2014/02/22

"Te is el.úrtad viktor"

Te is el.úrtad viktor!


Hogyan vezessem be óvatosan? Nem tudlak tisztelni viktor! Hogy értsed, én, kis senki miért tegezlek? Tudod, a magázáshoz nálam szükség van egy minimális tiszteletre, ami minden ismeretlennek jár, de téged sajnos amióta az eszemet tudom, nem sikerült olyannak megismerni, aki érdemes lenne a tiszteletre.

Nem tudlak tisztelni, mert nem mondasz igazat, mert demagóg vagy és kirekesztő, mert egy öntelt autokrata vagy, mert nagyképű és cinikus vagy, mert kizárólag saját magad és klientúrád érdekeit szolgálod, mert ostobának nézed a magyar embereket, mert egy tollvonással kisemmizel, és tönkreteszel olyanokat, akik senkinek nem ártottak, csak azért, mert nem a te csicskáid, nem tudlak tisztelni, mert félelmet akarsz táplálni az emberekben, és közben a szemükbe hazudod, hogy megvéded őket a nemlétező ellenségtől, nem tudlak tisztelni, mert a kedvtelésedet a mi adómilliárdjainkból finanszírozod, bár nem tudom eldönteni, hogy a magyar foci, vagy a politikád színvonala alacsonyabb-e?, nem tudlak tisztelni, mert közpénzből tartasz fenn magánhadsereget, pedig nem Mátyásnak hívnak, igazságos pedig már nagyon régen nem voltál, nem tudlak tisztelni, mert amióta ,,uralkodsz”, külföldön szitokszó lett magyarnak lenni, és egyre több ,,menekült” hagyja el az országot……………

Én már annak a generációnak a tagja vagyok, aki csak a tankönyvekből tanult a puha diktatúráról, szerencsére te szorgalmasan korrepetálsz ebből a korszakból, és megmutatod, hogyan kell jogszabályokkal törvénytelenséget törvénytelenségre halmozni, lebontva a jogállami demokráciát.

Volt már egy ,,nagytudású” elődöd, aki azt mondta, hogy ,,el lehet menni ebből az országból”. Amúgy egyetértek vele: azok a hulladék politikusok takarodjanak innen, akik csak mérgezik ennek a szerencsétlen társadalomnak az életét. Én szerettem élni ebben az országban,  amíg szabadnak érezhettem magam.

Azt azért nem árt tudnod, hogy egészséges országot csak szabadszellemű faszagyerekekkel lehet építeni, nem pedig a klientúrádat képező tehetségtelen, töketlen csicskákkal.

http://youtu.be/a2cdczFqJ_8

 

3:30-tól a 25 évvel későbbi önmagáról beszél:
,,Elhitették velünk negyven éven keresztül, hogy a politikusoknak úgy kell kinézni, hogy állandóan fittek, nyakkendőjük van, gyönyörű öltönyben vannak, és csak komolyan tudnak nyilatkozni”
,,Biztosan sokan meg szokták kérdezni Tőled, hogy nem félsz Te?”
,,Tudom, hogy lenne okom arra, hogy féljek, de ebben a pillanatban túl sok tennivalóm van ahhoz, hogy megengedhessem magamnak, hogy azon meditáljak, hogy most félek, vagy nem félek.”
,,Utolsó kérdés: Komolyan kell-e venni benneteket?”
,,Halálosan”
http://youtu.be/64WFTeNvLKI


Lázadóból zsarnok, fitten, nyakkendője van és gyönyörű öltönye

Milyen érdekes, hogy manapság ugyanazt kérdezik tőlem, mint tőled 89-ben, hogy nem félek-e, amikor bírálom a rendszert? Pedig állítólag 2014-ben nem egy posztkommunista államban élünk, mint amilyenben te éltél akkor. Tőled mindenesetre nem tudok félni, ahhoz minimálisan férfinak kellene lenned, nem egy harmadosztályú tehetségtelen focistának! A kutyáid pedig talán egyszer rájönnek arra, hogy jobban kellene tisztelniük azokat, akikre a parancsodra rárúgják az ajtót, mert azoknak legalább vér folyik az ereikben.

 http://youtu.be/gOPQsaW9Isc

 

Már az is igazolja, hogy szót kell emelni a zsarnokságod ellen, hogy félnivalója van annak, aki bírálni mer.

 http://youtu.be/PfbylGthCfM

,,Gőg és Magőg fia”
,,Tudod mi a különbség Isten és Orbán Viktor között? Isten nem akar Orbán Viktor lenni”
,,A parlament működik ellenzék nélkül is” ,,Erre már rájött Rákosi elvtárs is, csak ő még nem jelentette be”

Egyetlen dolgot köszönhetek neked viktor: Azt gondolom, nem közhely, hanem nagy életigazság: az ember, csak akkor tanulja meg értékelni az igazán fontos dolgokat, amikor azok veszélyben vannak. Sokszor átéltem milyen elveszíteni egy barátot, és azt aki a legfontosabb volt számomra. Vannak, akik azt mondják: egészség legyen, a többit megvesszük. Többször előfordult az is, hogy olyasmit veszítettem el, amit nem lehet megvenni,  és a Jóistent kértem, hogy adja vissza nekem.

Az elmúlt években neked köszönhetően kezdtem el azt érezni, mintha a körülöttem élő emberek nehezebben kapnának levegőt, tudom valószínűleg hipochonder vagyok, ami miatt úgy éreztem, hogy nekem is egyre nehezebbé válik a légvétel.  Akkor tanultam meg, hogy a szabadság egyenlő az oxigénnel, bár valószínűleg még értékesebb annál, mivel már akkor is fuldoklom, amikor látom, hogy mások nem kapnak levegőt.  A legfontosabb számomra a szabadságom, amit se te, se a kutyáid nem vehettek el tőlem!  Tudom, hogy sokan szeretnék ugyanezt kimondani, de sajnos féltik az állásukat és a családjukat, ezért nem tehetik meg. De ne félj, megteszik majd április 6.-án, hacsak úttörő demokrataként nem jut addig eszedbe bekameráztatni a szavazófülkéket a választások tisztaságának megóvása fedőcím alatt. Tudom, hogy Magyarországon él elég olyan szabadságszerető ember, akit még nem tudtatok kisemmizni annyira, hogy a szánalmas rezsicsökkentésért eladják kilóra a szabadságukat. Használd ki az időt, már két hónapod sincs arra, hogy miniszterelnökként tetszeleghess önmagad előtt!

Európában hozzád fogható tanítómestert keresve sem találni! Az igaz, hogy Észak-Kóreába mehetnél tanulmányútra, de azért ne keseredj el, Óceániában simán lehetnél Nagy Testvér!

 http://youtu.be/Z4rBDUJTnNU

 

Itt az ideje, hogy önfeljelentéssel éljek: Gondolatbűncselekményt követtem el!

 http://youtu.be/WToU3ntMk_Q

 

Tudom, hogy számodra csak egy vagyok a többmillió kirekesztett hazaáruló közül, nem vagyok jó se szittya magyarnak, se dakotának.

Jól megválogattam a szavaimat, neked is azt kellett volna tenned! Azt mondod eszelős vagyok?  Nem ! Csak spártai!

Forrás:  http://szendro.blogin.hu/2014/02/20/te-is-el-urtad-viktor/

 

 

2014/02/20

Nyíltlevél a "Igen tisztelet kedves vezetőnek"

Az alábbi levelet a Facebook-on leltem. Egyetértek és csatlakozom hozzá!

György Timár Papa

Igen, Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Bár egyesek rugóznak ezen a megszólításon (egy bizonyos levél kapcsán), szerintem semmi baj nincs vele. Hiszen az "Igen Tisztelt" nem Önnek, hanem az Ön által betöltött hivatalnak szól.
Tudom, mostanában sok támadás éri.
De Ön harcol, mint egy Pannon Rozsomák a szittya pusztában.
Derékig turulszarban, lobogó szemöldökkel, vihartól tépett mellszőrzettel fordul szembe a méltatlan ellenséggel.
Mit fordul? Forog! Mert körkörösen támadnak a gazok!
Nincs egyedül a harcában, megannyi professzorok, szellemiek és honvédők, csapat és hímtagok, aggok és régen holtak, trafikosok, új földesurak és sok egyéb alakulatok küzdenek Önnel együtt. Ha kell, a Század végéig, vagy még tovább.
Értünk harcolnak. A mi javainkért. Konkrétan.
Ezért aztán lenne egy tiszteletteljes kérésem.
Amikor utoljára nálam jártak, véletlenül zsebre tetszettek tenni ezt-azt.
Nem rossz szándékból, tudom én.
Szórakozottságból.
Mert Önök jól szórakoznak.
Viszont -szintén véletlenül- itt is hagytak több dolgot, amire meg nekem nincs szükségem. Cserét ajánlok.
Kérném vissza a következő értékeimet:
Köztársaság.
Demokrácia.
Alkotmány.
Jog és lehetőség a munkához, tanuláshoz, emberhez méltó élethez.
Lelkiismereti és vallásszabadság.
Társadalmi szolidaritás.
A sajtó szabadsága, függetlensége.
A jogalkotás függetlensége.
Az igazságszolgáltatás függetlensége.
Az Alkotmánybíróság függetlensége.
A Jegybank függetlensége.
A szakszervezetek függetlensége.
A Parlament eredeti funkciója.
A mindenkori Köztársasági Elnök becsülete.
Múlt.
Jelen.
Jövő.
Vannak egyéb eltűnt értékek, bár azok más jellegűek. Biztosan véletlenül valamelyik harcostársa szorgos honvédéstől izzadt, Igen Tisztelt tenyeréhez tapadt.
Magánnyugdíj.
12 állami gazdaság.
Trafikok.
Állami földbérletek.
Hirdetési felületek.
Újságok.
Televíziók.
Rádiók.
Színházak.
Múzeumok.
Filmgyártás.
Cafeteria piac.
Nyelvoktatás.
Tankönyv piac.
Uniós pénzek.
Beruházások.
Néhány dolog itt maradt. Gondolom, az Önök Igen Tisztelt zsebéből potyoghatott ki honvédés közben.
Vissza szeretném adni, mert nekem nincs rájuk szükségem.
Magas ÁFA.
Egekbe szökő deviza árfolyam.
Különféle apróbb, nagyobb hadseregek.
Tandíj.
Létbizonytalanság.
Évi 30-40 ezer bezárt vállalkozás.
Ellátatlan emberek tömegei.
Éhezés.
Nyomor.
Munkanélküliség.
Közmunkások serege.
Félelem.
Azerbajdzsánok.
Kínaiak.
Oroszok.
Önkormányzatok adóssága.
Stadionok.
Közgép.
Mindenféle jogcímen bevezetett sarcok tucatjai.
Saját képükre formált Választási Törvény.
Alaptörvény.
Hazugságok.
Torzítások.
Hagymázas álmok.
Szobrok.
Terek.
Paks II. Ezt nem tudom, kérem-e? Beszéljük meg!
Kérem vissza továbbá a gyerekeimet, akik külföldre kényszerültek. Olyan félmillióan vannak. Tévesen tetszik tudni, nem inasnak mentek, hogy aztán visszahozzák a tudást.
Remélem, nem hozom kellemetlen helyzetbe a kérésemmel.
Ha mégis, az sem baj. Legalább nem leszek egyedül a rossz érzéseimmel.
Ha sikerül a cserét lebonyolítanunk, nem feszegetem a söralátét méretű adóbevallás ügyét.
Maradok tiszteletlen:
Egy választópolgár."

2014/02/09

orbán bohócai.

Gondolom sokan hallottuk, tapasztaltuk már, Az -Összefogás- MSZP - E14 - DK - Liberálisok- fórumai előtt az érkezőket fizetett fidesznyik papír állványok várják. Köztük egy Bohóc ruhás élőlény is. Nem tudom emlékeztek e... Mikor a fegyveresek-Rendvédelmisek -... Rendőrök, Tűzoltók, Katonák, Börtönőrök korengedményes nyugdíjának elvételéről döntött orbán és hűbéres pincsijei gombnyomkodói... Az FRDÉSZ és a Tűzoltó szakszervezetek tüntetéseket szerveztek Kónya Péter és Árok Kornél vezetésével. Akkor orbán oly annyira "komolyan" vette a szociális párbeszédet" hogy az ügyünket a -Bohóc ügyi államtitkárára- bízta. Ez után kezdődött az úgynevezett "Bohóc forradalom"...hamá orbán bohócokként kezelt minket akik szolgáltuk a Hazánkat a Népünket. Nos...Úgy néz ki most előjött illegalitásából orbán Bohócügyi államtitkára és a Demokratákat próbálja szórakoztatni..... Legalább már tudjuk... Létezik a Bohóc ügyi államtitkár.
Az alábbi nyílt levél Kónya Pétertől származik. Akkor írta ennek a ...izékének...orbán államtitkárának:

Tisztelt Bohócügyi Államtitkár Úr!

Biztosak vagyunk benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje.

„Tisztelt Bohócügyi Államtitkár Úr!

Miután tudomásomra jutott, hogy a Hivatásunk Védelmében Sztrájkbizottság egykori vezetőjeként, és a fegyveres és rendvédelmi szféra legnagyobb szakszervezeti szövetségének elnökeként, több szakszervezeti vezető kollégámmal én is nemkívánatos személy vagyok az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott tárgyaláson, úgy döntöttem, hogy a Parlament előtt várom meg én is az egyes szakszervezeti vezetőkkel folytatott tárgyalások végkimenetelét.

A Kossuth téren értesültem arról, hogy a Miniszterelnök Úr komolyan véve az általa meghirdetett szociális konzultációt, külön államtitkárt, Bohócügyi Államtitkárt nevezett ki, aki felelős az állampolgároknak nevezett alattvalókkal folytatandó szociális konzultáció lefolytatásáért. A sztrájkbizottság jelenlegi elnöke arról tájékoztatta a téren egybegyűlteket, hogy a miniszterelnök úr halaszthatatlan államfői teendői miatt, nem tud kijönni a térre, hogy tájékoztassa a kormányzati szándékokról azokat az embereket, akik a hazájukat szolgálják, de szól majd a Bohócügyi államtitkárának.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Sajnos hiába vártuk Önt a téren. Természetesen nincs bennünk sértődöttség, vagy harag, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje.

Tisztelt Államtitkár Úr!

Ezúton is szeretném felajánlani, hogy hivatali időben – persze csak, ha bokros teendői engedik – az FRDÉSZ Székházban szívesen szociális-konzultálok Önnel, már csak azért is, mert a híradásokban azt hallottam, hogy a szociális konzultáció végeredménye jelentősen befolyásolhatja, mi is lesz a parlamenti döntés a szolgálati nyugdíj és nyugdíjasok ügyében.

Addig is szeretném megkérni, ha személyesen találkozik dr. Orbán Viktor miniszterelnök úrral, olvassa fel neki Bakos Ferenc Idegen szavak és kifejezések szótárának 177. oldalán található magyarázatot, mit is jelent a »dezertál« kifejezés! (,,Dezertál:1. a csapatot, a  zászlót elhagyja, 2. átpártol az ellenséghez). Egyúttal szeretném cáfolni azt a híresztelést, hogy a Hivatásunk Védelmében megtartott demonstrációkon, bárki elhagyta volna a kezében lévő szakszervezeti zászlót, vagy hogy az a több ezer kollégám, aki eltűnt a ködgyertyák okozta füstben, átállt volna az ellenséghez.

Budapest, 2011. június 2.

Baráti üdvözlettel és tisztelettel:

Kónya Péter s.k.

FRDÉSZ elnök”