia bandája kihasznál titeket... CSAK játékszerek vagytok! Ilyenek lennétek Ti büszke erdélyi Magyarok? Ugye nem? Nem gondolkodtatok még el azon... a felvidéki, újvidéki, horvátországi, szlovéniai, kárpáton túli Magyarokhoz vajon miért nem szaladgálnak így mint hozzátok?... Ők is Magyarok ám! Ők is megszenvedték ám trianont! Ők is megszenvedték ám a kisebbségi lét minden nyomorát. Csak Ti erdélyiek lennétek ilyenek???... Hagyjátok magatokat lesilányítani orbán maffia játékszerévé? ... Ugye nem? ... Ez a lóháton vonulgatás...egy ócska semmire sem jó ócska pojácával???... Silány undorító pojáca az is aki ott ezt megengedte, szervezte és tapsolt ennek a senki ocsmány talpnyaló orbán bérenc pincsinek. Erdélyi Magyarok! Ugye tisztelhetlek még titeket???....

Ui.-Nem bántom én őket és tudom jól...ott sem mind gerinctelen megvehetők. Van ilyen is olyan is. Vannak vezetőik ...sajnos nekik is...akik ilyen ócska ripacsok gerinctelen megvehetőek mit ezek itt a mieink...akarom mondani...az agymosottaké. Tudom...remélem hogy a többség ott is tudja mi folyik itt és velük mit játszanak, mire akarják őket felhasználni. Egy mocskos ócska diktátor és bandája legitimálására... Ellenünk az orbán maffia mocskának elszenvedői ellen.

Ui-2. Mivel egy megosztásnál láttam egy "hölgy" hozzászólását, - ( Szabó Judit: Csak a szarházi DK-s "főnökét" ismétli és van aki bedől neki. Félnek, és ez jót jelent. ) ezért válaszolok neki és a többi hasonlónak is. Íme a válaszom:

"Tisztelt" Judit! Mivel láttam egy hozzászólását az általam írt jegyzethez, ami a semmit érő pojáca semjén erdélyi lóháton vonulásáról szól. Csak közlöm önnel! -Nekem nincs semmilyen főnököm! Az önöknek fidesznyikeknek van, pontosabban önöknek nemzet vezető orbánjuk van. Egy öntelt tolvaj iskola padból bársonyszékbe pottyantott senkiházi aki politikusként rabolta csalta magát és családját milliárdosra. Félni pedig főleg nem félünk! Azt az önök vezére szokott. Ő fél...a saját népétől a gerinctelen hazug tolvaj bandájával együtt. A hűbéres pincsijeivel, talpnyalóival együtt. Nem tudom ön hol él.. Ha Erdélyben?...vihetik oda a semmit érő ócska ripacs semjénnel együtt. Aztán majd ha önöket etetik naponta a hazugságaikkal, miközben a haverjaik zsebét tömik a önöktől (tőlünk ) elrabolt milliárdokból, akkor majd meglátjuk mennyire fogják imádni. Tudja...Nekünk nincs szükségünk Lengyelországból, Erdélyből megvett fizetett bértapsolókra, arra az önök orbán vezérének van szüksége. De állampolgársággal, pénzel megvett szavazókra sincs szükségünk! Akkor ki is fél? Majd ha itt isszák a levét orbánék mocskának, itt fizetnek adót, járulékokat, itt szenvedik az orbán rezsim minden kínját...akkor majd tapsikoljanak nekik. Addig pedig... élvezzék a tőlünk elvett a mi zsebünkből önöknek juttatott milliárdokat. ..és vonultassák ezt az ócska ripacsot lóháton.

Nohát válaszolt a hölgy. :D Ennyire tellett tőle: "Lajos!A látottak alapján, én úgy gondolom, hogy ön egy, az én adómon is élősködő magyar állampolgár lehet." Aztán letiltott. :D
-Én pedig közlöm vele... Igen! Én egy a NÉP adóján "élősködő" Hivatásos Katona voltam. Szolgáltam a hazámat a Népemet sok ezer társammal együtt tisztességgel becsülettel. Mentünk ha kellett éjjel nappal esőben hóban fagyban és nem kérdeztük épp ki fia borja szorul a segítségünkre. Tettük a dolgunkat becsülettel. Szolgáltuk a Hazánkat! Töredéke fizetésért mint ezek a pojáca iskolapadból bársonyszékbe hullajtott szarháziak. ..és nekünk MINDEN NAP...be kellett mennünk a munkahelyünkre és még dolgoznunk is kellett... Laktanyákban, gyakorló tereken...Vagy épp az árvizeknél, hótorlaszoknál avagy a határon a Szerb - Horvát háború idején. DE...Sokan közülünk a Román forradalom idején a Román határ közelében segítve a forradalmárokat a Román hadsereget a szekusok elkapásában.  Igen...Mi voltunk és vagyunk azok akik a NÉP nyakán "élősködünk" és ha kell "élősködve" halunk meg bármikor a Hazánkért a Népünkért! Mert ugye mi vagyunk azok akiket béke időkben élősködőknek tart a hazánk a népünk, de mi voltunk és vagyunk azok akik mennek menteni és meghalni bármikor bárhová a hazájukért a népükért... Béke időben is akár egy árvíznél... Nekünk nem volt és nincs választásunk... MI nem bújhatunk óvóhelyekre, nem maradhatunk a meleg lakásainkba ha menni kell ha baj van... Nekünk Parancs van és indulás! ....ha kell...meghalni a halálba. Köszönjük a Hazánk a Népünk megbecsülését! ...na nem mintha azért tettük volna vagy tennék a mostani utódaink... Mentünk és megyünk...Mennek, mert ezt választottuk a Hátrányaival és előnyeivel együtt. ...Töredékéért mint ezek a senkiházi pojácák! ...Megjegyzem... Azok akik ezekre a pojácákra vigyáznak a Testőrök... Töredékéért halnak meg ha kell ezeket a szarháziakat védve! ...és szintén a nép nyakán "élősködő" katonák, rendőrök... Úgyhogy nekem egy ilyen nagykalapos naccsága ne pampogjon "élősködésről"! Mi nem loptuk csaltuk hazudtuk milliárdosra magunkat. ...Mint az ő...ők kedvenc vezéreik és csahos ebeik, hűbéreseik, gerinctelen kiszolgálóik.  

2014/03/11

"Csaxólok."

Forrás: http://jovaros.blog.hu/2014/03/11/csaxolok_403

" Csaxólok

Csaxólok, Kedves Vezető Ballib Publicisták, Tamásgazsitól Hontandrison és Parakovácson át Bartusig, meg pár Bloggerig, hogy ostobaságot csináltok. Ha így folytatjátok, ott maradtok a semmi közepén. A Senki Földjén.

Csaxólok, hogy kicsit leragadtatok. Pusztán azért írni, hogy meglegyen az aznapi betűmennyiség, tényleg nem érdemes. Elég jók vagytok ahhoz, hogy ne darabbérben fizessenek Titeket. Attól meg, hogy huszadszor, vagy akarhanyadszor is leírjátok kiváló stílusgyakorlatokban, hogy a Kormányváltás úgy szar, ahogy van, éshogy eleve egy atomcsapás utáni sóbehintés az azonnali minimálprogram, attól az még nem lesz úgy. Van közöttetek személyes ismerősöm, tudom, hogy nem pénzért vagy kollaboráció okán művelitek azt, amit. Inkább csak azért, mert nem az lett, amit akartatok. Csakhogy billentyűzetet nyomkorászni nap mint nap bizonyítandó, hogy Ti már megmondtátok, pusztán ezért tényleg nem érdemes.

Csaxólok, hogy már megmondtátok. Mások is megmondták. Én is megmondtam. Már meg van mondva, értitek ugye, mire gondolok. Hogy már akkora megmondás történt, hogy nahát. Pipálni lehet, én is már pipáltam, a kellő figyelmeztetéseket megtettük. Csakhát van itt egy kis szerepzavar. Azért az nem valószínű, hogy mindenki hülye, csak Ti vagytok Holdjáró, ugye. Az se valószínű, hogy ne jutott volna el a megfelelő helyekre a mondanivalótok. De, nyugi, eljutott. Megfontolták, végiggondolták, aztán döntöttek úgy ahogy döntöttek. Mert a mi dolgunk az, hogy megmondjuk, az Övék meg az, hogy végiggondolják, és aztán döntsenek. Mert azért más dolgokat is figyelembe kell venniük egy döntésnél mint a mi megmondásainkat.

Csaxólok, hogyha nem lennétek annyira rágyógyulva saját meg nem valósult előírásaitokra, akkor azért fölfedezhetnétek ám pár pozitív jelet. A Simon Ügyet elég jól kezelték, a Szocik hátrahúzódtak, egyenrangúként kezelve a DK-t, meg az Együttet, ezek meg valós tények ám. Jó tudom, most az öngerjesztő csoportos nagyotmondásban már a Gyurcsány is a Meginhibás, meg már a Gordon is lassan Puchlaci lesz szerintetek, de azért ugye valahol tisztában vagytok vele, hogy ez Hülyeség? Hogy finoman fogalmazzak, nem pontosan látom, hogy tulképp mi a célotok ezekkel az önismétlő fikázásokkal. Kezdem azt hinni, hogy nincs ilyenetek, csak beragadt a kuplung, és üresben pörög a motor.

Csaxólok, hogy nincs a placcon egy 35 éves sármos, einsteini intelligenciájú, talpig becsületes abszolút közismert és elfogadott ember, aki be akarna állni az élre. Ha van, szóljatok, de tudtommal nincs. Ha meg nincs alternatíva, akkor a hozott anyagból kéne a legjobbat főzni, nem? Túldiagnosztizálni egy kórképet úgy, hogy nincs rá terápia, elég önköldöknézős sztori, sok értelme nincs. A beteg is megunja ám lassan, ha az orvosa nem tudja meggyógyítani, de legalább minden alkalommal elmondja, hogy ebbe bizony bele tetszik ám halni, ugyetudja.

Csaxólok, hogy önmagatokkal is ellentmondásba kerültetek. Ezerszer elmondjátok, hogy itt ordas bukta lesz, a kérdés már csak az, hogy Fidesz 100 százalékkal, vagy csak 80-nal nyer. Ha viszont ezt komolyan gondoljátok, akkor meg mi a ráknak rugdossátok újra meg újra a halottat? Ha tényleg olyan jól mulattok a Kormányváltás bénaságán, akkor meg mi az az átható düh, ami kiüvölt az írásaitokból? Szóval itt átjön ám, hogy tulképp Ti sem tudjátok mit is akartok mondani. Halotti beszédet nem ildomos ismételgetni, az ugyebár elég kegyeletsértő, mondhatni rossz ízlésre vall. Befolyásolni meg úgysem akarjátok már a történéseket, mert hát kinyilatkoztottátok, hogy ez az egész úgy ahogy van, megreformálhatatlanul, javíthatatlanul szar, eldobandó. Akkor meg minek írtok? De tényleg. Van ezeknek valami céljuk, valami új, friss mondanivalójuk? Kicsit amit műveltek, az mostanra olyan röhincsélős verbálnácizmusnak tűnik. Tudjátok, mikor a fekete egyenruhások együtt fotózkodnak a hullákkal.

Csaxólok, hogy közben ám a terepen tízezernyi aktivista nyüzsög napi 16 órában, a lelkét kitéve, hogy a Fideszt legyőzze. Csaxólok, hogy Ők nem a Puchlacik, meg a Szekeresimik ám, hanem olyan emberek, mint Ti vagy én. Tudjátok, Ők nem korruptak, nem pénzért, hanem hitből kezdik nap mint nap újra a mókuskereket. Meg azért van párszázezer ember, aki úgy gondolja, hogy elszívták a Viktorék eléggé a levegőt az országunkból ahhoz, hogy legalább egy utolsó gesztussal megpróbáljanak legalább egy ellenük szavazással a víz fölé jutni. Csak egy korty levegőért, mielőtt végleg elmerülnek. Ha Ti már úgyis végletesen lefutottnak gondoljátok a meccset, akkor minek nap mint nap lehülyéznetek és legyaláznotok Őket is?

Csaxólok egyébként, hogyha igazatok lesz, akkor úgyis bomlik a Kormányváltás. Lesz három párt, minél nagyobb a bukta, annál komolyabb károkat szenvednek. Ahogy az írásaitokból látom, Nektek viszont egyik sem jó. Mind dögöljön meg, lehetőleg máma még. És jöjjön valami teljesen más, teljesen új. Oké, hajlandó vagyok én bármikor egy jó kis, vagy akár nagyobb forradalomra is, de csak akkor, ha értelmét látom. Vagy legalább azt, hogy az Új Valami az honnan jön. A Hallgatói Hálózat gyakorlatilag szétporlott. Nincs szervezett generációs váltócsapat. Ami van, azt meg Jobbiknak hívják, inkább nem kérem Őket, kösz. A Millát, 4K-t gondolom azért nem tartjátok alternatívának. Ha mégis, akkor sajnos összedől bennem a Rólatok kialakított pozitív összkép. Vagy esetleg LMP? Nane, ugye ez nem komoly? Szóval hamár a Kormányváltás amúgyis hulla, akkor épp ideje lenne megmondanotok, hogy mi a gyógyszer és az hol található. Én, a kisbuta mezeitörpe ilyet nem látok, de hátha Ti igen. Csak nem láttam még ilyesmiről egy sort sem Tőletek.

Csaxólok még arról is, hogy ez a bojkottos dolgotok egy hülyeség. Ez már akkor is az volt, mikor Tamásgazsi múltév tavaszán elmondta. Ez itt nem a Zusa Demokrata Pártja, hogy végtelen szervezettségével valóban esélye legyen otthontartani a teljes szavazóbázisát. Mertha egy politikai erő nem tudja mindet otthontartani, akkor saját magát nyírja ki. A szavazói fele mégiscsak elmegy szavazni, a másik fele meg otthonmarad. Az elment fele épp elég lesz ahhoz, hogy hitelesítse a választási részvételt, az otthonmaradt fele meg ahhoz, hogy Fideszék kiütéses győzelmet arassanak. Ha meg valami eleve kivitelezhetetlen, akkor azt erőlteni nem vall túl nagy észre. Ja, meg még azt is mondom, hogy kívülről kicsit pont olyannak tűntök, mintha a Fidesz fikakampányának lennétek a részei. Tudom, hogy nem azok vagytok, amit a Fidesz tesz, azt megtervezetten, nettó érdekből teszi, Ti meg puszta lelkigyakorlatként. De tudjátok, én az én vagyok, és lehet, hogy a döntő résznek ez mégis úgy jön le, mintha Titeket is megvettek volna a Dartvéderek.

Csaxólok hogy magatokkal basztok ki. Ha télleg orbitális vereség lesz, akkor sem váltok Istenekké, mert más is látta, hogy lehetett volna az ellenzéket jobban is csinálni. Le is írta, el is mondta, elégszer és időben. Csak aztán nem ragadt bele az önismétlésbe. Oszt itt lesztek egy klanya Fidesz kétharmaddal, és pár perc alatt megveszik a fideszek az újságjaitokat, és akkor nem lesz az jó Nektek. Ha meg mégis a Kormányváltás győz, akkor meg ott lesztek nyakig a szarban. Mert egyszerűen akkora hülyét csináltatok magatokból, hogy a Zemberek átugorják az írásaitokat. Mert akkorát tévedtetek, hogy az intellektuális képességeitekről hirtelen elég rossz lesz a közvélekedés. De a legrosszabb az lesz Nektek, ha a Fidesznek épp hogy összejön a kétharmad. Mert akkor forgolódhattok otthon, hogy mi lett volna ha. Tudjátok mire gondolok, ugye? Hogy mi lett volna ha a kampány végéig nem szálltok be a fikakórusba, hanem elfogadjátok, hogy április 6-ig már ez van, ami. És ebben, ennek keretei között megtalálni, amivel jobbá, eredményesebbé tehető. Ha másért nem, hát azért, hogy ne legyen megint ezeknek a Geciknek újra alkotmányozó többsége. Tudjátok, meg is írtátok elégszer, hogy milyen gáz az, hogy percek alatt módosítják az Alaptörvényt, akár egy sarki fűszerárus miatt is.

Szóval csaxólok, hogy most már ez van. A ballib ellenzék mindenképp átépül, ha nem látjátok ennek a jeleit, és a folyamatát, akkor az baj. Ha vesztünk, akkor ez a folyamat fölgyorsul, ha meg nyerünk, akkor megszűntök mérvadó közvéleményformálónak lenni orbitális tévedésetek, és arra alapozott elég visszataszító viselkedésetek miatt. Amit most csináltok, az értelmetlen. Ja, és csaxólok, hogy napról napra hatástalanabb. Látom a fészbukon, ahogy egyre kevésbé idéznek be Titeket, fogy a lájk, mint a Zállat. Viszont lettek új beidézőitek, de azok meg abból a táborból, amit Ti se szerettek annyira. Gondolkodjatok el egy kicsit ezen és próbáljátok fölfogni: saját magatok alatt vágjátok a fát. A siker nem a Tiétek lesz, ha lesz, a kudarc következményeit viszont Ti is elszenveditek. Tudjátok, mindjárt itt van március 15. Mi ott leszünk az Erzsébet Hídnál.

Ti hol lesztek?"

Én is csaxólok! Abba lehet fejezni osztán neki esni a siker szekerét tolni! Okoskodtunk mán ölöget ölögen!